Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

DreamMachines DM Pad L

Termékkatalógus
DreamMachines DM Pad L
Egérpad - számítógépes játékokhoz, textil, csúszásmentes alsó rész, vízálló, mérete: 400x450x3mm
Kód:  DMMPad01 Termékszám:  DM Pad L Gyártó honlapja:

DreamMachines DM Pad L

 

 

DreamMachines DM Pad L egérpad pont Neked való, ha a számítógépes játékok szerelmese vagy! A termék első sorban olyan játékosoknak készült, akiknek szüksége van a gyors, pontos mozdulatokra. Csúszásmentes alja biztosítja a pad helyben maradását még a legerőszakosabb csaták közepette is, vízálló bevonata pedig ellenáll a ráömlő folyadékot. Az egérpad mérete 45 x 40 cm, vastagsága pedig egy optimális 3 mm.

Főbb jellemzők

  • Zökkenőmentes és gyors reagálás és pontosság
  • Lézeres és optikai egerekkel is működik
  • Gyors mozdulatok és maximális pontosság
  • Merev, mégis rugalmas anyagból
  • Vízálló

A számítógépes játékok szerelmeseinek

DreamMachines DM Pad L egérpad lézeres és optikai egerekkel is kompatibilis. Így kedvenc egereddel a lehető legjobb felületen játszhatsz. A termék alja csúszásmentes bevonattal rendelkezik, amely megakadályozza annak elcsúszását. Az egérpad felülete hihetetlenül gyors, ám legalább annyira pontos mozgást biztosít, hiszen főleg az online csaták alatt minden egyes lépés és másodperc számít. A termék elkészítéséhez használt speciális anyagok lehetővé teszik az egérpad egyik szélétől a másikig történő hibátlan mozgatást. Merev, ugyanakkor rugalmas anyagból készült, így élettartama rendkívül hosszú.

Vízálló felszín

Véletlenül kiöntötted a vized? Ne aggódj, a DreamMachines DM Pad L vízálló felülettel rendelkezik, amely ellenáll a ráömlő folyadékoknak. Speciális kialakítása megakadályozza a víz felszívódását az anyagba, így az egérpad rongálódása nélkül könnyedén letörölheted azt.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: DreamMachines DM Pad L
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DreamMachines DM Pad L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si DreamMachines DM Pad L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte DreamMachines DM Pad L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DreamMachines DM Pad L.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ