Shop roku LEGO v APP pro AP+

Játékrobotok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Vezérlés
Manuálisan
(6)
Mobillal
(25)
Tablettel
(21)
Távvezérléssel
(13)
Gesztusokkal
(6)
Támogatott OS
Android
(22)
IOS
(22)
Játék magassága
2,5 cm
50 cm
-
Programozás típusa
Rajz
(9)
Blokk
(13)
Haladóknak
(19)
A legkisebbeknek
(9)
Speciális funkciók
Fényeffektek
(29)
Mobilalkalmazás
(21)
Hangeffektek
(21)
Akadályérzékelés
(8)
Optikai érzékelő
(5)
Alsó korhatár
0,5 éves kortól
14 éves kortól
-

A robot játék egy modern játék, amely szórakoztatja és oktatja a gyermekeket. A játékrobotok számos funkciót kínálnak, és számos formában kaphatók, amelyek közül néha nehéz választani. Olvass tovább, és segítünk dönteni, melyik játék robot a legmegfelelőbb számodra.

Tovább

Robot játékok – szórakoztató és oktató játékok

A játékrobotok azok közé a játékok közé tartoznak, amelyeket minden gyermek értékelni fog. Szórakozásra és oktatásra egyaránt használhatók, például a programozás területén. A robot játékok fejlesztik a gyermek kreativitását és logikus gondolkodását. Akár kicsi, akár nagy gyermeked van, a robotos játékok órákon át szórakoztatják majd őket.

i

Ha gyermeked érdeklődik a rajzolás vagy a sport iránt, választhatsz neki egy olyan robot játék modellt, amely szórakoztató módon támogatja a hobbiját.

Miért jók a robot játékok a gyerekeknek?

A robotos játékok megismertetik a gyermeket a modern technológiával, és felkeltik az érdeklődésüket az új dolgok iránt. Típustól függően a játék robot aranyos társ lehet a kisgyermekek számára, és az idősebb gyermekeket is bevezetheti a programozás és a robotika világába. Ráadásul nemcsak a gyerekek fogják élvezni a robotokkal való szórakozást, hanem a felnőtteknek is tetszeni fognak.

A méret nem számít. Egy kis játék robot ugyanolyan boldoggá tehet, mint egy nagyobb robotos játék. Az extra méret nincs hatással a funkciókra. Mindenesetre a robot játék olyan eszköz, amely bármilyen méretben tetszeni fog.

Robot játék – hogyan válasszunk?

A mai modern technológia világában a játék robotok olyan szórakoztató eszközök, amelyek számos funkcióval, formával és vezérléssel rendelkeznek. Tehát minden az elvárásaidtól vagy gyermeked érdeklődésétől függ. Kínálatunkban minden korosztály megtalálja a neki való robot játék típust, fiúknak és lányoknak egyaránt, legyen az egy aranyos robot játék állat vagy egy programozható építőkocka.

i

Hogyan működnek a robotos játékok? Játékrobotok akkumulátoros és napenergiával működő változatban

A robotos játékok többféle energiaellátási lehetőséget kínálnak. Hagyományos akkumulátorral is működtethetők, de vannak olyan játék robot típusok is, amelyek USB-n kapnak áramot, vagy napelemmel tölthetők.

Robot játékok életkor szerint

A robot játékok a gyermek életkora szerint különböző típusokra oszthatók. Válassz olyan robot játék típust, amely nem lesz túl bonyolult a gyermeked számára, képes lesz irányítani, és sok órányi szórakozást fog nyújtani neki.

Robotos játékok 3 éves kortól

A robotos játékok a legkisebb felfedezők számára is megfelelőek. A 3 éves korú gyermekek számára ajánlott játékrobotok például a háziállat alakúak, vagy reagálnak a különböző gesztusokra és hangokra. A játékrobot segíthet gyermekednek például a színek tanulásában is.

A kisgyermekek szeretik felfedezni, hogyan működnek körülöttünk a dolgok. Válassz nekik egy játék robot típust, amely segítségével megérthetik a modern technológia alapjait a legegyszerűbb programozás által.

Robot játékok 8 éves kortól

A gesztusokra és parancsokra reagáló interaktív robot játék nagyobb gyermekek számára alkalmas. Ebben az életkorban már olyan készletek is választhatók, amelyek bevezetik a gyermekeket az informatika és az elektrotechnika alapelveibe.

Robotos játékok 14 éves kortól

A játékrobotok 14 éves kortól olyan eszközök, amelyeket fejlett programozással lehet beállítani, és számos funkcióval rendelkeznek. A csatlakozás Bluetooth segítségével mobiltelefonon vagy táblagépen keresztül lehetséges. A játékrobot tehát nemcsak játék, hanem tanulási eszköz is.

 Programozható robot játék gyerekeknek

Programozható robot játék gyerekeknek

Különböző fajtájú robotos játékok

A játékrobotok sokféle formában létező játékok. Ez a megnevezés a termékek széles skáláját foglalja magában.

  • A robot játék állatok aranyos társak, amelyek egyben interaktív játékok is. Választhatsz kutyát, macskát vagy akár egy mikrobotot a bogarak vagy rovarok birodalmából.
  • A LEGO robotos játékok olyan játék robot építőkészletek, amelyek lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy gyakorolják a finommotoros készségeket, fejlesszék a képzeletüket, és eljussanak kedvenc filmhőseik világába, akikkel együtt menthetik meg a világot.
  • Az elektronikus építőkészletek nagyszerű játékrobotok, ugyanakkor oktatási eszközként is szolgálnak, amely fejleszti a gyermekek logikus gondolkodási képességét, és megérteti velük az elektronika alapelveit.
  • Az okos robot játékok olyan interaktív játékok, amelyek számos fejlett funkcióval rendelkeznek. Vezérlővel, gesztusokkal vagy hangokkal irányíthatók. Egyesek mobilon és táblagépen keresztül is vezérelhetők.
  • Az oktatórobotok nagyszerű tanulási eszközök a programozás tanításához az iskolában és otthon is. A játékrobotok segítségével a gyermek megtanulja, hogyan kell a robotot úgy programozni, hogy elvégezze a funkcióját. Lehet egyszerű, de haladó programozást is gyakorolni vele.

Robot játék háziállat
Játék robot háziállat

Okos robot
Okos játék robot

Elektronikus robot játék készlet
Elektronikus robot játék készlet

Robotos játékok vezérlése gesztusokkal

A robot játékok különböző vezérlési lehetőségekkel rendelkeznek. Válaszd ki a neked legjobban tetszőt.

  • Távirányítós játék robot,
  • gesztus- vagy hangvezérelt robot játék,
  • és mobillal vagy tablettel irányítható robot játékok is kaphatók.

Ha távirányítós robot játék típust veszel, mindenképpen legyen nálad elem a távirányítóhoz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sphero Mini Clear Activity Kit Szállításra kész 2 db
Robot - játék, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, ajánlott 8 éves kortól
47 290 Ft

2.
Sphero Mini Green Szállításra kész 1 db
Robot - játék, blokk, rajz, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, fényeffektek
26 990 Ft

3.
Robot Program A BOT X Szállításra kész 3 db
Robot - játék, vezérelhető, autó, programozás a legkisebbeknek, vezérelhető távvezérléssel, reagál az érintésre, 6 AA, AAA elem (nincs mellékelve), ajánlott 5 éves kortól
16 890 Ft

Még több
50 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Sphero Mini Clear Activity Kit - Robot Típusok
4,6 31×
Sphero Mini Clear Activity Kit
Robot - játék, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, ajánlott 8 éves kortól
47 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Sph02
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Ozobot Bit+ iskolai készlet, 12 db - Robot Ingyenes
szállítás boltjainkba
Ozobot Bit+ iskolai készlet, 12 db
Robot - játék, autó
729 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: EAOZb11
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Sphero EDU Mini Activity 16 Pack - Robot Ingyenes
szállítás boltjainkba
Sphero EDU Mini Activity 16 Pack
Robot - játék, programozható és edukációs, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, bluetooth csatlakozás, gyorsulásmérő, giroszkóp, fényeffektek
713 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: Sphsada6
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
OZOBOT EVO - iskolai készlet, 12 db - Robot Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
OZOBOT EVO - iskolai készlet, 12 db
Robot - játék, autó, blokk, rajz, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, akadályérzékelés, optikai érzékelő, fény- és hangeffektek, színérzékelő, ajánlott 8 éves kortól
1 287 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EAOZb7
Sphero Mini Green - Robot Típusok
4,6 31×
Sphero Mini Green
Robot - játék, blokk, rajz, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, fényeffektek
26 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DDV2001o2
5,0
DJI Robomaster S1
Robot - játék, haladó programozás, vezérelhető távvezérléssel, mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, akadályérzékelés, reagál a hangokra, fény- és hangeffektek, ajánlott 10 éves kortól
245 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: DJI901
5,0
OZOBOT EVO fehér
Robot - játék, autó, blokk, rajz, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, akadályérzékelés, optikai érzékelő, fényeffektek, színérzékelő, ajánlott 8 éves kortól
127 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAOZ001g
4,8
Robot Viktor - piros
Robot - játék, programozható, vezérelhető és interaktív, humanoid, programozás a legkisebbeknek, vezérelhető gesztusokkal, távvezérléssel, fény- és hangeffektek, 2 AAA elem (nincs mellékelve), ajánlott 6 éves kortól
13 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAif10895
Topjoy Dance Robert Grey - Robot Típusok
4,1 31×
Topjoy Dance Robert Grey
Robot - játék, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, Android és iOS támogatás, bluetooth csatlakozás, reagál a hangokra, fény- és hangeffektek, ajánlott 14 éves kortól
32 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: rob001
3,6
Mazzy - tanulj meg kódolni
Építőjáték - elektronikus, ajánlott 8 éveskortól, az összes funkció használatához 4 db AA elem szükséges
24 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz06932
Sphero Mini Blue - Robot Típusok
4,6 31×
Sphero Mini Blue
Robot - játék, blokk, rajz, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, fényeffektek
29 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DDV2001o1
4,8
Sphero BOLT
Robot - játék, blokk, rajz, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, fényeffektek, ajánlott 6 éves kortól
103 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DDV2001o6
4,4
Robot Program A BOT X
Robot - játék, vezérelhető, autó, programozás a legkisebbeknek, vezérelhető távvezérléssel, reagál az érintésre, 6 AA, AAA elem (nincs mellékelve), ajánlott 5 éves kortól
16 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz10983
OZOBOT EVO - iskolai készlet, 18 db - Robot Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,0
OZOBOT EVO - iskolai készlet, 18 db
Robot - játék, autó, blokk, rajz, haladó programozás és programozás a legkisebbeknek, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, akadályérzékelés, optikai érzékelő, fény- és hangeffektek, színérzékelő, ajánlott 8 éves kortól
1 928 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAOZb8
Sphero Mini Golf - Robot Típusok
4,6 31×
Sphero Mini Golf
Robot - játék, programozható és edukációs, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, bluetooth csatlakozás, gyorsulásmérő, giroszkóp, fényeffektek, ajánlott 8 éves kortól
29 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: Sph06
4,0
Teddies robot mozgó műanyag 26 cm HU beszélő
Robot - játék, interaktív, humanoid, programozás a legkisebbeknek, manuális vezérlés, hangeffektek, 3 AA elem (nincs mellékelve), ajánlott 3 éves kortól
3 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAbz21876
2,0
Silverlit Boxoló robotok ROBO Street (2db)
Robot - játék, interaktív, autó, vezérelhető gesztusokkal, 6 AAA elem (nincs mellékelve), ajánlott 5 éves kortól
11 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc03670
Ozobot Bit+ programozható robot
Robot - játék, autó
59 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EAOZb10
4,1 31×
Topjoy Dance Robert Grey
Robot - játék, haladó programozás, vezérelhető mobiltelefonnal, Android és iOS támogatás, bluetooth csatlakozás, reagál a hangokra, fény- és hangeffektek, ajánlott 14 éves kortól
27 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: rob001
4,6 31×
Sphero Mini Soccer
Robot - játék, vezérelhető mobiltelefonnal, tablettel, Android és iOS támogatás, ajánlott 8 éves kortól
25 590 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Sph01
56 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: EAOZb10
RoboMaster S1 Education Expansion Set Core (EU) - Robot Ingyenes
szállítás boltjainkba
RoboMaster S1 Education Expansion Set Core (EU)
Robot - játék, programozható, vezérelhető, interaktív és edukációs
409 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DJI23_6
RoboMaster Education Expansion Set (EU) - Robot Ingyenes
szállítás boltjainkba
RoboMaster Education Expansion Set (EU)
Robot - játék, programozható, vezérelhető, interaktív és edukációs
491 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: DJI23_5
Ozobot Bit+ készlet 12 darab + USB power cables - Robot Ingyenes
szállítás boltjainkba
655 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EAOZb12

Játékrobotok

HEXBUG: Szórakoztató robotjátékok gyerekeknek és háziállatoknak A HEXBUG robotjáték tökéletes ajándék lehet minden kíváncsi gyermek és csintalan háziállat számára. Az intelligens robotjáték szórakoztató módon vezeti be a gyerekeket a robotika világába, és olyan technológiákkal ismerteti meg őket, amelyek egész életükben elkísérik...
A MaDe robotjátékok játékos módon tanítják meg a legkisebbeknek is egyaránt az új készségeket. A MaDe egy cseh játékgyártó és -forgalmazó. Robotruck és Andy, egy programozható robot a legkisebbeknek. A MaDe-ről és az új termékekről részletesen ebben a cikkünkben...

Játékrobotok

A Játékrobotok kategóriában összesen 50 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó játékrobotok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább játékrobotok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb játékrobotok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: játékrobotok vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ