AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Duux Tube

Termékkatalógus
Duux Tube
Légtisztító - 550 m3/óra légtisztító teljesítmény, 55 W fogyasztás, 75 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 64 dB maximális zajszint, 32 dB minimális zajszint, hepa, szén és előszűrő szűrő, légminőség érzékelő, időzítő, teljesítményszabályozás, távirányító, kijelző, automatikus üzemmód és levegő ionizálás
147 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DUUCV404 Termékszám:  DXPU03

Duux Tube

Úgy érzed, nem tudsz megfelelően lélegezni otthon? Akkor tökéletes lesz számodra ezen Duux Tube levegő tisztító. Hatékonyan semlegesíti a levegőből a mindenütt jelenlévő port, polleneket, poratkákat, penészt és baktériumokat. A korszerű technológia és a hatékony HEPA, szén szűrő biztosítja, hogy minden lélegzetvételeddel tiszta és friss levegőt élvezhess. Ez a praktikus mobil segédeszköz 75 alapterületű helyiségekbe ideális. Szokatlan és vonzó megjelenésén kívül olyan modern funkciói vannak, mint automatikus üzemmód, időzítő, levegő ionizálás és teljesítmény-szabályozás.

Légtisztító Duux Tube Lifestyle
Légtisztító Duux Tube Jellemzők/technológia

Duux Tube légtisztító legfontosabb jellemzői

  • Ezen Duux levegőtisztító gép hatékonyan eltávolítja a levegőben lévő port, polleneket, atkákat, penészt és baktériumokat
  • Filter típusa: HEPA és szén
  • 75 m² alapterületű helyiségekbe ajánlott
  • 550 m³/h mennyiségű levegőt képes megtisztítani
  • A hozzáadott levegő ionizációs funkció hatékonyabbá teszi az egész folyamatot
  • A teljesítményét igény szerint szabályozhatjuk
  • Beépített időzítő a tisztítási idő beállításához
  • A légtisztító könnyen vezérelhető mobilalkalmazáson keresztül
  • Hangasszisztenseken keresztül vezérelhetjük
  • Kompatibilis olyan technológiákkal, mint Wi-Fi
  • Az aktuális információk leolvashatók a kijelzőn
  • Levegőminőség-érzékelővel
  • Ezen Duux légtisztító teljesítménye 55 W
  • A legalacsonyabb zajszint értéke 32 dB(A), illetve az érték legfeljebb 64 dB(A)

Bátran megbízhatsz ebben a nagy teljesítményű levegő tisztítóban a méltán népszerű Duux gyártótól

Eme Duux légtisztító számos olyan gyakorlati funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a felhasználói kényelmet. A levegő tisztító automatikus üzemmódban a levegőminőség alapján állítja be a teljesítményt az optimális eredmény érdekében. Minden automatikusan történik, így nem kell aggódnunk a beállítások miatt. Könnyen beállíthatjuk a teljesítményt, így kiválaszthatjuk az aktuális igényeinknek legmegfelelőbb légtisztítási szintet. A beépített időzítővel pontosan beállíthatjuk, hogy a léglevegő tisztító milyen gyakran és mikor legyen aktív. Képes pontosan felismerni az aktuális levegőminőséget, majd jelezni, ha itt az ideje a tisztítási mód aktiválásának.

Légtisztító Duux Tube ...
Légtisztító Duux Tube Jellemzők/technológia

Egyszerű kezelés és modern felszereltség

Egy ilyen praktikus Duux légtisztító nem csak könnyű kezelhetősége miatt fog majd tetszeni, hanem azért is, mert jóval kevesebb por lesz a szobában, így nem kell olyan gyakran port törölni a bútorokról. A levegő tisztító egy mobilalkalmazással vezérelhető, amivel bekapcsoljuk és kiválasztjuk a kívánt programot. Kompatibilis a hangasszisztensekkel is, tehát vezérelhető hangutasításokkal is. Olyan technológiákhoz optimalizálva, mint Wi-Fi. A szükséges információk a könnyen leolvasható kijelzőn jelennek meg.

Eme Duux légtisztító berendezés kellemes meglepetést okoz majd lenyűgöző funkcióival

Eme Duux levegő tisztító segítségével friss környezetben élvezhetjük a kellemes otthoni klímát. A speciális levegőionizálás funkcióval olyan negatív ionokat juttat a levegőbe, amelyek hatékonyan megszüntetik az allergéneket a környezetben. Hozzájárul a porszemcsék csomósodásának felgyorsításához, ezáltal növeli a szűrési hatékonyságot. Az ionizátor fő célja, hogy növelje az egész folyamat hatékonyságát, és még azokat a részecskéket is eltávolítsa, amelyek egyébként szabadon maradnának a levegőben.

A tökéletes szűrőrendszer garantálja az összes szennyeződés hibátlan eltávolítását

Eme Duux levegő tisztító beszívja a levegőt, és áthalad egy szűrőrendszeren, amely felfogja a szennyeződések és gázok 99,9%-át. A HEPA-szűrő hatékonyan távolít el minden szilárd részecskeanyagot, baktériumot, vírust, penészt, atkát és allergént. A szénszűrő hatékonyan eltávolítja a szagokat és kiszűri a mérgező füstöt, például a kén-dioxidot és egyebeket. A teljesítmény kulcsfontosságú tényező. Egy ilyen modern Duux levegő tisztító 550 m³/h kapacitású. A kibocsátott legalacsonyabb zajszint 32 dB(A), és ez az érték legfeljebb 64 dB(A).

Méretei:

68 × 32 × 32 cm (Ma×Sz×Mé)

Paraméterek

Összehasonlít
Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
550 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
75 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
55 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
550 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
75 m2 Kész!
Maximális zajszint
64 dB(A) Kész!
Minimális zajszint
32 dB(A) Kész!
Felszereltség
Kijelző Kész!
Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással, Hanggal Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!

Méret & súly

Szélesség
32 cm Kész!
Mélység
32 cm Kész!
Magasság
68 cm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Duux Tube Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Duux Tube. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Duux Tube.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ