Shop roku Akvizice ApF HU

Dyson V6 Slim Origin

Termékkatalógus
Dyson V6 Slim Origin
5 2 értékelés
Álló porszívó - 100 AW-ig, 110 000 rpm-ig, 2 Tier Radial ™ ciklon, Li-NMC nikkel-mangán-kobalt katód I-Ion akkumulátorral, szívófej mindenféle padlóra, akár 20 perces akkus üzemidő, tömeg: 2,11 kg, praktikus fali tartó, töltési idő: 3,5 óra, portartály kapacitása: 0,4 l, méretek: 25 x 1180 x 21cm (csővel). Csomag tartalma: V6 Slim Origin porszívó, cső, padló szívófej elektromos forgó kefével, szénszálas Li-Ion akkumulátor Li-NMC nikkel-mangán-kobalt katóddal (a porszívó testére rögzítve), töltő adapter, fali tartó, előmosó szűrő (a porszívóba szerelve)
Kód:  DYSSO742 Termékszám:   DS-227480-01  Gyártó honlapja:

Dyson V6 Slim Origin

A takarításnak ma már nem kell fárasztó feladatnak lennie, amint azt a Dyson V6 Slim Origin porszívó is bizonyítja. Erőteljes motorja akár 110 000 fordulat / perc teljesítményre is képes, így könnyen eltávolítja a legmakacsabb szennyeződéseket is bármilyen padlóról vagy szőnyegről. A Dyson V6 Slim Origin egy rúdporszívó és egy kézi morzsaporszívó kombinációja: használati módja attól függ, hogy milyen célra akarod használni, és hogy milyen az integrált akkumulátor aktuális töltöttsége. Más modellekhez képest a portartály könnyen üríthető, a készülék karbantartása ennek köszönhetően nagyon egyszerű. Érdemes megemlíteni a porszívó kiváló ergonómiáját is. A gyártó úgy tervezte a fogantyút, hogy kényelmes tartást biztosítson, bárhol is használd a porszívót.


A Dyson V6 Slim Origin porszívó fő jellemzői

  • Rendkívül nagy teljesítményű motor (akár 110.000 ford / perc )
  • A Cyclone technológia kiszűri a finom port és az allergéneket
  • Akkumulátor, amely lehetővé teszi, hogy porszívót akár 20 percig használd vezeték nélkül
  • A hagyományos és a kézi morzsaporszívó kombinációja
  • A portartály egyszerűen üríthető
  • Alkalmas minden típusú padló és szőnyeg porszívózására
  • A forgó kefével könnyű tisztán tartani a lépcsőket is
  • A kompakt kialakítás és a fogantyúban elhelyezkedő súlypont megkönnyítik a készülék használatát
  • Praktikus tárolás a speciális fali tartónak köszönhetően

A csomag tartalma:

  • V6 Slim Origin porszívó
  • Cső
  • Padlófúvóka elektromos, szénszálas forgó kefével
  • Kombinált padló szívófej
  • Li-Ion akkumulátor Li-NMC nikkel-mangán-kobalt katóddal (a porszívó testére rögzítve)
  • Adapter
  • Fali tartó
  • Előmosó szűrő

Szívóerő, amely lekörözi a többi porszívót

A porszívó rejtett ereje a digitális impulzus technológiában rejlik, neodímium mágnessel. Ennek köszönhetően a Dyson V6 Slim Origin akár 110.000 fordulat / perc sebességet is képes elérni.


A Dyson V6 Slim Origin odafigyel az allergiában szenvedőkre

Gyorsabb légáramlás, valamint a finom por és az allergének szűrése - mindezért tizenöt darab ciklon felelős, amelyek, amelyek két szinten helyezkednek el. Ennek köszönhetően a Dyson V6 Slim Origin hatékonyabban gyűjti be a szennyeződéseket a portartályba.


Porszívó padlóra és szőnyegre

A keskeny padló szívófej lehetővé teszi a Dyson V6 Slim Origin használatát bármilyen típusú padlón, beleértve a keményebb felületeket is. A nylon sörtéknek köszönhetően a készülék a mélyebben beivódott piszkot is eltünteti a szőnyegből. A sima padló tökéletes tisztaságáról az eltávolítható szénszálas szívófej gondoskodik.


Húzd ki a Dyson V6 Slim Origin kábelét, hogy a kevésbé hozzáférhető helyeken is használhasd

Kábel nélküli használatnál a Dyson V6 Slim Origin legfeljebb 20 perc folyamatos működést biztosít. Forgó kefe használata esetén az akkumulátor élettartama eléri a 17 percet és MAX üzemmódban (nagy sebességű üzemmód, a legmakacsabb szennyeződések eltávolítására) akár 6 percig is működőképes.


Kényelmes teljesítményszabályozás

A szívóerő a Dyson V6 Slim Origin porszívón egy gombnyomással vezérelhető, kétféle teljesítményszint mellett.


Rendkívül kényelmesen kezelhető porszívó

A Dyson V6 Slim Origin súlypontja a fogantyúban található. Ez megkönnyíti a tisztítást mind az alacsonyan, mind a magasabban elhelyezkedő felületeken, és még könnyebben használhatóvá teszi a nehezen elérhető helyeken.


Hagyományos vagy morzsaporszívó? A Dyson V6 Slim Origin megkönnyíti a választást

Klasszikus vagy kézi morzsaporszívóra van szükséged? A Dyson V6 Slim Origin kifinomult kialakításának köszönhetően mindkét formában használható .


Többé nem kell bepiszkolódnod takarítás közben

Ha a Dyson V6 Slim Origin portartálya megtelik, egyszerűen nyomd meg a megfelelő gombot, és tartalmát ürítsd ki a szemetesbe. Használata gyorsabb és kellemesebb, mint más porszívóké - ráadásul többé nem kell közvetlenül érintkezned a piszokkal.


Tökéletes súlyelosztás és kimagasló ergonómia

A Dyson V6 Slim Origin erősségei közé tartozik kimagasló ergonómiája és alacsony tömege, ráadásul súlyelosztása is kedvezőbb más modellekhez képest.


Az alacsony profilú szívófej főként a bútorok alatt végzett takarítás során hasznos

A padló szívófej nagyon alacsony a profillal rendelkezik. Ennek köszönhetően akkor is a padlón marad, ha a Dyson V6 Slim Origin-t teljesen vízszintbe helyezed.


Dyson V6 Slim Origin: Ideális a lépcső tisztításához

Az otthonodhoz tartozó lépcsőket kell letakarítanod? Porszívózásukat az egyedi Dyson V6 Slim Origin sokkal kényelmesebbé teszi a speciális forgó kefének köszönhetően.


Az egyetlen porszívó, amely mindig kéznél van

A praktikus fali konzol megfelelő tárolást biztosít a Dyson V6 Slim Origin számára, és elérhetővé teszi, amikor csak szükséged van rá.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Dyson V6 Slim Origin
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dyson V6 Slim Origin. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dyson V6 Slim Origin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dyson V6 Slim Origin. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dyson V6 Slim Origin.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ