Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK

Termékkatalógus
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK
Sütő és főzőlap szett TIPPEK ÉS IPARI TARTÓK, TUBE: A, többfunkciós, 57 literes, 6 funkció, grill, ventilátor, perc funkció, 2 ajtóüveg + tábla: zóna, érintésérzékelő vezérlés, 7 darab maradék hő, automatikus kikapcsolás, 7 szegmens maradékhő
Kód:  ELUSET05 Gyártó honlapja:
ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK Megszűnt

ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK

Az Electrolux konyhai készülékek egyedülálló, költséghatékony készlete, amely egy beépített többfunkciós sütőt és egy indukciós főzőlapot kínál modern designban. Mindkét készülék teljesen kompatibilis, és tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Modern funkciókkal vannak felszerelve, és megkönnyítik a mindennapi étkezést.

Főbb jellemzők

  • Beépített sütőkészlet és indukciós főzőlap
  • Rozsdamentes acél felület ujjlenyomat-mentes kivitelben
  • Térfogat 60 liter
  • Forgókapcsolók
  • LED kijelző
  • Erős kétkörös grill
  • Automatikus leállítás
  • Gyermekbiztonsági zár
  • Energiatakarékos funkció gyors fűtéshez
  • Elektronikus vezérlés
  • Automatikus kikapcsolás
  • Indukciós zónák teljesítménynövelő funkcióval
  • Edények és serpenyők felismerése

Electrolux EZB 2400 AOX

Az Electrolux EZB 2400 AOX egy rozsdamentes acél felületű beépített sütő. A különleges bevonatának köszönhetően nem látszódnak rajta az ujjlenyomatok. A sütő belső térfogata 60 liter, emellett zománcozott sütőlemezt, fekete tányért a zsírgyűjtéshez és természetesen krómozott grillrácsot is tartalmaz. A sütő előnye, hogy a forgógomboknak köszönhetően az edények előkészítése közvetlenül irányítható. A sütő az A energiaosztályba tartozik. Számos különböző program közül választhatsz, beleértve a felső és alsó sütést, a légkeverést vagy a grill funkciót. A sütési folyamat végén hangjelzés hallható. Szintén praktikus a beállítható időmérő, hőmérséklet kijelzés vagy a sütő kijelzőjén megjelenő aktuális idő.

Electrolux EHH 6240 ISK

Beépített indukciós főzőlap négy főzőzónával. A kifinomult indukciós technológiának köszönhetően a főzőzónák csak akkor melegítenek, amikor a főzőedényt rájuk helyezik. Az edény eltávolítása után a zóna kikapcsol. A működési lámpák hozzájárulnak a tűzhely magas biztonságához. Ezen felül gyermekzárral és zárral van felszerelve. Az indukciós főzőlap jelentősen felgyorsítja az ételek főzését, mindegyik alacsonyabb energiafogyasztással rendelkezik, mint más típusú tűzhelyek. A főzőlapnak van Power funkciója, amely automatikusan felmelegíti a főzési zónát. A főzőlap professzionális indukciós technológiája megakadályozza a nem kívánt magas hőmérsékletet. Ezért a kiömlött ételt sehol nem ég le, és egyszerűen letörölhető. A munkalap modern, fekete formatervezésű, minden konyhához illeszkedik.

Főzési zónák:
bal első zóna - 210 mm / 2300/2800 W
bal hátsó zóna -145 mm / 1200 W
jobb első zónában - 145 mm / 1200/1800 W
jobb hátsó zóna - 180 mm / 1800 W


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELECTROLUX EZB2400AOX + ELECTROLUX EHH6240ISK.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ