AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Élettartam TR1200i-DT5

Termékkatalógus
Élettartam TR1200i-DT5
Futópad munkaterület
Kód:  Lifp01 Termékszám:  CZ03515028

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Élettartam TR1200i-DT5

Első, hogy egész nap ülni a irodai munka? Csökkenti a nap folyamán a hatékonyság papírmunka? Változás a meggyökeresedett egyezmények és nyújtsd a fájó test fizikai aktivitás során a taposómalom Élettartam TR1200i-DT5 és nézni, ahogy a munkavégzés és a morál növekszik.

legfontosabb jellemzői

  • Még a munka, tele van energiával
  • Állítható magasságú munkaasztal
  • Technológia kimutatására lépések
  • Maximális sebesség: 6.4 km
  • Maximális súly: 158 kg
  • Méretek: 188 x 125 x 120 cm

Bort egyezmény

Sportlétesítmények mérése 188 × 125 × 120 cm könnyedén elfér egy közepes méretű irodák számára. Běžecký pás není určen přímo k běhání a náročným sportovním výkonům, nýbrž k pohodové chůzi o rychlosti 0,6 - 6,4 km/h. Erős és jó minőségű motor nagy teljesítményt, azonban, és így az eszközt lehet használni az emberek súlya legfeljebb 158 kg. Az öv maga vezérli egyetlen konzolról, amely lehetővé teszi, hogy állítsa be a sebességet gyalogos és megjeleníti az időt sporttevékenységgel töltött. Biztonsági kulcs biztosítja azonnali leállítását abban az esetben, egyensúly- vagy ereszkedést a készülék. 

A domináns eleme az öv állítható munkafelület kezdve 125-180 cm könnyen beállítható egy olyan összegre szerint a szám típusát. A munkaterület nem kapcsolódik közvetlenül a sífutó sávban, úgyhogy ne aggódj kellemetlen sokkok gyors séta. Intelli-Step pontosan érzékeli a lépések számát és Intelli-Guard kikapcsolja az övet, ha azt nem használják. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Élettartam TR1200i-DT5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeSpan TR800-DT5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LifeSpan TR800-DT5.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ