Shop roku Akvizice ApF HU

ELITE SCREENS 120"(16:9) motoros vetítővászon

Termékkatalógus
ELITE SCREENS 120"(16:9) motoros vetítővászon
Vetítővászon - 150x266cm, matt fehér vászon, fekete váz, 24", felső fekete kifutó 61 cm
Kód:  WX704e5b Termékszám:  VMAX120UWH2-E24 Gyártó honlapja:
ELITE SCREENS 120"(16:9) motoros vetítővászon Megszűnt

ELITE SCREENS 120"(16:9) motoros vetítővászon

Ez az Elite Screens távvezérlésű motoros vetítővászon tökéletes kényelmet nyújt prezentálás során, valamint hozzájárul hogy prezentációi jó benyomást keltsenek. Tökéletesen illik különböző előadótermekbe, de ugyanúgy használhatja otthona kényelmében is. Képzeletének semmi sem szab határt, és az előadásokon túl a vetítővásznat játékokhoz is használhatja, vagy akár a legújabb filmeket is megnézheti rajta ha éppen mozizáshoz támadna kedve. Továbbá, a vászon egy masszív fém szerkezettel rendelkezik, amely megkönnyíti a falra vagy mennyezetre való felszerelést. 

Ha Ön igazán igényes multimédia felhasználó, és nem szeretne a hagyományos LCD és CRT monitoroknál maradni, vállasszon egy megfelelő projektort és vetítővásznat hogy tökéletes multimédiás élményben legyen része. Az Elite Screens termékek tartós, időtálló anyagból készülnek, és karbantartásuk rendkívűl egyszerű. A vetítővászon további előnye a 160 fokos látószög, amely egy fontos szempont lehet a tanároknak ha az iskolában kivetített előadást tartanak, vagy üzletembereknek akik termékbemutatót tartanak. 

Műszaki adatok:

Képernyő típus:
rolós

Átmérő:
120"

Méret:
150 x 266 cm

Képarány:
16: 9

Látószög
160 °

Színek:
Vászon: Matt White
Váz: fekete

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELITE SCREENS 120"(16:9) motoros vetítővászon
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorem, 120"(16:9) . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELITE SCREENS, roleta s elektrickým motorom, 120" (16: 9).
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ