Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

ELNA 6 függőleges, fehér

Termékkatalógus
ELNA 6 függőleges, fehér
5 1 értékelés
Hősugárzó - fürdőszobába a törülközőkhöz, 50W energiafelhasználású radiátor kapcsolóval és hőszabályzóval felszerelve, amely az alsó részen található, a 68,5×39×6 cm méretekkel rendelkező stílusos ELNA V6B radiátor kiváló minőségű anyagból készült és minden része forgatható
Kód:  ELNTO001

ELNA 6 függőleges, fehér

Szükséged van a fürdőlepedők hatékony szárítására, és nem akarnak felakasztani őket egy ruhadarabbal? Az ELNA 6 fürdőszobai radiátor függőleges alakú, minőségi anyagból készül, és hatékonyan leöblítheti a törölközőt és a fürdőlepedőket. A létra elektromos fűtőelem hat közepes méretű részből áll, és a szárító alsó részén hőszabályozó kapcsoló található. Az ELNA elektromos fűtés másik előnye az alacsony energiafogyasztás és a hatékony hőhasznosítás.

Az ELNA elektromos fűtés fő plusz 6

  • Az ELNA fehér fűtés kiváló minőségű anyagból készül
  • alkalmas törülközők és törülközők szárítására
  • Hat közepes méretű permetezőből áll
  • kapcsoló és hőszabályozó az ELNA szárító alján található
  • alacsony energia fogyasztás
  • minden fűtőelem forgatható
  • a szerelési és szerelési készlet tartalmazza

Fűtés elsősorban a fürdőszobában

A fürdőszobai radiátor felesleges, mert a mosókonyha csak erkély vagy kert. Ezt a nézetet sok ember támogatja. De nem mindenki rendelkezik erkéllyel, vagy akár kertrel. Mindezen eseteApproxen a fűtés biztosan megfelelő megoldás. Ha nedves törölközőt kell mosni minden fürdő után , a radiátorra is szükség van. Az ELNA elektromos fűtőberendezést elfogadható áron kapja meg, és minden fürdőzés után békésen szárítsa meg a törölközőt.

További információ:

Fogyasztás:
50 W

Kompakt méretek (W × H × D):
39 × 68,5 × 6 cm

Súly:
2,8 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ELNA 6 függőleges, fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ELNA vertikála 6 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ELNA vertikála 6 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ELNA 6 vertikal weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ELNA 6 vertikal weiß.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ