Akvizice ApF HU Shop roku

Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh

Termékkatalógus
Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh
4,4 17 értékelés
Fejlámpa - 110 lm fényerősség, 55 m világítótávolság, 5 × LED dióda, üzemidő 7 óra, tápellátás 1 × Li-pol, tömege 64 g
4 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTemo009 Termékszám:  8592920070185
Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh 4 790 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

Akciós szettek

12 540 Ft
Szett megvásárlása

Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh

Az erőteljes LED fejlámpát sokféle módon használhatod - grillezésnél, természeti kirándulásoknál, futás közben, a pincében, a műhelyben vagy táborozáskor. Tehát mindenütt, ahol sötét van.

Többfunkciós, újratölthető 3 az 1-ben fejlámpa

Az EMOS 3in1 CREE LED + SMD 3 W fejlámpa minden sportoló, utazó és felfedező hű segítője lesz. A három világítási módja - 100%, 50% és szórt fény - kiváló láthatóságot garantál minden helyzetben. Az első két esetben lenyűgöz az éles fénysugaraival, amelyeket a rendkívül hatékony CREE LED chip szolgáltat. A szórt fényt olyan helyzetekben fogod értékelni, amikor a távolság helyett fontosabb a környezet megfelelő megvilágítása. Ezenkívül a hátsó rész egyszerű kicserélésével (enyhe 90°-os elforgatással) átalakíthatod egy olyan erőteljes lámpává, amelyet vihetsz a kezedben, odafogathatsz a zsebedhez, felakaszthatsz a hátizsákodra, vagy luxus mennyezeti lámpaként is használhatsz a sátorban.

Az USB töltésnek számos előnye van

Az eredeti kialakításnak köszönhetően a mérete nem nagyobb 2 egymásra helyezett gyufásdoboznál (50 × 45 × 30 mm), és a tömege is csak 64 g. A micro USB kábel segítségével kényelmesen feltöltheted a laptopodról, az USB töltőről vagy egy powerbankról. A kis tömegének és az egyszerű kezelhetőségének hála nemcsak az utazók körében, hanem a futóknál (az egész maraton ideje alatt képes világítani) és a gyerekeknél (minden fejmérethez hozzáigazítható, sőt a szülőket sem zavarja, ha a gyerek bekapcsolva hagyja és szükségtelenül lemerül) is nagy sikere van.

Hagyományosan: a fejre

Az első kicserélhető hátsó tartozék lehetővé teszi azt, amire főként tervezték - feltehető a fejre. A stílusos fényvisszaverő pánt szorosan rögzítve van ehhez a tartozékhoz, amelynek köszönhetően nem állítod el a beállított fejméretet a hátsó tartozékok kicserélésekor. Ezenkívül az elülső rész 0° és 90° között megdönthető, így nem fárad el a nyakad, amikor több órán át a lábad elé világítasz.

Kevésbé hagyományosan: a hátizsákra

A klasszikus újratölthető fejlámpák szorosan rögzített fejpánttal rendelkeznek. Mivel nem szükséges mindig fényforrást viselni a fejen, ezért az EMOS P3535 fejlámpának eltávolíthatod a fejpánttal ellátott hátsó tartozékát, amelyet kicserélhetsz egy praktikus csipeszre. A második hátsó tartozék átalakítja ezt az EMOS fejlámpát egy erőteljes zseblámpává, amelyet odarögzíthetsz a nadrágod zsebéhez vagy a hátizsákod vállpántjához, ahonnan megbízhatóan megvilágítja az előtted lévő utat.

Szokatlanul: megtámasztva vagy felakasztva

Az utolsó lehetőség, hogy különállóan is használható - csak az elülső rész. A grillezések hangulatát feldobhatod úgy, hogy a kitámasztó segítségével megvilágítod a kerti asztalt. Ezt az intelligens kiegészítőt akasztóként is használhatod, amellyel felakaszthatod a fejlámpát egy kevésbé megvilágított hely fölé - a sátorban a legmagasabb pontra vagy grillezéskor egy faágra.

EMOS 3in1 CREE LED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Újratölthető fejlámpa

A működtetéséhez nincs szükség semmilyen ceruza- vagy mikroceruza elemre, amelyek nem környezetbarátak és elavultak a modern technológia szempontjából. Utazáshoz vagy hosszabb kiránduláshoz elég becsomagolnod egy micro USB kábelt és egy feltöltött powerbankot, amelyek segítségével sok más készüléket is feltölthetsz - például mobiltelefont vagy e-olvasót.

EMOS 3in1 CREE LED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Szuper hatékony CREE LED chipek

A professzionális lámpa kulcsfontosságú eleme kétségtelenül a chip. A CREE LED elbűvöl a nagy fényerejével, az extrém világítótávolságával és a kellemes fényszórásával.

EMOS 3in1 CREE LED

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Gyors kikapcsolási funkció

Ez a lényeges elem egyértelműen kellemesebbé teszi a több fénymóddal rendelkező fejlámpa használatát. Ez a funkció 10 másodperc világítás után automatikusan aktiválódik a kiválasztott üzemmódban. Ezután elég egyszer megnyomni a főgombot, és a fejlámpa kikapcsol (kihagyja a többi üzemmódot).

EMOS 3in1 CREE LED + SMD 3 W

Akkumulátorszivárgás elleni védelem

Ennek a funkciónak köszönhetően a fejlámpa megbízhatóan felismeri, hogy az akkumulátora mikor "rúgja az utolsókat", és az utolsó cseppet is kiszívja belőle. A hosszú ideje túlterhelt akkumulátorok nemcsak a maximális kapacitásukat veszítik el, hanem szivárogni is kezdhetnek, amely révén helyrehozhatatlanul károsíthatják az egész készüléket.

EMOS 3in1 CREE LED + SMD 3 W

Stílusos fényvisszaverő pánt

Az állítható elasztikus pánt minden fejmérethez hozzáigazítható - felnőtt és gyermek. Továbbá gondoskodik arról, hogy az új fejlámpád fényforrás helyett olyan divatos kiegészítő legyen, amelyet senki sem hagyhat figyelmen kívül (részben a fényvisszaverő részek miatt).


Paraméterek

Típus
Fejlámpa Kész!
Teljesítmény
110 lm Kész!
Maximális világítótávolság
55 m Kész!
Élettartam
30 000 óra Kész!
LED-ek száma
5 × Kész!

Típus

Típus
Fejlámpa Kész!

Tulajdonságok

Teljesítmény
110 lm Kész!
Maximális világítótávolság
55 m Kész!
Élettartam
30 000 óra Kész!
LED-ek száma
5 × Kész!
Világítási módok száma
3 × Kész!

Tápellátás

Áramellátás
Újratölthető elem Kész!
Kapacitás
850 mAh Kész!
Max. akkumulátor élettartam
7 óra Kész!
Világítási idő maximális teljesítményen
3 óra Kész!
Akkumulátorok száma
1 × Kész!
Forrás helye
Vázon Kész!
Elem típusa
Li-pol Kész!

Vízállóság

Anyag
Műanyag Kész!

Különleges képességek

Speciális funkciók
Széles fénysugár, USB töltés, Futáshoz alkalmas Kész!

Méret

Mélység
30 mm Kész!
Szélesség
50 mm Kész!
Magasság
45 mm Kész!
Tömeg
64 g Kész!

Szín

Szín
Fekete, Zöld Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emos CREE + SMD LED P3535 110 lm 55m Li-Pol 850 mAh.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ