Shop roku Slevy s AP+

Emos Fényszóró LED 1xAAA + 2 elem ingyen

Termékkatalógus
Emos Fényszóró LED 1xAAA + 2 elem ingyen
4,5 2 értékelés
2x LED, napsütéses órák száma max. 15 óra, vízálló, el max. 65 m, 1 db AA
Kód:  EMOS01 Termékszám:  8592920035962 Gyártó honlapja:
Emos Fényszóró LED 1xAAA + 2 elem ingyen Megszűnt

Emos Fényszóró LED 1xAAA + 2 elem ingyen

Ön rajongók körében az egészséges életmód és szeretnek utazni? Vagy csak a szabadidő eltöltésére a garázsban különböző DIY munkát? Hányszor történik, hogy egy gyors, sötét és a tevékenységét meg kellett szakítani? Díky této praktické čelovce už nikdy nebude tma vaším nepřítelem.

Legfontosabb jellemzők

  • hosszú fényesség
  • Alkonypír 65 m
  • Beállítás szalag aszerint, hogy azok kényelmét
  • AA méretű elemekkel

Tartósság és megbízhatóság

A legnagyobb előnye kétségtelenül a kis súly, kompakt méretek és nagy ellenállás a termék. Čelovka odolá vodě, špíně a je rovněž nárazuvzdorná. Praktikus eszköz egy nagyon könnyen használható. 0,5wattovou első LED világít a készülék oldalán. Ragyogó fény sugárzik, hogy lehet ellenőrizni, hogy 50%. A második piros LED 5 mm átmérőjű ajánlatok villogó üzemmódban és kitartást 65 méter. Akkor így könnyen használható, miközben a biciklizés. Használat előtt beállíthatja a fejpánt egyedül. Fényszóró meghajtásáról egy AA elem, és élvezhetik a 15 órát. Az elemek szerepelnek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Emos Fényszóró LED 1xAAA + 2 elem ingyen
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Emos Čelovka 2 LED 1xAA + baterie zdarma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Emos Čelovka 2 LED 1xAA + batérie zadarmo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Emos Scheinwerfer LED 1xAAA + 2 Batterien kostenlos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Emos Scheinwerfer LED 1xAAA + 2 Batterien kostenlos.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ