AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi

Termékkatalógus
Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi
3,8 4 értékelés
Hangszóró - multiroom 2.1 HiFi rendszer, teljesítménye 60W RMS, LED-es háttérvilágítás vezérlés tabletről vagy okostelefonról, WiFi, Bluetooth, AirPlay, DLNA, USB, 3,5 mm-es jack, MP3 lejátszás SD és USB (akár 64 GB), támogatja az Android / iOS / Windows rendszereket
Kód:  JV318f Termékszám:  426775 Gyártó honlapja:
Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi Megszűnt

Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi

Élvezd a tökéletes hangzást

A torony formájú prémium hangrendszer hatalmas teljesítményt és kiváló minőségű hangzást biztosít minden hangerőn. A fából készült 2.1-es konfiguráció a erőteljes mélynyomóval rendelkezik, amely a toronynak megfelelő méretek ellenére is kiváló minőségű reprodukciót biztosít, így nemcsak a nappali, hanem a kisebb helyiségek számára is alkalmas, ahol a padlófelületből nem sok helyet foglal el. A 60 W RMS kimeneti teljesítmény a szobát bőven megtölti hanggal.


Zene bárhonnan

Zenehallgatáshoz USB flash meghajtó, SD kártyahely vagy univerzális Bluetooth áll rendelkezésre. Párosítsd a telefont vagy a tabletet, és hallgasd a zenét vezeték nélkül Bluetooth 4.0 vagy WiFi kapcsolattal a DLNA és az AirPlay segítségével. Minden mást a szabványos analóg hangbemenettel (3,5 mm-es csatlakozóval) csatlakoztathatsz, így zenét az MP3 lejátszóról vagy egyéb fejhallgató kimenetről is lejátszhatsz.


Multiroom rendszer

A Multiroom a legegyszerűbb módja annak, hogy az egész háztartást ki tudd hangosítani. Hallgathatod ugyanazt a zenét a lakás minden egyes részében, vagy hallgathatsz minden szobában különbözőket. Az (ingyenes) alkalmazásnak köszönhetően teljes körű ellenőrzést kapsz a mobileszközzel való irányításhoz. A Wi-Fi használatával a hálózatán belül megoszthatod a zenét a Multiroom eszközök között.

A JAK TO FUNGUJE?

1. Töltsd le az Energy Multiroom WiFi aplikációt iOS vagyAndroid rendszerre.

2. Csatlakoztasd az okostelefonodat és az Energy Multiroom aplikációt ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz.

3. Élvezd a zenehallgatást.


Legfontosabb jellemzői

  • A kompakt torony hangrendszer
  • Minőségi hangzás a teljes sávban (2.1 hangszóró)
  • A méretei ellenére nagy hangerő (60W)
  • Lejátsza a legfeljebb 64 GB-os SD/SDHC/MMC kártyán vagy USB pendriveon a tárolt MP3 fájlokat
  • Hallgass zenét vezeték nélkül Bluetooth vagy WiFi (DLNA, AirPlay) kapcsolattal
  • 3,5 mm-es audio bemenet a bármely lejátszóból való zenehallgatáshoz
  • Többszobás rendszer WiFi kapcsolattal, könnyű párosítás a mobil alkalmazás segítségével

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Multiroom Tower Wi-Fi.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ