Shop roku Akvizice ApF HU

Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk

Termékkatalógus
Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk
Bluetooth hangszóró - 5 W, 50 Hz és 18 kHz közötti frekvenciatartomány, Bluetooth 4.1, WiFi, Alexa hangvezérlés, 1x AUX bemenet, mobilalkalmazással vezérelhető, Multiroom, Spotify, TuneIn, AirPlay, DLNA streamingelés, akár 6 óra üzemidő
Kód:  GK446s1 Termékszám:  446605

Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk

A(z) Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk Bluetooth hangszóró igazi basszusokat és kristálytiszta hangmagasságokat is képes visszaadni, így egy másik dimenzióba helyezi a zenehallgatást. Mindezt kábelek nélkül! A gyors átvitelt a modern Bluetooth technológia szavatolja, ami támogatja különböző zeneszámok lejátszását az erre alkalmas telefonokról vagy MP3 lejátszókról. A(z) Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk Bluetooth hangszóró minden hangot sikeresen ad vissza 50 Hz és 18000 Hz frekvencia között. A(z) 5 W maximális teljesítmény garantálja a megfelelő hangot kisebb helyiségekben. A Bluetooth hangszóró akkumulátora 2200 mAh kapacitású, így akár 6 óra folyamatos zenelejátszást nyerhetsz vele.

A(z) Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk Bluetooth hangszóró legfontosabb paraméterei

  • Zenehallgatás WiFi és Bluetooth technológiával
  • A mikrofon segítségével akár telefonálhatsz is vele
  • Alternatív csatlakozási lehetőség: 3,5mm Jack
  • Az akkumulátor kapacitása: 6 óra
  • Minden hangot sikeresen ad vissza 50 Hz és 18000 Hz frekvencia között
  • Teljesítmény: 5 W
  • Méretek (sz × ma × mé): 85 mm × 145 mm × 85 mm
  • Tömeg: 418 g

A(z) Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk Bluetooth hangszóró tökéletes hangot nyújt vezetékek szükségessége nélkül

Az integrált mikrofon gondoskodik arról, hogy bejövő hívásokat is fogadhass anélkül, hogy elő kéne venned a mobilodat. A(z) Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk Bluetooth hangszóró klasszikus 3,5 mm-es jack dugóval is összeköthető. Végül, de nem utolsósorban azt is meg kell jegyezni, hogy a készülék különleges kivitele minden belső tér díszévé teszi.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Energy Sistem Smart Speaker 3 Talk.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ