Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

EPIC RUBY iPhone 7/8 kék

Termékkatalógus
EPIC RUBY iPhone 7/8 kék
Védőtok
Kód:  EPICO35a4 Termékszám:  15810101600004 Gyártó honlapja:

EPIC RUBY iPhone 7/8 kék

Amennyiben mobiltelefonod számára praktikus és strapabíró tokot keresel, amelynek köszönhetően szinte biztos, hogy nem változik a súlya és a mérete, akkor az Epico Rubyt biztos megszereted. Ez rugalmas TPU műanyagból készült, ami jelentősen növeli a készülék ellenállását a sérülések ellen. Ezen kívül, köszönhetően a selymes-bársonyos felületnek már nem fogod akarni kiadni a telefont a kezeid közül!

A fő előnyök

  • Rugalmas és megbízható ütközésvédelem
  • Praktikus lekerekített élek és a nyílások
  • Tartós TPU műanyag
  • Tökéletesen illeszkedik a telefon a tokban
  • Hatékonyan védi a telefon vezérlő elemeit
  • Könnyen tisztítható, csúszásmentes felületkezelés
  • Könnyű és vékony társ a praktikus védelem érdekében

Megbízható védelem

Epico Ruby egy nagyszerű választás, aki azt akarja, hogy a telefon biztonságban legyen. Hála a lekerekített éleknek, és a kényelmes bölcsőnek a hátlap a telefont szorosan tartja. A telefon teljes védelmén kívül a TPU műanyag és a csúszásgátló felületkezelés gondoskodnak arról, hogy drágaságod soha nem csúszhat ki a kezedből. Az összes vezérlőelem és bemente szabadon hozzáférhető.

Könnyű és elegáns kialakítás

A Cover Epico Ruby hátlap mindenre gondol. Megőrzi a telefont, valamint egyszerű és elegáns. A három gramm súly és kis vastagság nem növeli a telefon méreteit, mégis megbízhatóan és biztonságosan átvezet a mindennapos kellemetlenségeken. Az Epico Ruby egy vékony réteg burkolat zseniálisan rejti vezérlőpult elemeit, amely megakadályozza a mechanikus szennyeződések bejutását, és a gombok további károsodását, valamint lehetővé teszi a telefon kényelmes vezérlését.

Rugalmasság mindenekelőtt

Hála TPU műanyag borításnak legrugalmasabb és hajlékonyabb, kezelésekor nem kell aggódnod. Repedések, meghajlás vagy egyéb sérüléseket az Epico Ruby tartja távol a testtől. Ez pontosan az, amit a telefon akar.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EPICO RUBY pro iPhone 7/8 modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EPICO RUBY na iPhone 7/8 modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EPICO RUBY für iPhone 7/8 blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EPICO RUBY für iPhone 7/8 blau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ