AD květen univerzal 0% splátky mobily, notebooky

Epson Expression Premium XP-530 + Epson T33 Multipack

Termékkatalógus
Epson Expression Premium XP-530 + Epson T33 Multipack
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós A4-es nyomtató, fénymásoló, lapolvasó, 9,5 oldal / perc fekete-fehér ISO, 9 oldal / perc színes ISO, 5760 x 1440 dpi, kijelző, SD-olvasó, 100 lapos papírtálca, kétoldalas nyomtatás, AirPrint, USB 2.0
Kód:  PE296p2e1 Termékszám:  C11CE81402CET33 Gyártó honlapja:
Epson Expression Premium XP-530 + Epson T33 Multipack Megszűnt

Epson Expression Premium XP-530 + Epson T33 Multipack

Ha egyszerre kell nyomtatnod, szkennelned, vagy gyorsan fénymásolnod, akkor próbáld ki az Epson Expression Premium XP-530 tintasugaras nyomtatót! Ideális választás a kis irodád számára, ha a szükséges dokumentumok gyorsan történő nyomtatása által szeretnéd hatékonyabbá tenni a munkát. De akár otthon is használhatod, például csúcsminőségű családi fotók nyomtatásához.

Az Epson Expression Premium XP-530 tintasugaras nyomtató legfőbb jellemzői

  • Multifunkciós nyomtató, amely ideális megoldás a hatékony irodai munkához
  • Akár 50%-nyi papírköltséget takarít meg
  • Mobileszközökről és számítógépekről beépített WiFi modul segítségével nyomtathatsz
  • Nyomtasd ki a dokumentumaidat bárhonnan az AirPrint vagy a Google Cloud Print segítségével
  • A nyomtató USB-porttal és SD / SDHC / SDXC memóriakártya-olvasóval rendelkezik
  • A nyomtatási folyamatot egy 1,44 "-os grafikus LCD kijelző könnyíti meg

Vezeték nélküli nyomtatás

A hatékony munkavégzést segíti, hogy a készülék vezetékes kapcsolat nélküli nyomtatásra képes. A beépített WiFi modul lehetővé teszi a a WiFi Direct-et alkalmazó számítógépekről és mobileszközökről – mint például telefonokról és tabletekről – történő nyomtatást. Mivel egy ad hoc vezeték nélküli hálózat jön létre, ezért a nyomtatáshoz nem lesz szükséged WiFi routerre vagy Internet elérésre. Ha elég közel vagy a nyomtatóhoz, a dokumentumaidat akár AirPrint vagy Google Cloud Print szolgáltatáson keresztül is kinyomtathatod. A Claria Premium tinta rá a garancia, hogy minden kinyomtató fénykép úgy fog kinézni, mintha egy fotólaborban készült volna. Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően jelentős papírköltséget takaríthatsz meg.

A beolvasott dokumentumok maximális minősége

Az Epson Expression Premium XP-530 nyomtató 5760 x 1440 dpi felbontással rendelkezik. A beolvasás maximális felbontása 9600 x 9600 dpi. A készülék továbbá lehetővé teszi, hogy a beszkennelt fotókat azonnal megoszthasd a Facebook oldaladon. A dokumentumokat akár közvetlenül pendrive-ra vagy memóriakártyára is beolvashatod. A memóriakártya olvasó SD / SDHC / SDXC kártyák befogadására alkalmas. A nyomtató kezelése még a tapasztalatlan felhasználók számára is gyerekjáték, amelyet a 1.44”-es grafikus LCD kijelző tesz még egyszerűbb.

Epson T3337 multipack a csomagban

Spórolj a nyomtatási költségen az eredeti Epson T3337 multipack-kel, amely fekete, fotó fekete, ciánkék, magenta, és sárga tintapatront tartalmaz. Az Epson nyomtatókkal kompatibilis, színenként cserélhető tintapatronoknak köszönhetően a többszínű patronokhoz képest akár 30%-kal több tintát takaríthatsz meg.

Az eredeti nyomtató minőséget az otthoni képek, valamint a munkahelyi fekete-fehér dokumentumok nyomtatása során is értékelni fogod. A tintapatronok teljes mértékben kompatibilisek az Epson Expression Premium XP-530/630/635/830 modellekkel.

 

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson Expression Premium XP-530 + Epson T33 Multipack
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson Expression Premium XP-530 + Epson T33 Multipack. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson Expression Premium XP-530 + Epson T33 Multipack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson Expression Premium XP-530 und Epson T33 Multipack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson Expression Premium XP-530 und Epson T33 Multipack.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ