AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Epson L605

Termékkatalógus
Epson L605
4,2 8 értékelés
Tintasugaras nyomtató - multifunkciós, A4, nyomtató/szkenner/másoló, fekete-fehér nyomtatás esetén 33 oldal/perc, színes nyomtatás esetén 20 oldal/perc, 4800x1200dpi, LCD, automatikus lapadagoló (ADF), duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PE124a27d Termékszám:  C11CF72401 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Epson L605

 

Az Epson színes, multifunkciós, tintasugaras nyomtatója három az egyben készülék – egyben nyomtató, scanner és fénymásoló is. A legjobban irodában használható, ahol gyors és fáradhatatlan társatok lesz. Maximális irodai sokoldalúságot biztosít, telefonról, tabletről is lehet rá nyomtatni, kétoldalas nyomtatásra is képes, magas minőségben scannel, nagykapacitású fénymásolásra is alkalmas.


le
Epson L655
 

Alacsony költségek

A beépített, nagykapacitású tintapatronok segítségével a mindennapi nyomtatás során akár a költség 90%-át megtakaríthatod.

le
Epson L655
 

Tinta irodai nyomtatáshoz

A festékalapú színes tinták és a pigmentes fekete tinta biztosítja a gyorsan száradó, elkenődésre nem hajlamos nyomatokat.

le
Epson L655
 

Kétoldalas nyomtatás

A kétoldalas nyomtatással a papírfelhasználást akár a felére csökkentheted, segítségével költséget és erőforrást is megtakaríthatsz.


le
Epson L605
 

Takaríts meg időt és költségeket

Akár 50%-os papírmegtakarítást érhetsz el a kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően, a befejezésre nem kell viszont sokat várni, mivel a kétoldalas nyomtatás sebessége 6,5 oldal percenként fekete-fehér, és 4,5 oldal/perc színes nyomat esetén. Az eszköz minőségi, akár 4800×1200 dpi felbontású nyomtatásra képest, a Micro Piezo nyomtatófejet használja, amely magas minőséget és megbízhatóságot biztosít.


Felejtsd el a tintapatronokat

A nyomtató integrált tintatartály-rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a kedvező árú A4-es nyomtatást. Maga az utántöltés a tintapalackoknak köszönhetően egy pillanat alatt megvan a gyors töltési technológiának, a palackok jól látható megjelölésének és a csepegésmentes nyomtatófejeknek köszönhetően. Örömöt okoznak majd a rendkívül alacsony nyomtatási költségek, a kezdőszettel akár 11 000 oldal kinyomtatható.


Mobilnyomtatás

A nyomtató vezérlésére kétsoros monokróm kijelző szolgál. A hálózathoz LAN port és vezeték nélküli WiFi technológia segítségével is lehet, a nyomtató így nagyon kényelmesen elérhető. Az Epson Connecten keresztül könnyen kinyomtathatod dokumentumaid okostelefonról vagy tabletről.

le
Epson L605
 

Legfontosabb jellemzők

  • Nyomtatás, másolás és scannelés
  • Duplex nyomtatás
  • A csomag 2 teljes tintakészletet tartalmaz
  • WiFi-n és hálózaton keresztül is lehet hozzá csatlakozni
  • WiFi Direct és Epson Connect
  • Megfelel az ENERGY STAR feltételeknek
 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
33 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
33 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
20 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
150 lap Kész!
Kimeneti tálcák
30 lap Kész!

Méret

Magasság
205 mm Kész!
Mélység
360 mm Kész!
Szélesség
515 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Informatív Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Az Epson egy technológiai vállalat, amelynek székhelye Japánban van. A Seiko csoport leányvállalata. A vállalat története 1942-ig nyúlik vissza. A nyomtatók, szkennerek és projektorok egyik legjelentősebb gyártója. A vállalat kínálata azonban jóval szélesebb - ipari robotok, pénztárgépek és egyéb eszközök is szerepelnek a kínálatban.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Epson L605 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Epson L605. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Epson L605. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epson L605. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epson L605.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ