AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Set 65 ml

Termékkatalógus
ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Set 65 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 50 ml, Night Repair Eye Supercharged Gel-Crème 15 ml - 73 830,77 Ft/100 ml
47 990 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1970 Termékszám:  887167612051 Gyártó honlapja:
ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Set 65 ml 47 990 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Set 65 ml

Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Set a luxus bőrápolás új generációjának képviselője, amely éjjel-nappal ápol. A készlet tartalmaz egy kiváló éjszakai ránctalanító szérumot és egy regeneráló szemránckrémet könnyű, krémes gél állagú textúrával. Mindkét termék hatékonyan küzd az öregedés kellemetlen jelei ellen, mint a feszesség csökkenése, a vonalak és ráncok megjelenése, a száraz, fáradt és dehidratált bőr, valamint az egyenetlen bőrtónus. Emellett a szemránckrém tökéletesen ápolja az érzékeny szemkörnyéket, ahol csökkenti a szem alatti sötét karikákat és az öregedés első jeleit. Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Serum és az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Cream kiváló minőségű, hatékony, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt termékek. Nem tömítik el a pórusokat, nem tartalmaznak mesterséges illatanyagokat, parabéneket, ftalátokat, szulfitokat, szulfátokat, alkoholt, ásványi olajokat vagy paraffint.  

    

Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Set legfontosabb jellemzői

  • A luxus bőrápolás új generációja, amely éjjel és nappal is ápol
  • Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Set egy prémium ránctalanító szérumot és szemránckrémet tartalmaz
  • Az új Chronolux Power Signal technológia mindkét termékben elősegíti a regenerációt, a sejtmegújulást és a kollagéntermelést
  • Magas hialuronsavtartalmú szérum a 72 órás hidratálásért
  • Védi a bőrt a negatív külső hatásoktól és a környezetből származó szabad gyököktől
  • Simább, fiatalosabb, ragyogóbb bőrért, egyenletesebb tónusért és kevésbé látható ráncokért.
  • Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme egy krémes gél állagú szemránckrém
  • A könnyű szemránckrém világosítja a sötét karikákat, csökkenti a szem alatti ráncokat és hidratál
  • Dupla védelem FR-Defense technológia és 8 órás antioxidáns védelem E-vitaminnal
  • ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Set az öregedés látható jelei ellen

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex szérum

Az új Chronolux Power Signal technológiával továbbfejlesztett szérum gyorsan a bőr mélyére hatol, hogy hatékonyan csökkentse az öregedés látható jeleit. Az éjszaka folyamán támogatja a regenerációs folyamatokat, a sejtmegújulást és a kollagéntermelést. Magas hialuronsavtartalmának köszönhetően a szó szoros értelmében akár 72 órán keresztül a nedvességet a bőrbe zárja. Napközben az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex olajmentes szérum védi a bőrt a negatív külső hatásoktól és a környezetből származó szabad gyököktől. A benne lévő antioxidánsok 8 órás védelmet biztosíthatnak, és már 4 óra elteltével megerősödik a bőrgát. A szérum egyetlen alkalmazása után bőröd simábbnak, fiatalabbnak, ragyogóbbnak és egyenletesebb tónusúnak látszik majd, a ráncok pedig kevésbé lesznek láthatóak.  

    

ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme szemránckrém 

A szemkörnyékápoló friss, krémes-gél állaga gyorsan felszívódik, éjjel-nappal dolgozik, hogy helyreállítsa és látható hatással javítsa a szemkörnyék állapotát. Az ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery Eye Cream világosítja a sötét karikákat és csökkenti a szem alatti vonalakat. A hialuronsavnak köszönhetően a bőr tökéletesen hidratált lesz, ezért ragyogó és kipihent megjelenésű is egyben. Az egyedülálló FR-Defense technológia a szabad gyökök külső hatásai ellen küzd 8 órás antioxidáns védelemmel és E-vitaminnal. Az új Chronolux Power Signal technológia támogatja a regenerációs folyamatokat, a sejtmegújulást és a kollagéntermelést az éjszaka folyamán.  

Hogyan kell használni:A szérumot a megtisztított bőrre a hidratáló krém alkalmazása előtt, rendszeresen, minden reggel és este vidd fel. Végül a tenyereddel gyengéden nyomd a szérumot a bőrbe, amíg az teljesen fel nem szívódik. Már az első alkalmazá után hatékony. Rendszeres, 3 hetes használat esetén a látható eredmények fokozódnak.
Használd a szemránckrémet rendszeresen reggel és este az egész szemkörnyékre.  

A készlet tartalma:
ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex 50 ml
ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Eye Supercharged Gel-Creme Synchronized Multi-Recovery Eye Cream 15 ml


Összetétel

Szérum:
WATER\AQUA\EAU, BIFIDA FERMENT LYSATE, PEG-8, PROPANEDIOL, BISZ-PEG-18-METIL-ÉTER-DIMETIL-SZILÁN, METHYL GLUCETH-20, GLYCERETH-26, PEG-75, BUTYLENE GLYCOL, ADANSONIA DIGITATA SEED EXTRACT, TRIPEPTIDE-32, SODIUM HYALURONATE, YEAST EXTRACT\FAEX\EXTRAIT DE LEVURE, LACTOBACILLUS FERMENT, COLA ACUMINATA (KOLA) SEED EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE) FLOWER EXTRACT, HYDROLYZED ALGIN, PANTETHINE, CAFFEINE, LECITHIN, SODIUM RNA, BISABOLOL, SQUALANE, GLICERIN, OLETH-3 PHOSPHATE, KAPRILIL-GLIKOL, OLETH-3, OLETH-5, CHOLETH-24, HYDROGENATED LECITHIN, JOJOBA VIASZ PEG-120 ÉSZTEREK, CETETH-24, TOCOPHERYL ACETATE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, TETRASODIUM-EDTA, BHT, XANTHAN GUM, POTASSIUM SORBATE, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL, RED 4 (CI 14700), YELLOW 5 (CI 19140)

Szemránckrém:
Water\Aqua\Eau, Dimethicone, Metil-trimetikon, Bifida Ferment Lysate, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propanediol, Petrolatum, Sucrose, Glicerin, Butylene Glycol, Akrilamid/nátrium-akrililoid-dimetil-turát kopolimer, Trehalose, Tripeptid-32, Adansonia Digitata magkivonat, Lavandula Angustifolia (levendula) virágkivonat, Sodium Hyaluronate, Lactobacillus Ferment, Tocopheryl Acetate, Yeast Extract\Faex\Extrait De Levure, Hypnea Musciformis Extract, Nátrium Rna, Caffeine, Squalane, Anthemis Nobilis virágolaj, Poria Cocos Sclerotium kivonat, Citrullus Lanatus (görögdinnye) gyümölcskivonat, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Pca, Phytosphingosine, Hidrolizált algin, Hordeum Distichon (árpa) kivonat\Extrait D'Orge A Deux Rangs, Jojoba Esters, Triticum Vulgare (búza) csíraolaj, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Isohexadecane, Jojoba alkohol, Izopropil-Jojobát, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Polysorbate 80, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tromethamine, Sorbitan Oleate, Sodium Lactate, Poliszorbát 40, Kálium-glükonát, Tocopherol, Bht, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Iron Oxides (Ci 77491), Vasoxidok (Ci 77492) < ILN50654>

Paraméterek

Űrtartalom
65 ml Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Szemkrém, Arcszérum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
65 ml Kész!

Típus

Típus
Uniszex Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
2 db Kész!
Csomag tartalma
Szemkrém, Arcszérum Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Set 65 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ESTÉE LAUDER Advanced Night Repair Set 65 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ESTEE LAUDER Advanced Night Repair Set 65 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ