Shop roku Akvizice ApF HU

EVGA DG-84 Gaming Case

Termékkatalógus
EVGA DG-84 Gaming Case
Számítógépház - teljes méretű, ATX, 2 x 3.5/2.5", 2x 2.5", USB 3.0
Kód:  EV390b2c Termékszám:  100-E2-1000-K0

EVGA DG-84 Gaming Case

Egy professzionális gaming számítógép ház, anely lehetővé teszi, hogy felépítse saját PC-jét, Úgy tervezték, hogy nagy teljesítményű és felsőkategóriás komponenseket tökéletesen kiszolgáljon.  Az elegáns, füstszürke színű, elegendő helyet kínál a mITX, a mATX, az ATX vagy az E-ATX alaplapokhoz és különböző bővítésekhez, illetve négy HDD-t vagy SSD-t csatlakoztatásához.

Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns szürke kivitelben
  • Szilárd oldallapok
  • Teljes oldalpanelek
  • Korszerűsített hűtőlevegő folyosó
  • Hatékony vízhűtés telepítésének lehetősége
  • USB 2.0, USB 3.0 és HDMI csatlakozók
  • Gaming számítógép ház megfizethető áron

Megfelelően lehűtött Gaming PC

A hűtés egészét a számítógép házhoz optimalizálták, a kábeleket speciális fogóval rögzítették, így tökéletes és egyszerű hozzáférést biztosítanak minden alkatrészhez. A ventilátorok helyezhetőek a jobb oldalra (6 db), balra (3 db) és fentre (2 db). Négy 2,5 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes relesze van.

A játékosnak fontosabb a teljesítménye

A K-Boost funkcióval rövid időn belül megnövelheti számítógépének teljesítményét, ami kritikus lehet a kihívással teli játékokban. Egy gombnyomással a processzor vagy a grafikus kártya teljesítménye a szokásos működési értékeken felül emelkedhet. Az oldalsó panelek eltávolítása után az alkatrészek rekesze könnyedén hozzáférhető. A beépített porszűrők szintén tiszta működést tesznek lehetővé. Az EVGA DG-84 segítségével még a legnagyobb teljesítmény követelményű játékokat is élvezheti.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVGA DG-84 Gaming Case
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA DG-84 Gaming Case. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVGA DG-84 Gaming Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA DG-84 Gaming-Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA DG-84 Gaming-Gehäuse.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ