Slevy s AP+ Slevy s AP+

EVGA DG-85 Gaming Case

Termékkatalógus
EVGA DG-85 Gaming Case
Számítógépház - teljes méretű torony, ATX, 2 x 3.5/2.5", 2x 2.5", USB 3.0, átlátszó oldalfallal
Kód:  EV390b2d Termékszám:  100-E1-1000-K0

EVGA DG-85 Gaming Case

Építsen saját gamer PC-t. Ez olyan játékosok műfaja, akik rajonganak hobbijukért. Az EVGA DG-85 ház tökéletes helyet nyújt a modern alkatrészeknek és a további bővítményeknek. Számol a gamer PC nagy teljesítményével, mivel arra is tervezték. Az erős 120 és 140 mm átmérőjű ventillátorok helye mindkét oldalon megvan, ezen kívül felülre is szerelhet még kettőt. Elég szabad állás van négy HDD vagy SSD számára. Támogatja az mITX, az mATX, az ATX vagy az E-ATX alaplapokat.

Legfontosabb jellemzők

  • Átlátszó oldallapok
  • Modern design és egyszerű hozzáférés
  • Oldalsó szabályozógombok, felső csatlakozók
  • Akár 8 erőteljes ventillátor is beszerelhető
  • USB 2.0, USB 3.0 és HDMI
  • Tökéletesen megtervezett légáramlás

A játékosok igénye az egyre nagyobb teljesítmény


A ház nem csak azonnali indítógombot és kapcsolót kapott. A K-Boost gomb megnyomásával a processzor és a videokártya teljesítménye jelentősen növelhető, ennek biztosan minden gamer örül majd. Az átlátszó oldalfalak mutatósak és ugyanakkor azonnal ellenőrizheti gépe belsejét. A szellőzőnyílások megbízható porszűrőket kaptak. A kábelrendezést különleges bilincsekkel oldották meg, amelyek mindent a megfelelő helyen tartanak.

A gamer PC alapja a hűtés

A hideg levegő áramlásának tökéletes tervezése még a legnagyobb terhelés esetén is megbízhatóan hűti a gépet. A házba akár nyolc ventillátor is befér, a porszűrőket már előre telepítették. Az EVGA DG-85 házban négy 2.5" és két 3.5" meghajtóállás van. A ház felső részén található a fejhallgató és a mikrofon csatlakozója. Ebbe a házba könnyen és egyszerűen szerelheti be gamer PC-jét.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVGA DG-85 Gaming Case
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA DG-85 Gaming Case. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVGA DG-85 Gaming Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA DG-85 Gaming Case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte EVGA DG-85 Gaming Case.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ