Akvizice ApF HU Slevy s AP+

EVGA DG-86 Gaming Case

Termékkatalógus
EVGA DG-86 Gaming Case
5 1 értékelés
Számítógépház - teljes méretű torony, ATX, 8x 3.5/2.5", 4x 2.5", USB 3.0, USB 3.1, 4x 140 mm-es ventillátor, átlátszó oldalfal
Kód:  EV390b2e Termékszám:  100-E1-1014-K0

EVGA DG-86 Gaming Case

Ezt a házat a hardcore játékosok számára fejlesztették, akik szeretnének saját gamer PC-t építeni. Optimális tervezésű levegőhűtő csatornák és az erős vízhűtés opciója révén az  EVGA DG-86 a megfelelő választás, különösen azok számára, akik nem elégedettek a jelenleg rendelkezésre álló gamer összeállításokkal. A K-Boost funkció növeli a processzor és a videokártya teljesítményét. A ház USB 2.0, USB 3.0, USB-C és HDMI csatlakozót, valamint ventillátor fordulatszám-szabályozót kapott.

Legfontosabb jellemzők

  • Kezelők, újraindítás és kijelző a ház oldalán
  • Csatlakozók elhelyezkedése felül és az oldallapon
  • A vízhűtés támogatása
  • A tökéletes levegőáramlás optimális kialakítása 
  • Fordulatszám-szabályozás, hőmérséklet-szabályozás

Kifejezetten kompatibilis valamennyi alkatrésszel

Az EVGA DG-86 ház konstrukciója lehetővé teszi az akár nyolc darab 120 vagy 140mm-es ventillátor telepítését. Ezek akár jobb vagy bal oldalon illetve a ház felső részében is elhelyezhetők. A bal és a jobb oldalon két-két előre telepített ventillátor helyezkedik el. A rendelkezésre álló foglalatokba akár négy HDD vagy SSD szerelhető, illetve a népszerű vízhűtés kiállásai is megtalálhatók ebben a házban. Támogatja az ATX, mITX, mATX és E-ATX alaplapokat, amelyek a játékos igényeinek megfelelően telepíthetők.

A K-Boost egyetlen gombnyomással növeli a PC teljesítményét

Ezt a funkciót biztosan minden játékos értékelni fogja. A K-Boost gomb megnyomásával a processzor és a videokártya teljesítménye jelentősen nőni fog. A négy 2.5" és a két 3.5" foglalatba akár négy videokártya is beszerelhető. A ház felső részére csatlakoztatható a fejhallgató és a mikrofon. A kábelrendező révén az alkatrészek jól áttekinthetők és hozzáférhetők maradnak. A ház két porszűrőt illetve az oldallapra hőmérséklet- és sebesség-kijelzőt kapott, valamint a ventillátor fordulatszáma is szabályozható.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVGA DG-86 Gaming Case
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVGA DG-86 Gaming Case. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si EVGA DG-86 Gaming Case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte EVGA DG-86 Gaming-Gehäuse.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ