Shop roku Akvizice ApF HU

FALA Burgos

Termékkatalógus
FALA Burgos
Csaptelep - mosdócsaptelepekhez, egyesíti a sárgaréz testet, króm felületet és a kiváló minőségű alkatrészeket, mosdók min. szélessége: 50 cm
Kód:  SNT014 Termékszám:  TO-75745

FALA Burgos

A Burgos csaptelepekhez való akkumulátorainak praktikus, egyszerű kialakítása bármilyen fürdőszobában remekül megtalálja a helyét. Elegáns, modern stílusban készült, ami egyesíti a sárgarész testet, króm bevonatot és a kiváló minőségű alkatrészeket. Az akkumulátor elsősorban legalább 50 cm széles szekrényekhez megfelelő. A vízkimenet kellően magasan helyezkedik el ahhoz, hogy elegendő helyed legyen kényelmesen megmosni a kezeidet. A vízkövet akár egy ujjal is eltüntetheted róla, utána pedig a víz úgy fog folyni, mintha új akkumulátorod lenne. A fejet felszereltük egy kemény, zafír kerámia betéttel, amin mikroszkopikus lyukak találhatók. Segítségükkel a kenőanyag nem fog elfolyni, az akkumulátor pedig még 1 millió ciklus után sem fog szivárogni.

Biztosan értékelni fogod az egyszerű karbantartást, illetve hogy az akkumulátor testén nincsenek felesleges lyukat vagy rések, amik öszegyűjtenék a szennyeződéseket és baktériumokat. Ez segít abban, hogy tisztán és higiénikusan tudd tartani a fürdőszobát. Az akkumulátor beszereléséhez nem szükséges semmilyen speciális eszköz, csak húzd meg kézzel a nagy anyát az összeszerelési készletből. Az egésznek a beszerelése nem tart sokáig, rendkívül egyszerű és természetesen nagyon erősen tart. Az akkumulátor vizet és energiát takarít meg neked - ha a kart középállásban hagyod, csak hideg vizet fog adni.

Minőség a fürdőszobában

  • Fala csaptelep-akkumulátor leeresztő nélkül
  • Ideális min. 50 cm széles mosdókagylókhoz
  • Sárgaréz test és króm bevonat
  • A kenőanyag nem folyik el
  • Vizet és energiát takarít meg neked
  • Lyukak és rések nélküli test
  • Kerámiabetétes fej
  • Egyszerű és szilárd beszerelés szerszámok nélkül
  • Magasan elhelyezkedő akkumulátorkimenet
  • Egyszerű karbantartás a fürdőszobai higiéniért
  • Súly: 1,8 kg
  • Térfogat: 3509 liter

Jár hozzá...

Az akkumulátor mellett találsz egy praktikus felszerelő készletet, amihez semmilyen más szerszámra nincs szükség. Tartalmaz két összekötő csövet tömítésekkel, amik a szükségesnél 10 cm-rel hosszabb. Így nem lesz semmilyen váratlan helyzet a beszereléskor. Kapni fogsz továbbá egy szerszámot a könnyű felszereléshez és karbantartáshoz, illetve egy szövetdarabot, amivel a króm felületet tarthatod tisztán.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FALA Burgos. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FALA Burgos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FALA Burgos.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ