Shop roku Akvizice ApF HU

FALA Tarragona

Termékkatalógus
FALA Tarragona
Csaptelep - csaptelep, amely egyesíti a sárgaréz testet, króm külsőt, és kiváló minőségű alkatrészeket
Kód:  SNT001 Termékszám:  TO-75742

FALA Tarragona

 

A Tarragona csaptelepek egyszerű design-ja tökéletesen alkalmas szinte minden fürdőszobába. Fényes króm bevonata, réz teste, és kiváló minőségű alkatrészei lenyűgöznek majd Téged is, a felületén kialakított mikroszkopikus üregekkel, és a beépített zafír merevségű betéttel, amelyek garantálják a hosszú élettartamot, és megakadályozzák a szivárgást. 

Tisztítása egyébként nagyon egyszerű, nincsenek a felületén felesleges lyukak, amelyek összegyűjtenék a szennyeződéseket, amellyel hozzájárulnak a tiszta, higiénikus fürdőszoba látványához. A többfunkciós telepítésnek köszönhetően nagyon egyszerű beszerelni, lengéscsillapítóinak köszönhetően sokkal halkabb a működése, mintmás csaptelepeknek. Így aztán nyugodtan vehetsz hosszú fürdőket éjszaka anélkül, hogy felébresztenéd a családodat!

Minőség a fürdőszobában

  • Fala csaptelep
  • Sárgaréz test és króm bevonat
  • Nem szárad rá semmilyen anyag
  • Lengéscsillapítók, az alacsonyabb zajszint érdekében
  • Multifunkcionális gomb a könnyű összeszereléshez és telepítéshez
  • Kerámia betét
  • Teljesítmény: 4013 liter
  • Tömeg: 2,438 kg
  • Emelkedés: 150 mm

Extra felszerelés

A csomag tartalma még 2 króm kupak, és 2 excenteres adapter, amely a vízvezetékekkel teremt egyszerű kapcsolatot. Továbbá a csomagban találsz még egy szerszámot, amely könnyebbé teszi a beszerelést, és egy szövetanyagot, mellyel megtisztíthatod a csaptelepet. Zuhanyfej, és cső nem tartoznak a csaptelep felszereltségébe.

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FALA Tarragona. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FALA Tarragona. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FALA Tarragona.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ