Shop roku AlzaBoxy Q1

Feiyu Tech a1000 készlet

Termékkatalógus
Feiyu Tech a1000 készlet
5 1 értékelés
Stabilizátor digitális fényképezőgépekhez, fényképezőgépekhez és mobiltelefonokhoz, kettős összecsukható fogantyúval, 9x állványsín, teherbírás 1,7 kg-ig, 3 tengely, 12 óra élettartam, gyorscsatlakozó, dinamikus időzítés, Bluetooth, Feiyu ON intelligens alkalmazás
Kód:  SB810v2 Termékszám:  a1000 kit Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Feiyu Tech a1000 készlet

A Feiyu Tech a1000 készlet alkalmas kamerákra, kamerákra és okostelefonokra, amelyekkel videókat készíthet és készíthet.A kettős összecsukható fogantyúval együtt fényképezheti a mellékelt fényszórókat, mikrofont és egyéb tartozékokat. A kiváló minőségű 3- tengelyes stabilizációs kialakításnak köszönhetően minimális rezgést és képfelvételt biztosít . Az a1000 a Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó okostelefonokkal kommunikál, ezért nincs szükség felesleges kábelekre. a stabilizátor lehetővé teszi a méretezést. A standard stabilizáció mellett az a1000 dinamikus időeltolást és Bluetooth kommunikációt is kínál. 

A Feiyu Tech a1000 mobiltelefon-stabilizáló legfontosabb jellemzői

  • A stabilizátor tökéletesen kiegyensúlyozott képet biztosít rezgés és túlzott rezgés nélkül
  • Bluetooth-kapcsolat
  • Minden 1,7 kg-os kamerához használható
  • Állványtábla kamerák, digitális tükörreflexes fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatásához
  • Speciális funkciók, mint az objektumkövetés, a dinamikus időzítés vagy az integrált selfie bár
  • A Feiyu Tech a1000 legfeljebb 12 óráig tart
  • A kettős fogantyú lehetővé teszi a tartozékok hozzáfűzését a fényképezőgéphez a szálaknak köszönhetően

Lőni profiként

Feiyu Tech a1000 készletlehetővé teszi egyedi, stabilizált felvételek készítését videoklipeken, reklámoApproxan vagy klasszikus videóApproxan. Különleges örömnek köszönhetően a képarányokat bonyolult kézi szerkesztés nélkül állíthatja be. A stabilizátoron értékelni fog egy olyan kábelt is, amellyel távolról vezérelheti az idő leteltét, zárját, önkioldóját és így tovább.

Kifinomult algoritmus

A Feiyu Tech kihasználta legújabb ismereteit az a1000 stabilizátor készítésében és új chip készítését. Ez kiváló stabilizációt és hosszú élettartamot biztosít. A stabilizátor automatikusan kiegyensúlyozza a fényképezőgép bármilyen súlyát, így nem kell valami bonyolultat beállítani. Az új konstrukció 360 fokos forgatást tesz lehetővé.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Feiyu Tech a1000 készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FeiyuTech a1000 kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu Tech a1000 kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu Tech a1000 Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu Tech a1000 Kit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ