AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Feiyu Vimble C gimbal

Termékkatalógus
Feiyu Vimble C gimbal
Stabilizátor - stabilizátor okostelefonokhoz és kamerákhoz, Bluetooth támogatás, 3 tengely, állítható kar, automatikus üzemmódválasztó, intelligens portré, arcfelismerés, panoráma, Dynamic Time Lapse, 1/4" állványsín, PowerBank tápegység, beépített akkumulátor - akár 5 óra üzemidővel
Kód:  SB810z6n Termékszám:  PFY-047

Feiyu Vimble C gimbal

A Vimble C biztosítja, hogy okostelefonjával vagy kamerájával lenyűgözően stabil videókat rögzítsen. Készítsen felvételek úgy, ahogy egy állvánnyal csinálná. Az ergonomikus kialakításnak, a kis súlynak és a praktikus gomboknak köszönhetően a gimbal használata egyszerű. Ráadásul az akkumulátor akár 5 órányi tökéletes felvételt képes biztosítani.

Főbb jellemzők

  • Elektronikus 3-tengelyes stabilizátor (320° mindkét irányban)
  • Okostelefonhoz vagy a kamerához (menet nélkül, fogók)
  • Egykezes működés (fogantyú alak, 420 g)
  • Bluetooth-kapcsolat mobil alkalmazással
  • Dynamic Time Lapse
  • 1/4" menet az állványon
  • Akkumulátor 5 óra üzemidővel (USB töltés tápegységről is)

Extra funkciók a Feiyu ON mobil alkalmazással

Az okostelefonokra (iOS és Android) fejlesztett Feiyu ON alkalmazással manuálisan változtathat a különböző beállításokon. Nem beszélve az intelligens arcfelismerő technológiáról, amelynek segítségével saját magát is bármikor felveheti egy tetszőleges háttér előtt, operatőr nélkül. Mi több, a panoráma funkcióval később a körülötted lévő dolgokról is készíthetsz felvételeket.

 

Paraméterek

Min. hossz
5,5 cm Kész!
Max. hossz
8 cm Kész!

Hossz

Min. hossz
5,5 cm Kész!
Max. hossz
8 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Feiyu Vimble C gimbal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Feiyu Vimble C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Feiyu Vimble C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Feiyu Vimble C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Feiyu Vimble C.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ