Shop roku Akvizice ApF HU

Fém tál VIP Exkluzív

Termékkatalógus
Fém tál VIP Exkluzív
retro méretei 23x16x7cm
Kód:  AUPR1755 Termékszám:  NA30729
Fém tál VIP Exkluzív Megszűnt

Fém tál VIP Exkluzív

A megfelelően kiválasztott jar ötletes téma mindig jól néz ki sem állt olyan polcon, vagy egy kellemes munkakörnyezet az irodában. Gyorsan neki, hogy mentse mindenféle apró tárgyak vagy ételek, amelyek segítenek megvédeni a nedvesség ellen. Vagy még mielőtt a tolvajok, ha kitölti az üveget színültig cukorka. Egyszerűen válassza ki a kényelmes méretű, melynek összege 7 × 16 × 23 cm. Az összetéveszthetetlen művészi motívum van nyomtatva licence alapján a szerzői jog tulajdonosának bélyegek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plechová dóza VIP Exclusive. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Plechová dóza VIP Exclusive.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ