Doručení zdarma Stellar Blade

FIXED Charging Station vezeték nélküli DualSense PlayStation 5 kontroller töltőállomás, fekete-fehér

Termékkatalógus
FIXED Charging Station vezeték nélküli DualSense PlayStation 5 kontroller töltőállomás, fekete-fehér
4,5 22 értékelés
Töltőállomás - USB-C csatlakozó, 2 vezérlő egyidejű töltése, hatékony kék háttérvilágítás (a gombbal kikapcsolható), LED-es töltési állapotjelzés (piros/zöld)
10 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  FXDt1 Termékszám:  FIXPS5-DCC-BW
FIXED Charging Station vezeték nélküli DualSense PlayStation 5 kontroller töltőállomás, fekete-fehér 10 690 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

FIXED Charging Station vezeték nélküli DualSense PlayStation 5 kontroller töltőállomás, fekete-fehér

A DualSense vezeték nélküli kontrollerek kényelmes töltése 

Ha két DualSense kontrollerrel rendelkező PS5-tulajdonos vagy, imádni fogod a FIXED töltőállomást! Nemcsak elérhetővé teszi két DualSense kontroller egyidejű töltését,de PS5 kivitelben készült, így megszépíti a játékteret. Mostantól nem kell a kontrollereket a konzolba dugni töltés közben. Az egyes kontrollerek töltési állapotát piros és zöld LED-es töltésjelző jelzi. A FIXED töltőállomás USB-C csatlakozón keresztül kapja az áramot. A gyártó olyan biztonsági funkciókat is beépített, mint a túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat elleni hármas védelem. 

Értékelni fogod a FIXED töltőállomás egyedi kialakítását

A FIXED töltőállomás színével, sima íveivel és éles széleivel kiegészíti a PS5 elegáns kialakítását. Ez eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz a játéktérnek. Nagy előnye a kompakt mérete és alacsony tömege, így tetszés szerint mozgatható. A tökéletes hangulatot a futurisztikus kialakítás teremti meg a kék háttérvilágítással, amely a kontrollerek töltöttségi állapotának megfelelően változik.

Egyszerű töltés behelyezéssel

A FIXED töltőállomással rendkívül egyszerűen töltheted fel a kontrollereket. Nincs szükség csatlakoztatásra. Játék után egyszerűen helyezd őket az állomásra, ahol azonnal csatlakozni fognak és elkezdenek feltöltődni. Ezt a stílusos kék háttérvilágítás is megerősíti. Ráadásul a töltés gyorsabb, mintha magáról a PS5 konzolról történne.A FIXED töltőállomás mindössze 2,5 óra alatt tölti fel teljesen a kontrollert.

A FIXED FIXED Charging Station töltőállomás legfontosabb jellemzői

  • A FIXED töltőállomást a DualSense PS5 kontrollerekhez tervezték
  • Egyszerre két kontroller töltését kezeli
  • LED kijelzők tájékoztatnak a töltési folyamatról
  • Biztonsági funkciókkal rendelkezik
  • A FIXED töltőállomás USB-C csatlakozóval működik
  • Kék háttérvilágítással büszkélkedhet
  • 2,5 óra a vezérlő teljes feltöltéséhez

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED Charging Station vezeték nélküli DualSense PlayStation 5 kontroller töltőállomás, fekete-fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Charging Station pro dva bezdrátové ovladače DualSense PlayStation 5 černo-bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Charging Station na dva bezdrôtové ovládače DualSense PlayStation 5 čierno-biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Charging Station für zwei DualSense PlayStation 5 Wireless-Controller schwarz-weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Charging Station für zwei DualSense PlayStation 5 Wireless-Controller schwarz-weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ