Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

FIXED Frame Mini laptopokhoz és tabletekhez, ezüst

Termékkatalógus
FIXED Frame Mini laptopokhoz és tabletekhez, ezüst
5 1 értékelés
Laptop állvány - tablet vagy laptop hátoldalára ragasztásra tervezték, extra vékony, szálcsiszolt alumíniumból készült, többször is ragasztható különféle eszközökhöz
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  PP963a7 Termékszám:  FIXFR-MI-SL
FIXED Frame Mini laptopokhoz és tabletekhez, ezüst Megszűnt

FIXED Frame Mini laptopokhoz és tabletekhez, ezüst

A FIXED Frame Mini állvány jelentős mértékben megkönnyíti a munkavégzést a laptoppal vagy a tablettel. Egyszerűen helyezd a készülék hátuljára és miután beállítottad az állvány lábait, ideális szöget kapsz az íráshoz és más munkavégzéshez maximális kényelemmel. A FIXED Frame Mini állvány prémium minőségű szálcsiszolt alumíniumból készült ezüst színben, csupán 0,5 cm-es vastagságú minimalista formatervezésének hála egyáltalán nem zavar a készülék használatában. Emellett a tapadós felülete újra felhasználható. Használat után egyszerűen öblítsd le vízzel majd azonnal újra készen áll a használatra. A FIXED Frame Mini állvány készlete tartalmazza a tisztítókendőt is az állvány könnyebb felragasztásához illetve további szilikon elemeket, amelyek védik a készüléket a karcolástól.

A FIXED Frame Mini állvány legfőbb jellemzői

  • A FIXED Frame Mini állvány beállítása könnyű a kívánt szögbe
  • Könnyen tapad a készülék hátoldalára
  • A ragadós felület újra felhasználható
  • A FIXED Frame Mini állvány háza kiváló minőségű szálcsiszolt alumíniumból készült
  • Minimalista formatervezés 0,5 cm-es vastagsággal
  • FIXED Frame Mini állvány kifinomult kialakítással ezüst színben
  • Az állványt laptopokhoz és tabletekhez tervezték
  • A csomag tartalmazza a tisztítókendőt és tartalék szilikon elemeket

Könnyű beállítás a kívánt szögbe

A FIXED Frame Mini állvány könnyedén beállítható a kívánt szögbe, így maximális kényelmet biztosít gépelés illetve munkavégzés közben a laptopon és a tableten. A FIXED Frame Mini állvány tapadós felületét egyszerűen öblítsd le vízzel használat után, majd azonnal készen áll az újbóli felhasználásra.

FIXED Frame Mini állvány kiváló minőségű szálcsiszolt alumíniumból

Az állvány háza prémium minőségű szálcsiszolt szénből készült, amely garancia a rendkívüli ellenállásra és a maximális megbízhatóságra. Csupán 0,5 cm-es vastagságú minimalista formatervezésének hála egyáltalán nem zavar a készülék használatában. A készlet tartalmazza a praktikus tisztítókendő illetve a pót szilikon elemeket a karcolás elleni védelemért.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FIXED Frame Mini laptopokhoz és tabletekhez, ezüst
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FIXED Frame Mini pro notebooky a tablety stříbrný. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FIXED Frame Mini pre notebooky a tablety strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FIXED Frame Mini für Laptops und Tablets - silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FIXED Frame Mini für Laptops und Tablets - silber.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ