Shop roku Akvizice ApF HU

Fnatic Gear Focus XXL

Termékkatalógus
Fnatic Gear Focus XXL
5 1 értékelés
Egérpad - méretek: 487x372x3 mm
Kód:  FG022d Termékszám:  1402004-1001

Fnatic Gear Focus XXL

Hatalmas felület egere számára

A Fnatic Gear Focus gamer egérpad tényleg hatalmas felületet nyújt egere mozgatására (487 × 372 mm), amely garantálja, hogy még a hosszabb mozdulatokhoz is elég tere lesz. Az alátét vastagsága 3 mm, amely egyenletes felületet kínál még egyenetlen alapokon is.

le
Fnatic Gear Focus XXL


le
Fnatic Gear Focus XXL

Nagyon pontosan érzékeli a mozdulatokat

A speciális szerkezetű szőtt felület nagyon sűrű. Ennek köszönhetően a mozdulatok érzékelése nagyon pontos, és az egér tökéletesen csúszik az alátéten. A kellemes és puha anyag egyúttal támaszt is nyújt a csuklónak. Az egérpad optikai érzékelővel működik a legjobban.


Az egér minden mozdulata az ellenőrzése alatt marad

A Fnatic Gear Focus egérpad egyedi alakja tökéletes ellenőrzést, pontosabb és kényelmesebb vezérlést biztosít hosszabb ideig tartó játék során is. Nem hiányzik a gumis csúszásmentes felület sem, amely bármilyen felületen garantálja a jó tapadást.

le
Fnatic Gear Focus XXL

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fnatic Gear Focus XXL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fnatic Gear Focus XXL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fnatic Gear Focus XXL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fnatic Gear Fokus XXL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fnatic Gear Fokus XXL.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ