AlzaBoxy Q1 Shop roku

FOMEI LED RGB 80B

Termékkatalógus
FOMEI LED RGB 80B
4,0 1 értékelés
Stúdió lámpa - állandó, integrált LED fényforrás, 80 W teljesítmény, fény alakja kör, állítható színhőmérséklet 2700 - 6500 K, színvisszaadási index (CRI) 97 Ra, elemes és hálózati tápellátás, információs kijelző, mérete 210 × 120 × 120 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 1300 g
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  FOM892a3a Termékszám:  FY4330
FOMEI LED RGB 80B 92 190 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

FOMEI LED RGB 80B

Videók forgatásával, fényképezéssel vagy a közösségednek való streameléssel foglalkozol? Ebben az esetben figyelembe kell venni a megfelelő megvilágítást, amely a jó minőségű felvétel elkészítésének kulcsa. A kiváló FOMEI stúdió lámpa segítségével optimális körülményeket készíthetsz elő az alkotáshoz. Egy 80 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról van szó. Az állandó fényű stúdió lámpára folyamatos világítás jellemző, ezért kiváló megoldás sötét helyek megvilágítására vagy forgatásra. Kör alakú dizájnjának köszönhetően alkalmas portrék vagy termékek fotózására, biztosítja a fény kiegyensúlyozott terjedését és megakadályozza az árnyékok kialakulását. Az energiaellátáshoz akkumulátort és az elektromos hálózatot is lehet használni, ez mind a műteremben, mind utazáskor lehetővé teszi a lámpa kényelmes használatát.

Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...
Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...

A kitűnő FOMEI LED RGB 80B stúdió lámpa legfontosabb paraméterei

  • Az első osztályú FOMEI LED-es stúdió lámpa javítja a fotóid minőségét
  • Egy 80 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról van szó
  • Kör alakú dizájnjának köszönhetően biztosítja a fény kiegyensúlyozott terjedését és megakadályozza az árnyékok kialakulását
  • Tápellátás: elemes és hálózati
  • A stúdió lámpa fényének LED-ek a forrásai
  • 2700 és 6500 K közötti színhőmérsékletet kínál
  • Színvisszaadási index: 97 Ra
  • Az áttekinthető tájékozató kijelzőn minden alapvető információt láthatsz

A minőségi FOMEI stúdió lámpa nagyobb ellenőrzést nyújt neked a végeredmény felett

A kiváló FOMEI stúdió lámpa fényforrásai az energiatakarékos integrált LED-ek. A stúdió lámpa 2700 és 6500 K közötti színhőmérsékleti tartományt kínál, amely színárnyalatok gazdag skáláját garantálja, és lehetővé teszi a világítás módosítását a választásod és az adott környezet szükségletei alapján. Meleg fehér fénnyel tűnik ki, amely felidézi egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárgát és narancssárgát. Arra használják, hogy közvetlen napfényben készítsenek vele felvételeket. Hideg fehér fény is jellemzi, amely felidézi a villámra emlékeztető kék színt. Arra használják, hogy napközben, árnyékban készítsenek vele felvételeket.

Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...
Stúdió lámpa FOMEI LED RGB 80B ...

Javíts az alkotásaidon

Ez a LED-es stúdió lámpa a minőségi FOMEI márkától nemcsak a témát világítja meg hatékonyan, hanem az árnyékos tereket is. A stúdió lámpa tájékoztató kijelzőt is tartalmaz, ahol a fényképek elkészítése előtt leellenőrizheted a beállított paramétereket.

Nagyság:

210 × 120 × 120 mm (ma × sz × mé)

Tömeg:

1300 g

Paraméterek

Színhőmérséklet

Minimális színhőmérséklet
2 700 K Kész!
Maximális színhőmérséklet
6 500 K Kész!
Színvisszaadási index (CRI)
97 Ra Kész!

Méret & súly

Szélesség
120 mm Kész!
Magasság
210 mm Kész!
Mélység
120 mm Kész!
Tömeg
1 300 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOMEI LED RGB 80B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOMEI LED RGB 80B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOMEI LED RGB 80B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOMEI LED RGB 80B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOMEI LED RGB 80B.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ