AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

FOMEI LED RING 10W

Termékkatalógus
FOMEI LED RING 10W
4,5 4 értékelés
Stúdió lámpa - állandó, integrált LED fényforrás, 10 W teljesítmény, fény alakja kör, állítható színhőmérséklet 2900 - 6500 K, színvisszaadási index (CRI) 85 Ra, tápellátás USB-A csatlakozón keresztül, tripod, lámpa és okostelefon tartó a csomag része, mérete 260 × 260 × 26 mm (Ma×Sz×Mé)
16 190 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  FOM892a5 Termékszám:  FY4007

FOMEI LED RING 10W

A multimédiás alkotások terén tevékenykedsz vagy a fényképezés a hobbid? Ha ez így van, oda kell figyelni a megfelelő megvilágításra, amely minden felvételhez kulcsfontosságú. Az elsőrangú FOMEI stúdió lámpa segítségével optimális körülményeket hozhatsz létre. Egy 10 W maximális teljesítményű vakut kínáló állandó stúdió lámpáról van szó. Az állandó fényű stúdió lámpára folyamatos világítás jellemző, úgyhogy remek választás sötét helyek megvilágítására és forgatásra. Kör alakú dizájnjának köszönhetően alkalmas portrék vagy termékek fotózására, biztosítja a fény kiegyensúlyozott terjedését és megakadályozza az árnyékok kialakulását. Az energiaellátást USB-A port biztosítja. A csomagban tripod, lámpa és okostelefon tartó is rejtőzik.

Stúdió lámpa FOMEI LED RING 10W ...
Stúdió lámpa FOMEI LED RING 10W ...

A remek FOMEI LED RING 10W stúdió lámpa fő paraméterei

  • A remek FOMEI LED-es stúdió lámpa fényképezéskor minőségi eredményt biztosít
  • Egy 10 W maximális teljesítményű vakuval felszerelt állandó stúdió lámpáról beszélünk
  • Kör alakú dizájnjának köszönhetően biztosítja a fény kiegyensúlyozott eloszlását és megakadályozza az árnyékok kialakulását
  • Tápellátás: USB-A
  • A stúdió lámpának LED-ek a fényforrásai
  • 2900 és 6500 K közötti széles színhőmérsékleti tartománnyal rendelkezik
  • Színvisszaadási index: 85 Ra
  • A csomagban tripod, lámpa és okostelefon tartó is rejtőzik

A remek FOMEI stúdió lámpa első osztályú eredményeket biztosít

A remek FOMEI stúdió lámpa fényének forrásai az energiatakarékos, mégis erős integrált LED-ek. A stúdió lámpa 2900 és 6500 K közötti színhőmérsékleti palettával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy válassz a különböző színárnyalatok közül, így hozzáigazíthatod a világítást a szükségleteidhez és a környezet hangulatához. Meleg fehér fénnyel világít egy gyertya, a tűz vagy a naplemente és a napfelkelte színére emlékeztető sárga és narancssárga árnyalatokban. Arra használják, hogy közvetlen napfényben készítsenek vele felvételeket. Hideg fehér fényt is kínál, amely a villám felvillanását megidéző kék szín körül mozog. Arra használják, hogy napközben, árnyékban készítsenek vele felvételeket.

Stúdió lámpa FOMEI LED RING 10W ...

Nagyság:

260 × 260 × 26 mm (ma × sz × mé)

Paraméterek

Színhőmérséklet

Minimális színhőmérséklet
2 900 K Kész!
Maximális színhőmérséklet
6 500 K Kész!
Színvisszaadási index (CRI)
85 Ra Kész!

Méret & súly

Szélesség
260 mm Kész!
Magasság
260 mm Kész!
Mélység
26 mm Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: FOMEI LED RING 10W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FOMEI LED RING 10W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si FOMEI LED RING 10 W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte FOMEI LED RING 10W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte FOMEI LED RING 10W.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ