Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete

Termékkatalógus
Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete
4,4 6 értékelés
Elektromos autó gyerekeknek - fiúknak és lányoknak egyaránt, teherbírása: 35kg, az autó méretei: 139cm×83cm×81cm, az autó súlya: 33kg, maximális sebessége: 7km/h, vezetési idő egy feltöltéssel: 120perc, a motor teljesítménye: 180W, 2db elemet kell hozzávásárolni, elemtípus: AAA, alsó korhatár: 3 éves kortól
Kód:  HRAjd1197 Termékszám:  8586019940251
Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete Megszűnt

Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD luxus elektromos autó abszolút újdonságnak számít a piacon 2017-ben. A tökéletes kidolgozású Ford Ranger játékautó minőségi anyagokból készült, 4 kerék meghajtással és tengelyrugózással, emellett alkalmas terepen való használatra is. 3 előremeneti sebesség és egy hátrameneti fokozat állítható be a sebváltó karral, amit a gyerekek könnyedén szabályozhatnak. A Ford Ranger Wildtrak fekete játékautó eredeti tulajdonságokkal, logóval és hanghatásokkal érkezik, amelyet nyitható ajtók, motorháztető és hátsó plató rész egészít ki a valósághű élmény érdekében. A 2 műbőr ülés kényelmes elhelyezkedést biztosít 2 gyermek részére. A nagyméretű érintőképernyős LCD kijelző nem csupán a vezetés közbeni modern zenék és a dalok lejátszására alkalmas, hanem az USB vagy SD-kártya használatával videók, zenék, képek és rádiós közvetítésre is. Nemsokára besötétedik, de gyermeked még vezetne? Ne aggódj a sötétség miatt, a gyerekek láthatóak maradnak az autó fényeinek hála, a műszerfal kivilágítottságának köszönhetően pedig a vezetés is egyszerű. Az autót két gombbal vezérelhető dudával, hangerőszabályzóval, és hanghatásokkal is felszerelték, utóbbit természetesen annak érdekében is, hogy megadja a kezdő motor hangot az autó indításakor.

 Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD fekete luxus elektromos autó főbb jellemzői

  • Összkerékmeghajtású akkumulátoros játékautó, amely alkalmas terepen való használatra is 
  • Méretek: hossz: 139 cm. magasság: 81 cm, szélesség: 83 cm
  • Üzemidő: 2-3 óra, a súlytól és a tereptől függően
  • Az autó távvezérléssel is működtethető 
  • A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 luxus LCD kijelzős autó  2 gyermek számára alkalmas

Egyszerű és biztonságos kezelhetőség 

Az elektromos autó vezérlése rendkívül egyszerű: a gázpedál lenyomásával indítható és leállítható. Megnyomása és felengedése után az autó zökkenőmentesen, kellemetlen rángatás nélkül halad tovább a beállított sebességen. A puha EVA polimer kerekek ellenállók a töréssel és a szakadással szemben, csendes és sima működést tesznek lehetővé. A játékautó vezetése biztonságos a gyermek számára, hiszen, mint egy példaértékű vezető, a sofőrt itt is védi a biztonsági öv. Az autót akkumulátor szintjelzővel is felszerelték.

Távirányító biztosítja a szülői irányítás lehetőségét 

Félsz attól, hogy gyermeked esetleg rossz irányba hajt vagy beleütközik valamibe? Többé nem kell ettől tartanod, a Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD luxusautót egy távirányítóval is ellátták, amely lehetővé teszi a játékautó teljes irányíthatóságát a szülőknek. A távirányítón található vészfék megnyomásával az autó minden funkciója kikapcsolható. A gomb további lenyomásával minden funkció ismét aktiválódik. A távirányító használható a sebesség módosítására még vezetés közben is, amelynek beállított sebességét láthatod a kijelzőjén. Ezeknek a funkcióknak köszönhetően a játékautó teljesen biztonságos a kisgyermekeknek is, csupán annyit kell tenned, hogy ez esetben egy alacsonyabb sebességet állítasz be. A távirányító a hozzá tartozó autóval van összepárosítva, így a jelet nem zavarja majd semmilyen más játékautó a közelben. 

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 LCD luxus autó akkumulátorának működése

A Ford Ranger Wildtrak 4 × 4 akkumulátorának üzemideje körülbelül 2-3 óra, amely függ a tereptől és a gyermekek súlyától is. Két 12V-os akkumulátorral és egy 220 V és 12 V / 1000 mA adapterrel érkezik. Az akkumulátor töltése körülbelül 5-8 órán át tart. A játékautó töltése és alkalmankénti megtisztítása mellett az autó nem igényel további karbantartást.

Ajánlott kor:
3-8 év

Akkumulátor:
12 V / 1000 mA

Szín:
Fekete

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Udv mindenki. Ez a ford luxury negyfajta festesmegnevezessel fut a neten. Fekete , festett fekete, lakk fekete, metál fekete. A festettfekete és a lakkfekete között van különbség? Vagy csak az angolrol magyarra forditasnal lett különbözően megnevezve ....

Kérdések és válaszok: Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete
Kiegészítők: Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD luxus, festett fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ford Ranger Wildtrak 4x4 LCD Luxury lakovaný černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ford Ranger Wildtrak 4×4 LCD Luxury, lakované čierne.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ