30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

G3FERRARI G1011506

Termékkatalógus
G3FERRARI G1011506
4,0 1 értékelés
Szendvicssütő - 2 az 1-ben, 2 szendvics egyidejű készítéséhez, teflon felület, tapadásmentes felület, a csomagban található sütőlapok alkalmasak grillezéshez, sütőlapok mérete 22 × 13 cm (Sz×Mé), zárható, hőszigetelt markolat a csomag része, 750 W teljesítmény, műanyag burkolat, ezüst kivitel, mérete 9 × 24 × 23 cm (Ma×Sz×Mé)
9 890 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  G3FTO632 Termékszám:  G1011506
G3FERRARI G1011506 9 890 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

G3FERRARI G1011506

Gyakran kezded a napot egy finom pirítóssal vagy paninivel? Ebben az esetben nem hiányozhat a konyhádból egy G3Ferrari melegszendvics sütő. A melegszendvics sütő burkolata műanyag, amely egyszerű karbantartást garantál. Kompakt, 9 × 24 × 23 cm (ma×sz×mé) méreteinek hála egyszerűen berakhatod a melegszendvics sütőt a szekrénybe. A készülék időtálló kialakítását ezüst szín teszi teljessé. Mindenki imádni fogja a pirítóst, legyen az sós vagy édes. Legyen szó bármelyik változatról, ha igénybe veszed ennek a remek 2 az 1-ben melegszendvics sütő segítségét, a munka olyan egyszerű és könnyű lesz, hogy bárkinek menni fog.

G3FERRARI G1011506 melegszendvics sütő legfontosabb tulajdonságai

  • Ezen G3Ferrari melegszendvics sütő nagyszerű segítség a konyhában
  • Sütőlemezek száma a csomagban: grill/panini
  • A sütőlemezeknek teflon felülete van
  • Egyszerre süthető szendvicsek száma: 2 szendvics
  • A biztonságos munkavégzés érdekében a melegszendvics sütő hőszigetelt fogantyúval van ellátva
  • A biztonsági pánt kényelmesen rögzíti a sütőlemezeket
  • A sütőlemezek tapadásmentes bevonattal vannak ellátva
  • A szendvicssütő teljesítménye 750 W
  • Egy ilyen 2 az 1-ben melegszendvics sütő segítségével ropogós, ínycsiklandozó melegszendvicseket készíthetsz

Ízletes, ropogós pirítósok bármikor

Varázsolj finom pirítósokat az asztalra, legyen az reggeli, uzsonna vagy vacsora. Könnyedén és pillanatok alatt elkészítheted őket ezzel a praktikus G3Ferrari melegszendvics sütővel. A sütőlemezeknek tapadásmentes teflonos a felülete, így biztos semmi sem fog letapadni. Próbálj ki különböző új kombinációkat, amiket soha nem fogsz megunni. A pirítós szinte mindenkinek bejön, vagy sósan vagy édesen. Használd ki a kreativitásod. Egy ilyen praktikus G3Ferrari melegszendvics sütő segítségével akár ketten is jóllakhattok. Egyszerre 2 pirítós készítésére képes. Maga a sütőlemez méretei pontosan 22 × 13 cm (sz×mé).

A grillezés már nem függ az időjárástól. Grillezd kedvenc húsod, halad és zöldségeid közvetlenül a konyhában. Eme modern G3Ferrari melegszendvics sütő grillező lemezei tortilla vagy panini sütését is lehetővé teszik.

Legfontosabb a biztonságos működés

Eme G3Ferrari melegszendvics sütő használata során precíz kialakítás gondoskodik a biztonságról. A hőszigetelt fogantyú biztosítja a biztonságos használatot, nem kell égési sérüléstől tartanod. A biztonsági pánt könnyedén rögzíti a melegszendvics sütő lemezeit. Élvezd az édes és sós ínyenc fogásokat ezzel a megbízható, 750W teljesítményű segítővel.

Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország Kész!

Termék méretek

Magasság
9 cm Kész!
Szélesség
24 cm Kész!
Mélység
23 cm Kész!

Lemez méretei

Szélesség
22 cm Kész!
Mélység
13 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes szendvicsssütő kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: G3FERRARI G1011506 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si G3FERRARI G1011506. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte G3FERRARI G1011506.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ