Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb playstation (PS) VR

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) playstation (PS) VR találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 60 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Gran Turismo 7 - PS5 örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 25 890 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb playstation (PS) VR érdekelnek, nézd meg a(z) playstation (PS) VR vélemények és tesztek alapján kategóriát.
60 termék
4,8 165×
PlayStation VR Mega Pack 3 (PS VR + kamera + 5 játék + PS5 adapter)
VR szemüveg játékkonzolhoz -, képfrissítési gyakoriság 120 Hz, USB-A és HDMI csatlakozás, fehér és fekete kivitel
146 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1001e5
4,2
Hitman 3 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció - A 47-es ügynök kíméletlen profiként tér vissza egész karrierje legfontosabb megbízásához. Diana Burnwood ügynök segítségével összefog elveszett barátjával, Lucas Gray-jel. Küldetésük a Providence partnereinek felszámolása.
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX938
4,5 11×
Star Wars Squadrons - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Szállj be az Új Köztársaság és a Birodalom különféle osztályokba tartozó harci űrhajóinak kabinjába, beleértve a fürge A-szárnyast és a pusztító TIE bombázót.
Leárazás
4 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX855
4,7 11×
Resident Evil Village - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - A játék folytatja Ethan Winters történetét az előző részből, ötvözve a lüktető akciót a Resident Evil franchise jellegzetes túlélőhorrorjával. Az ellenség sajátos módon támad, így a játékosoknak a stratégiájukon kell igazítaniuk, gyorsan eldöntve, hogy a túlélés érdekében harcba bocsátkoznak-e vagy menekülnek. A VR-módban való játékhoz le kell tölteni egy ingyenes kiegészítőt, amely a PS Store-ból érhető el.
11 190 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: PSV0006
Fruit Ninja - PS4, PS5 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció
7 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX847
The Angry Birds Movie 2: Under Pressure VR - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja kaland, gyerekeknek és virtuális valóság - A PlayStation VR segítségével egyesítened kell az őrült madarakat és a disznókat, el kell indulnod egy víz alatti felfedezőútra, és meg kell találnod az Eagle Island nevű szigetet... és útközben kincseket gyűjteni.
7 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1037
5,0 15×
Resident Evil 7: Biohazard - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és virtuális valóság - A hetedik Resident Evil a horror gyökereihez tér vissza, és fel kívánja frissíteni a műfajt.
Szuper ár
6 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX616
4,8 11×
Resident Evil 7: Biohazard Gold Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - A Gold Edition tartalma: Resident Evil 7 alapjáték, Banned Footage 1. és 2. rész DLC, End of Zoe DLC. A hetedik Resident Evil visszatér saját borzalmainak kezdeteihez, és a műfajnak új horror-terror szellemét kívánja megidézni. A játék a hatodik rész eseményei után játszódik egy Louisiana környéki amerikai farmon, ahol te is feltárhatod a hatalmas birtok titkait és borzalmait.
8 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX457
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja szimulátor és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ebben az egyedülálló repülőszimulátorban félelmetes gépek pilótafülkéjébe szállhatsz be, és a légtér feletti uralomért küzdhetsz.
8 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX451
4,8 40×
Tekken 7 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
Szuper ár
6 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX314
4,7 30×
Watch Dogs 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
7 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX301
4,6
Trackmania Turbo - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX237
123
 

Legnépszerűbb, legjobb playstation (PS) VR

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó playstation (PS) VR Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább playstation (PS) VR A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb playstation (PS) VR A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: playstation (PS) VR vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ