Doručení zdarma Alzaboxy

Legnépszerűbb, legjobb új Nintendo Switch játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(27)
RPG
(11)
Kaland
(11)
Gyerekeknek
(8)
Szimulátor
(7)
Szöveg
CS
(3)
EN
(56)
DE
(23)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(56)
DE
(15)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Úgy gondoljuk, hogy a legjobbat érdemled. Ezen az oldalon a(z) új Nintendo Switch játékok találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve. 56 termék közül válogathatsz. Vásárlóink körében jelenleg a(z) Prince of Persia: The Lost Crown - Nintendo Switch örvend a legnagyobb népszerűségnek, amely 16 290 Ft-ért lehet a Tiéd. Amennyiben Téged a vásárlói visszajelzések alapján a legjobb új Nintendo Switch játékok érdekelnek, nézd meg a(z) új Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján kategóriát.
56 termék
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
Leárazás -20 %
17 890 Ft 22 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1271
Asterix and Obelix: Slap Them All! 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és gyerekeknek - Asterix, Obelix és a többi falubeli lakos szerény vidéki élete váratlanul megszakad, amikor hirtelen felbukkan Justforkix, aki segítséget keres. Elárulja, hogy apját, Doublehelixet egy olyan lopás miatt börtönbe zárták, amit nem ő követett el...
16 390 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1270
Super Crazy Rhythm Castle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmus kaland! Egy rejtvényekkel teli co-op mashup, amilyenről még soha nem hallottál – dolgozzatok össze, gondolkozzatok a dobozon kívül, miközben megtartod a kombóidat. Egyedül vagy bandában, maximum 3 fővel… Le tudod győzni a várat?
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1255
Persona 5 Tactica - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utazik, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A Legionnaires nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, mígnem megjelenik egy titokzatos légiós.
19 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1244
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1220
Rune Factory 3 Special: Limited Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG
20 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1127le
4,7
Hogwarts Legacy Deluxe Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció - Tapasztald meg a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola diákjának életét úgy, mint még soha. Vágj neki egy veszélyes utazásnak, hogy felfedd a rejtett igazságot. Az út során fejlesztheted karaktered képességeit, erőteljes varázslatokat sajátíthatsz el, tökéletesítheted harci képességeidet, és társakat választhatsz, akik segítsenek szembenézni a halálos ellenséggel.
Leárazás -27 %
20 790 Ft 28 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1161de
FUN! FUN! Animal Park - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja party - Tapasztald meg az igazi vadont és a sok mókát egy szokatlan állatkertben, tele szórakoztató mini-játékokkal egy vagy két játékos számára. Csatlakozz egy pár aranyos bábvezetőhöz egy kiránduláson a parkban, ahol olyan állatok élnek, amelyek alig várják, hogy a harminc izgalmas minijáték egyikét játsszák veletek.
5 590 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW895
123
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ