AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

LEGO Star Wars 75163 Felderítő katona és speeder motor

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75163 Felderítő katona és speeder motor
5 2 értékelés
Építőjáték - 452 darab, az ajánlott életkor 10-14 év
Kód:  LO75532 Termékszám:  5702015868242 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75163 Felderítő katona és speeder motor Megszűnt

LEGO Star Wars 75163 Felderítő katona és speeder motor

Építs egy felderítő katonát speeder motorral és újabb LEGO Star Wars darabbal gazdagodik a gyűjteményed. A LEGO Star Wars remek szórakozás ennek a halhatatlan sorozatnak a kis és nagy rajongói számára. Egy pillanat alatt elrepít a Star Wars világába, ahol fénykardokkal harcolhatsz a Sötét Oldalon, vagy Az Erővel. Vagy inkább szeretnéd létrehozni a saját történetedet? A képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet tele van kalandokkal, mely órákon át képes szórakoztatni téged, vagy az idősebbeket. A LEGO készlet fantáziát és kreativitást teremt. A többi építőjátékkal ellentétben a LEGO készletek erőt, színeket és térbeli pontosságot is nyújt, gyors össze és szétszerelhetőséggel. Ez a játék generációkon át ki fog tartani.

LEGO Star Wars

  • 10 és 14 év közötti gyermekek számára
  • Új kalandok és Star Wars kalandok
  • Robusztus és tartós konstrukció az igazi akcióhoz
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finom motoros készségeket
  • A gyermek és az egész család is imádni fogja
  • Darabszám - 452

LEGO Star Wars - Felderítő katona és speeder motor

A felderítő katona gyorsan és hatékonyan mozog bolygók között a speeder motorjával küldetései során. Ez az elegáns modell a Star Wars: Episode VI - A Jedi Visszatér filmből jött. Jár hozzá egy katapult, kormány, és lábak a katona rögzítéséhez.

A csomag tartalma:
összeszerelt felderítő katona figura klasszikus sisakkal és levehető lézer pisztollyal

Összeszerelt speeder motor katapulttal, kormánnyal, rámpával a katona rögzítéséhez, mozgatható szárnyakkal és tartalék lőszerrel

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75163 Felderítő katona és speeder motor Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Constraction Star Wars 75532 Průzkumný voják a speederová motorka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO constraction Star Wars 75532 Prieskumný vojak a speederová motorka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75532 Scout Trooper und Speeder Bike. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75532 Scout Trooper und Speeder Bike.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ