AD květen univerzal Alza Dny květen

Olcsó SEGA RPG játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Típus
Játék
(57)
DLC tartalom
(1)
Platform
PC
(35)
PlayStation 5
(8)
PlayStation 4
(4)
Xbox Series X
(8)
Xbox One
(6)
Nintendo Switch
(5)
Licenc
Doboz
(23)
Letölthető
(35)
Kulcs
Steam
(31)
Origin
(3)
Uplay
(1)
Műfaj
Akció
(37)
RPG
(58)
Stratégiai
(13)
Szimulátor
(3)
Kaland
(4)
Árkád
(1)
Next-gen optimalizálás
Xbox Series X optimalizálás
(7)
PlayStation 5 optimalizálás
(5)
Nincs optimalizálva a Next-gen számára
(2)
Szöveg
CS
(5)
EN
(55)
DE
(32)
HU
(3)
RU
(16)
PL
(10)
FR
(18)
ES
(20)
IT
(17)
Zh
(7)
Szinkron
EN
(51)
DE
(15)
RU
(3)
PL
(2)
FR
(3)
ES
(3)
IT
(3)
Zh
(2)
Korhatár
12 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi SEGA RPG játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó SEGA RPG játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó SEGA RPG játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Risen 2: Dark Waters – PC DIGITAL, amelynek bruttó ára 940 Ft. Az olcsó SEGA RPG játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
58 termék
Unicorn Overlord - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0459
5,0
Unicorn Overlord - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
21 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0577
Unicorn Overlord - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
23 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1315
Like a Dragon: Infinite Wealth - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
24 590 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: XBSE0457
5,0
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0575
5,0
Persona 3 Reload - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0576
Persona 3 Reload - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1557
Metafora: ReFantazio - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1581
Metafora: ReFantazio - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0635
Metafora: ReFantazio - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland
Előrendelési ár
29 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0487
123
 

Olcsó SEGA RPG játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó RPG játékok SEGA Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább RPG játékok SEGA
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ