AD květen univerzal Alzaboxy

Olcsó perpgames számítógépes és konzol játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(32)
PlayStation 4
(10)
Nintendo Switch
(1)
Műfaj
Akció
(23)
RPG
(2)
Sport
(2)
Szimulátor
(1)
Lövöldözős
(6)
Szöveg
EN
(35)
DE
(12)
FR
(1)
Szinkron
EN
(34)
DE
(10)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi perpgames számítógépes és konzol játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó perpgames számítógépes és konzol játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó perpgames számítógépes és konzol játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Desperate Vladivostok - PS VR2, amelynek bruttó ára 5 890 Ft. Az olcsó perpgames számítógépes és konzol játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
35 termék
Dyschronia Chronos Alternate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - A neved Hal Scion, és nyomozó vagy. Önt "variáns személyként" ismerik, olyan személyként, akinek megvan az az egyedülálló képessége, hogy a múltba nézzen és megváltoztassa azt. És az Ön egyedülálló képességeire most éppen szüksége van. Fenyegető erők várnak rád, amelyek próbára teszik a szellemi mozgékonyságodat. Bizonyítékgyűjtés közben el kell bújnod, futnod, lopakodnod és menekülnöd kell a veszély elől.
Szuper ár
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0404
Tennis on Court - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja sport és virtuális valóság - A Tennis On-Court egy tökéletes tenisz szimulátor!
14 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0542
4,0
Hubris - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Bújj egy tapasztalatlan újonc szerepébe, akinek feladata egy magas rangú ügynök megtalálása, aki eltűnt egy furcsa és nagyon barátságtalan idegen bolygón
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0621
1,0
Vertigo 2 - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős, kaland és virtuális valóság - Mélyen a föld alatt, a VII-es kvantumreaktor hatósugarában ébredsz fel, hogy befejezd a hazautat. Szembe kell nézned a más univerzumokból beszivárgó, bizarr idegen flórával és faunával - és a halálos android biztonsági erőkkel, akiknek az a feladatuk, hogy megtisztítsák a reaktort minden élőlénytől. Próbáld meg eldönteni, hogy kiben bízhatsz, miközben baljós ügynökök leselkednek rád.
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0580
MADiSON Possessed Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, vérrel a kezeden? Játssz Luca szerepében, és vészeld át MADiSON, a démon brutális kínzásait, amely arra kényszerítette, hogy folytassa az évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét, és arra késztette, hogy szörnyű tetteket kövessen el.
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1307
MADiSON - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, vérrel a kezeden? Játssz Luca szerepében, és vészeld át MADiSON, a démon brutális kínzásait, amely arra kényszerítette, hogy folytassa az évtizedekkel ezelőtt elkezdett véres rituálét, és arra késztette, hogy szörnyű tetteket kövessen el.
15 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1049
MADiSON VR Cursed Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság - Mit tennél, ha egy sötét szobába zárva ébrednél, kezeid vérben úsznának - a húgodat és az édesanyádat pedig lemészárolták? A MADiSON egy magával ragadó és félelmetes, egyszemélyes, pszichológiai horrorjáték, idegborzoló játékmenettel és felkavaró, lebilincselő narratívával.
Előrendelési ár
15 690 Ft
Megjelenés dátuma: május 24, 2024
Termékkód: PSV0573
4,7
Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge: Enhanced Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0420
Evotinction - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: MSX1493
Evotinction - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland - a legmodernebb kutatási létesítményeket vírusfertőzött mesterséges intelligencia drónok vették át, amelyek kiirtották az embereket; a külvilággal minden kommunikáció megszakadt; az emberi életnek már nyoma sincs a létesítményben; Thomas Liu, az AI-fejlesztési részleg vezetője egyedül maradt, és eltökélt szándéka, hogy megállítsa a vírus terjedését a külvilágban, ezáltal megakadályozza az emberiség kihalását
Előrendelési ár
22 790 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0472
Wanderer: The Fragments of Fate - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció, kaland és virtuális valóság - Lépj az előtted járók nyomdokaiba, fedezz fel korokat és eseményeket, amelyek régen kicsúsztak az idő kezei közül, miközben fejest ugorhatsz a történelem izgalmas történeteibe egy olyan kalandban, amelyhez hasonlót még nem láttál. Fedezz fel gazdag világokat, találkozz szívbemarkoló akciókkal, és oldj meg észbontó rejtvényeket, miközben átírod a múltat, hogy átformáld a jövőt.
Előrendelési ár
24 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0666
12
 

Olcsó perpgames számítógépes és konzol játékok

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó számítógépes és konzol játékok Perpgames Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább számítógépes és konzol játékok Perpgames
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ