Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Olcsó új PlayStation 4 (PS4) játékok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Platform
PlayStation 5
(41)
PlayStation 4
(50)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Műfaj
Akció
(34)
RPG
(11)
Szimulátor
(9)
Árkád
(6)
Kaland
(5)
Szöveg
CS
(4)
EN
(50)
DE
(31)
RU
(4)
PL
(4)
FR
(6)
ES
(4)
IT
(4)
Szinkron
EN
(50)
DE
(25)
RU
(2)
PL
(2)
FR
(4)
ES
(3)
IT
(4)
Korhatár
3 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi új PlayStation 4 (PS4) játékok kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó új PlayStation 4 (PS4) játékok kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó új PlayStation 4 (PS4) játékok kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Far Cry 6 - PS4, amelynek bruttó ára 3 990 Ft. Az olcsó új PlayStation 4 (PS4) játékok oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
50 termék
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tartalmazza a "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és sok más bónusz tartalmat
Leárazás -15 %
15 490 Ft 18 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1565
The Crew Motorfest - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja versenyzős - Üdv a Motorfesten, a legmenőbb motoros kalandon! Fedezd fel O'ahu Hawaii szigetének vibráló, nyitott világát, és vegyél részt intenzív versenyeken, tematikus eseményeken és még sok másban! Több száz ikonikus járgányt gyűjthetsz össze, így rengeteg lehetőséged lesz megmutatni a képességeidet.
16 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1487se
Bluey: The Videogame - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
16 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1553
1,0
House Flipper: Pets Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor - A House Flipper egy egyedülálló lehetőséget kínál arra, hogy egy egytagú munkacsapattá alakulj, amely ingatlanok felújítására specializálódik. Vásárolj, végezz javításokat és építs át roskatag házakat, hogy új életet lehelj beléjük, majd add el azokat nyereséggel.
16 390 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1515
5,0
Sekiro: Shadows Die Twice: Game of the Year Edition - Xbox
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és RPG - Egy játék, amely a Sengoku-kori (15-16. század) Japánban játszódik. A központi shogun ereje elbukott, így teret kapnak a hatalomért folyó harcok. A társadalmi változásokat nagyban befolyásolja a szinte folyamatos háborús konfliktus. Kegyetlen szamuráj harcok várnak rád a Dark Souls stílusában.
16 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MXO528
4,0
Farming Simulator 22: Premium Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A Farming Simulator 22 Premium Edition minden farmer álmát teljesíti. Változatos gazdálkodást kínál hat térképpel és több száz autentikus gépből álló, gigantikus flottával! A nemzetközileg elismert alapjátékkal, hét hivatalos tartalomcsomaggal és két bővítménnyel a kezdő és visszatérő farmerek végtelen családbarát tartalmat élvezhetnek a kooperatív és versengő gazdálkodáshoz.
16 990 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1508
Broforce: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, lövöldözős és árkád, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Amikor a gonosz fenyegeti a világot, a világ a Broforce-t hívja: egy alulfinanszírozott, túl erős, katonai jellegű szervezetet, akik kizárólag túlzott erőszakkal működnek. Készüljetek fel akár négy játékossal az akcióra: futás közben lövöldöztök majd több tucat különböző tesóként, és megsemmisítitek a veletek szemben álló terrorista erőket, akik az életünket fenyegetik. A Deluxe Edition tartalma: képregény és soundtrack.
17 190 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1542de
Resident Evil 4 Gold Edition (2023) - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Egy Leon S. Kennedy nevű ügynök nyomozásba kezd az elnök lányának a Los Illuminados néven ismert titokzatos kultusz általi elrablása ügyében. Leon-t egy európai vidéki faluba viszi a küldetése, ahol a legvadabb rémálmain túlmutató borzalmakkal találkozik, és szembe kell néznie, hogy megtudja, ki vagy mi áll az egész mögött. A Gold Edition tartalmazza a Separate Ways DLC-t és az Extra DLC Pack-et is.
17 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1575
Armored Core VI Fires Of Rubicon - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A játék rendkívül mozgékony és testre szabható mecha robotokat tartalmaz, amelyek a játékosokat gyors tempójú csatákba helyezik, ahol teljes mértékben kihasználhatják a támadó és védekező manővereket a földön és a levegőben, hogy legyőzzék az ellenséget.
17 990 Ft
Raktáron 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1471st
Dragon Ball Z Kakarot Legendary Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG
17 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1561
Persona 5 Tactica - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Egy különös esemény után a Phantom Thieves egy bizarr birodalomba utaznak, melynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek. A légiósok nevű katonai csoporttal körülvéve halálos veszélyben találják magukat, amíg egy titokzatos légiós meg nem jelenik.
18 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1496
Sword and Fairy: Together Forever - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia a hagyományos keleti etikával keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
18 390 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1563
Like a Dragon: Infinite Wealth - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Két kivételes hős, akiket a sors vagy valami sokkal baljósabb dolog hozott össze... Ichiban Kasuga, a megállíthatatlan balek, akinek nem újdonság a mélyből való kimászás, és Kazuma Kiryu, egy megtört ember, aki az utolsó napjait éli.
19 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1556
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1555
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - Ez az első alkalom, hogy egy játékban élhetsz újra válogatott jeleneteket Naruto gyermekkorától egészen az utolsó összecsapásig Sasuke-val anime jelenetek és játékbeli csaták által. A korábbi Ultimate Ninja STORM játékok játékosai mindent megújított grafikában láthatnak.
19 690 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1519
Koa and the Five Pirates of Mara: Collectors Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, kaland és gyerekeknek - Vágj neki egy 3D-s platformer kalandnak Koa és legjobb barátja, Napopo társaságában, amely a Mara óceánban elterülő trópusi szigetcsoporton játszódik. Fedezd fel a tágas óceánt, keresd meg az utat nyolc témájú sziget egyedi környezetein keresztül, és juss túl a kifinomult csapdákon.
Leárazás -5 %
19 890 Ft 20 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1559ce
Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és kaland
Leárazás -4 %
20 190 Ft 20 990 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1479
WWE 2K24 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - PS4 / PS4 Pro, PS5 (meghajtóval), dobozos változat, műfaj: Action, az online játékhoz PlayStation Plus előfizetés szükséges
Szuper ár
22 490 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1572
Sand Land - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy sivatagi világban, ahol emberek és démonok szenvednek a rendkívüli vízhiánytól. Játssz a Gonosz Herceg, Belzebub, Rao seriff és a démoni Tolvaj szerepében, miközben kalandos küldetésre indulnak, hogy megtalálják a sivatagban elrejtett legendás forrást.
+Ajándék Videójáték kiegészítő Sand Land - Survivalist Camo Pack - PlayStation melynek értéke 1 590 Ft
23 790 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1525
MotoGP 24: Day One Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja szimulátor és versenyzős, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - A hivatalos 2024-es bajnokság a kezedben új funkciókkal, rivalizálással és online versenyekkel. Pattanj motorodra, küzdj meg minden akadállyal az utad során, és élvezd a MotoGP legutóbbi szezonjának hivatalos tartalmát. Akár tapasztalt veterán vagy, akár csak most kezded, a MotoGP 24 izgalmas élményt nyújt.
24 690 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1585
Persona 3 Reload - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, dobozos változat, műfaja RPG és kaland - A Persona 3 Reload a műfajt meghatározó RPG játék elragadó újragondolása, amely a csúcstechnológiás grafikának és játékmenetnek köszönhetően újjászületett a modern kor számára.
24 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1557
5,0
TopSpin 2K25 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
25 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1571
Sword and Fairy: Together Forever: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és RPG - Merülj el egy eredeti fantáziavilágban, ahol az ősi kínai mitológia hagyományos keleti elemekkel keveredik, és légy részese a Sword and Fairy: Together Forever című harmadik személyű akció-RPG izgalmas eseményeinek, a közel 30 éves játék-saga legújabb önálló folytatásának.
Leárazás -5 %
25 990 Ft 27 490 Ft
Raktáron 3 db
Termékkód: MSX1563de
TopSpin 2K25: Deluxe Edition - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja sport és szimulátor - Látogass el a TopSpin 2K25 legizgalmasabb teniszpályáira, a négy Grand Slam-bajnokságtól kezdve az olyan látványos nemzetközi arénákig, mint Indian Wells, La Caja Mágica, Pala Alpitour és Foro Italico. Utazd be a világot feltörekvő tehetségként, és válj Grand Slam-bajnokká a MyCAREER-ben, és mérkőzzetek meg a világ legnagyobb teniszezőivel olyan tornákon, mint Wimbledon, Roland-Garros, a US Open és az Australian Open.
36 890 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1571de
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új PlayStation 4 (PS4) játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új PlayStation 4 (PS4) játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új PlayStation 4 (PS4) játékok vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ