Doručení zdarma Alzaboxy

Új Nintendo Switch játékok vélemények és tesztek alapján

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Megjelenési dátum
Műfaj
Akció
(27)
RPG
(12)
Kaland
(12)
Gyerekeknek
(9)
Szimulátor
(8)
Szöveg
CS
(3)
EN
(59)
DE
(23)
FR
(2)
ES
(1)
IT
(1)
Szinkron
CS
(1)
EN
(59)
DE
(15)
Korhatár
1 éves kortól
18 éves kortól
-
Szűrés

Az Alza teszt a felhasználói vélemények és egyéb adatok alapján rangsorolja a új nintendo switch játékok termékeket  

Alza Test Értékelés
Alza Test Népszerűség
Alza Test Panaszok
Alza Test Piacképesség
Alza Test Akciós ár

Új Nintendo Switch játékok – teszt eredménye

A új nintendo switch játékok teszt eredménye három különböző árkategóriában:

Mi az az Alza teszt?

Több száz kategória, több ezer termék, milliónyi apró részlet és vásárlói vélemény a új nintendo switch játékok termékekről. Lehetetlen objektíven dönteni igaz? Próbáld ki az Alza Tesztet, amely garantáltan objektíven rangsorolja a termékeket a vásárlói vélemények alapján. A új nintendo switch játékok termékek leválogatása kizárólag valódi vásárlóktól kapott visszajelzések és adatok alapján történik.

59 termék
Unicorn Overlord - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja RPG és stratégiai - Harcolj a sors ellen és vágj neki egy királyi kalandnak, hogy megbízható szövetségeseiddel az oldaladon visszaszerezd az uralmad. Az Unicorn Overlord a taktikai RPG-k időtlen műfaját kombinálja a világ felfedezéssel és innovatív harcrendszerrel, így megalkotva egy epikus fantasy élményt a Vanillaware ikonikus stílusában.
23 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1315
Disney Dreamlight Valley: Cozy Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland - A Disney Dreamlight Valley egy küldetésekben, felfedezésekben és szórakoztató tevékenységekben gazdag életszimulátor kalandjáték régi és új Disney- és Pixar-barátokkal. Az egykor idilli földnek számított Dreamlight Valley olyan hely volt, ahol a Disney és a Pixar karakterei harmóniában éltek – egészen a Felejtésig.
19 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1310
Bomb Rush Cyberfunk - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és kaland - Red egy graffitiművész, aki elvesztette a fejét, és helyette egy cyber-fejet használ. Miközben a gyökereit keresi, csatlakozik a Bomb Rush Crew-hoz, amelynek tagjai Tryce és Bel. Együtt úgy döntenek, hogy All Citybe mennek, hogy a város legjobb graffiti csapatává váljanak.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1308
Bluey: The Videogame - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád, kaland és gyerekeknek - Legyen részed egy vadonatúj történetben, amely 4 interaktív kalandban játszódik le. Ez az első alkalom, hogy ikonikus helyszíneket fedezhetsz fel, mint például a Ház, Játszótér, Patak és egy bónusz tengerparti helyszín. Játszd a tévésorozat kedvenc játékait, mint például a Keep Uppy, Chattermax Chase és sok egyéb mást.
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1305
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Anniversary Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - Élvezd a lenyűgöző pixelgrafikát és a sorozatbeli Nindzsa Teknőcök autentikus atmoszféráját, amely azonnal visszarepít a gyerekkorodba. Minden egyes karaktert, járművet, fegyvert, tárgyat és ráadásul a hátteret is az 1987-es televíziós sorozat inspirált, így olyan érzésed lesz, mintha a kedvenc rajzfilmsorozatod részévé válnál, amely tele van gyilkos humor és akciódús kalandok kábító kombinációjával.
12 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1304
Dragon Quest Monsters: The Dark Prince - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és RPG - A magas rangú szörnyek vadászata Psaro-t végigkalauzolja Nadiria mindig változó évszakain és egyedi környezetén, ahol bugyborékoló lávafolyók, titokzatos ősi romok és égig emelkedő tortatornyok találhatók. Psaro útja során találkozik a jószívű tündérlánnyal, Rose-zal, aki csatlakozik kalandjához, hogy még erősebb szörnyeket keressenek.
23 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1294
My Time at Sandrock - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Látogass el Sandrock-ba, a sivatagi városba és öltsd magadra egy kezdő építész szerepét. Használd a megbízható szerszámaid nyersanyagok gyűjtésére, építs gépezeteket és alakítsd át fokozatosan a lestrapált műhelyed egy olajozottan működő gyártóközponttá, amellyel megmentheted a városkát a gazdasági összeomlástól!
14 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1275
Super Crazy Rhythm Castle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmus kaland! Egy rejtvényekkel teli co-op mashup, amilyenről még soha nem hallottál – dolgozzatok össze, gondolkozzatok a dobozon kívül, miközben megtartod a kombóidat. Egyedül vagy bandában, maximum 3 fővel… Le tudod győzni a várat?
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1255
Hammerwatch II: The Chronicles Edition - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, RPG és kaland - Vágj neki félelem nélkül egy kalandokkal teli utazásnak, amely messzire vezet a Hammerwatch vár várbörtöneitől és oly módon teszi lehetővé számodra ezen kedvenc pixeles világ felfedezését, mint eddig még soha.
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1220
4,0
Batman Arkham Trilogy - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A kollekció a Batman trilógia díjnyertes Arkham Asylum, Arkham City és Arkham Knight címeit tartalmazza, az összes kiegészítővel együtt.
19 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1292
4,1
Mario vs. Donkey Kong - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja kaland
16 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1320
123
 
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó új Nintendo Switch játékok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb új Nintendo Switch játékok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: új Nintendo Switch játékok vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ