Slevy s AP+ Slevy s AP+

Virtuális valóság

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A virtuális valóság, röviden VR a mai világ egyedülálló 3D-s szimulációját hozza el a számítógépekre, játékkonzolokra és mobiltelefonokra. A VR nemcsak a játékiparban, hanem az oktatásban és tudományos kutatásokban is hasznos. Mire lehet szükséged, hogy a virtuális valóság adta élményt kimaxold? Mire kell figyelni a VR-kiegészítők kiválasztásakor? Olvass tovább, és segítünk!

Tovább

Mit értünk a VR (virtuális valóság) alatt?

A VR-szemüveg egy kényelmes, kompakt, nagy felbontású eszköz beépített headsettel, amelyet a szemünkre kell helyezni. A kézi vezérlésű kontrollerek egy kényelmesen kezelhető felületet biztosítanak. A VR (virtuális valóság) minden egyes nappal egyre kifinomultabbá válik. Ennek köszönhetően a virtuális valósággal ma már az élet minden területén találkozhatunk. Akár egy kedves barátunknál, akár egy múzeumban is átélhetjük a VR-élményt.

  • A fiktív világokban a virtuális valóság garantálja a tökéletes és összehasonlíthatatlan játékélményt - akár egy versenypályáról, akár egy csatatérről van szó.
  • Az oktatás tekintetében a VR 360°-os oktatóvideókat, virtuális túrákat vagy az anatómia térbeli felfedezését kínálja felhasználóinak.
  • A tervezők és mérnökök számára is hasznos lehet a VR - például amikor apró alkatrészeket modelleznek vagy összetett gépeket építenek.
VR - virtuális valóság

VR-szemüveg - minden virtuálisvalóság-élmény alapja

Egy VR-szemüvegre mindenképpen szükséged lesz, akár számítógépen, mobilon vagy PlayStation 5-ön próbálnád ki tudásodat. A VR-szemüvegek számos kivitelben és különböző funkciókkal kaphatók. Egyes modellek beépített fejhallgatóval, míg mások mikrofonnal vagy giroszkóppal rendelkeznek.

A VR-szemüvegek fontos paraméterei

A VR-szemüvegek legfontosabb tulajdonságai közé tartozik a felbontás (a legjobb modellek 4K felbontással rendelkeznek), a képfrissítési sebesség (60-120 Hz), a klasszikus és vezeték nélküli csatlakoztathatóság, és végül, de nem utolsósorban a számítógépek és játékkonzolok operációs rendszerével való kompatibilitás.

i

A legjobb virtuális valóság?

Érdemes kipróbálni az Oculus VR-t vagy a HTC Vive-ot. Ezek ugyanis a VR abszolút legjobbjai közé tartoznak, különösen a legfrissebb termékek, az Oculus Quest 2 és a HTC Vive Pro 2.

  • Az Oculus VR 4K felbontású, 90 Hz-es frekvenciával, Wi-Fi kapcsolattal rendelkező szemüvegeket forgalmaz.
  • A HTC Vive akár 120Hz-es, 4K-s felbontással, 120°-os látómezővel és beépített fejhallgatóval is elérhető.

Virtuális valóság PS4-re vagy PS5-re

A PlayStation VR a PlayStation 4 és a PlayStation 5 virtuális valósága. Ha tehát a játékok szerelmese vagy, és szeretnéd igazán kiélvezni a VR játékokban rejlő lehetőségeket, akkor az eredeti kiegészítőkben egészen biztosan nem fogsz csalódni. A PlayStation VR-készlet tartalmazza a szemüveget, a kamerát és a PlayStation Move kontrollereket is.


virtuális valóság PS4-re és PS5-re

i

VR és Xbox? Sajnos a márka még nem adott ki eredeti VR-készletet, és nincs támogatás harmadik féltől származó VR-szemüvegekhez (Oculus vagy HTC) sem.

Virtuális valóság PC-re vagy laptopra? Ne spórolj a teljesítményen!

A virtuális valóságnak nagyon magas a teljesítményigénye. Ha tehát egy Windows operációs rendszert támogató VR-szemüveget vásárolsz, akkor azt is figyelembe kell venned, hogy a PC-nek vagy laptopnak komoly teljesítményre van szüksége a megfelelő működéshez.

Számítógépek a VR számára

A VR igényli az egyedileg hozzá készült számítógépeket. Igaz, lehet törekedni a megfizethetőségre, de elsősorban a kompromisszumok nélküli gépek képesek arra, hogy a virtuális valóság a lehető legjobb élményt nyújtsa a felhasználóknak. Kínálatunkban VR-kompatibilisnak jelölt számítógépeket is találsz - így biztos lehetsz abban, hogy megfelelő teljesítménnyel rendelkező számítógépre tudod majd csatlakoztatni a frissen vásárolt VR-eszközödet.

VR-alkalmas laptopok

Ha a mobilitást részesíted előnyben, ideális választás lehet egy VR-kompatibilis gamer laptop. Akár útközben is élvezheted ezt a modern technológiát, azonban különösen fontos gondoskodni az eszköz megfelelő hűtéséről. Ne feledd, a VR-kompatibilis laptopok esetében sem érdemes spórolni a teljesítmény rovására.

Virtuális valóság mobilon? Nem probléma, nálunk telefonhoz kapható VR-szemüvegek is elérhetőek.

Szemezgess VR-játékaink közül!

A VR-kompatibilis játékok teljes mértékben kihasználják a VR-szemüveg és a mozgásérzékelők előnyeit. A versenyzéstől az akcióig, a harctól a sportig mindenféle típusú és műfajú játék megtalálható kínálatunkban.

Szeretnél többet megtudni a virtuális valóságról? Olvasd el Virtuális valóság című cikkünket!

Virtuális vagy kiterjesztett valóság? Mi is a különbség?

A virtuális valóság a környezet komplex szimulációja. Pillanatok alatt a nappaliból a csatatérre kerülsz, és minden érzékszerved teljesen megfeledkezik az igazi valóságról. Az AR (kiterjesztett valóság) kicsit másképp működik: ez a technológia különböző grafikai elemeket és tárgyakat ad hozzá a valós környezethez.

i

A kiterjesztett valóság (AR) tipikus példái a tervező- és bemutató eszközök, amelyekkel például megnézheted, hogy mutatna egy új növény vagy fotel a nappalidban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
162 termék
3,7
VENOM VS5015 PS VR2 Carry Case
VR szemüveg tartozék - a Playstation 5 védelme érdekében, meghajtók és egyéb tartozékok, állítható szíj, cipzáras lezárás, belső kivágások, zseb a kábelek és tartozékok számára, fekete színben
16 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VNM056
5,0
HTC Vive Focus 3 Akkumulátor
VR szemüveg tartozék - tölthető HTC Vive Focus 3 szemüveg csereakkumulátor, 26,6 Wh kapacitás
48 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CES9a067a5
4,3
Turtle Beach Fuel Compact VR a Meta Quest 2-höz, fehér/szürke
VR szemüveg tartozék - töltőállomás a Meta Quest 2 virtuális valóság fejhallgatójához és érintővezérlőkhöz, mágneses töltés, LED-jelzők, két darab 1500 mAh-s akkumulátor a kontrollerekhez akár 20 órányi játékhoz és egy 2 m-es USB-C tápkábel
31 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TB22_01
HTC Vive Focus 3 Business Edition - VR szemüveg Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,5
HTC Vive Focus 3 Business Edition
VR szemüveg - önállóan működő, LCD kijelző, teljes felbontás 4K 4896 × 2448 px, képfrissítési gyakoriság 90 Hz, mikrofon, Bluetooth, Wi-Fi és USB-C csatlakozás, 120°-os látómező, giroszkóp, g-szenzor és Proximity érzékelő, Snapdragon XR2 Gen 1, 128 GB tárhely, RAM 8 GB, fekete kivitel, távirányító a csomag része
585 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CES9a003ja3b
Happy Funland: Souvenir Edition - PS VR2
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR2-vel kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Kutasd át az elhagyatott vidámparkot és rántsd le a leplet Mort Grisly Happyfunland vidámparkjának sötét titkairól, amely Randy Rodent otthona! Vészjóslón humoros horror élmény VR-ben, amelyben a szórakozás sosem hal meg.
11 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0543
VR Dual Gun Game Kit - PS VR2 - VR szemüveg tartozék Típusok
2,3
VR Dual Gun Game Kit - PS VR2
VR szemüveg tartozék - PSVR2 vezérlőhöz, pisztoly rögzítővel, kompatibilitás: Pistol Whip, Resident Evil, Pavlov, The Walking Dead Saints & Sinners, Synapse és továbbiak, a csomagban: 2× Game Guns (bal és jobb) és kézikönyv
10 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1015sp9b
Five Nights at Freddys: Help Wanted - PS4, PS5
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja virtuális valóság
10 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX941
HTC Vive Focus 3 Facial Tracker
VR szemüveg tartozék - HTC Vive Focus 3 szemüveghez, arc és száj mozgását, valamint arckifejezést és további hasonlókat követő szenzor, beépített kamerával, átvitel virtuális valóságba, a beépített USB-C port segítségével csatlakoztatható
27 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CES9a067a10
1,0
HTC Vive Focus 3 Streaming kábel, 5 m
VR szemüveg tartozék - HTC Vive Focus 3 szemüveghez, USB 3.2 Gen2 streaming kábel, VR headset és számítógép csatlakoztatásához, akár 10 Gbps átviteli sebesség, derékszögű csatlakozó, 5 m hosszú
27 590 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CES9a067a8
4,5 120×
Meta Quest 3 - 128GB
VR szemüveg - önállóan működő, LCD kijelző, képfrissítési gyakoriság 120 Hz, mikrofon, Wi-Fi és USB-C csatlakozás, 110°-os látómező, Snapdragon XR2 Gen 2, 128 GB tárhely, RAM 8 GB, tömege 515 g, fehér kivitel, távirányító a csomag része
215 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: OC002b2y
4,5 120×
Meta Quest 3 - 128GB
VR szemüveg - önállóan működő, LCD kijelző, képfrissítési gyakoriság 120 Hz, mikrofon, Wi-Fi és USB-C csatlakozás, 110°-os látómező, Snapdragon XR2 Gen 2, 128 GB tárhely, RAM 8 GB, tömege 515 g, fehér kivitel, távirányító a csomag része
256 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC002b2y
VR Pro Golf Clubs Kit - PS VR2 - VR szemüveg tartozék Típusok
2,3
VR Pro Golf Clubs Kit - PS VR2
VR szemüveg tartozék - PSVR2 vezérlőhöz, professzionális golf markolattal, kompatibilitás: Walkabout Mini Golf, Golf+ és továbbiak, a csomagban: 2× fém golfütő markolat, amely kompatibilis a jobb és bal vezérlővel, 2× felső vezérlő rögzítő (bal és jobb), 2× alsó vezérlő rögzítő (bal és jobb) és kézikönyv
14 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1015sp8b
Meta Quest 3 - 512GB - VR szemüveg Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 44×
Meta Quest 3 - 512GB
VR szemüveg - önállóan működő, LCD kijelző, képfrissítési gyakoriság 120 Hz, mikrofon, Wi-Fi és USB-C csatlakozás, 110°-os látómező, Snapdragon XR2 Gen 2, 512 GB tárhely, RAM 8 GB, tömege 515 g, fehér kivitel, távirányító a csomag része
322 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: OC002b2z
The Walking Dead: Saints and Sinners - Chapter 2: Retribution - Payback Edition - PS4 VR
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS VR-ral (1. generáció) kompatibilis, dobozos változat, műfaja akció és virtuális valóság - Szembe kell nézned egy új, félelmetes ellenféllel, aki elhatározta, hogy darabokra vág téged. Harcolj mindennel, ami a kezed ügyébe kerül, vagy mentsd az életed meneküléssel!
Leárazás -9 %
15 690 Ft 17 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1442
VR Pro Golf Clubs Kit - Meta Quest 2 - VR szemüveg tartozék Típusok
VR Pro Golf Clubs Kit - Meta Quest 2
VR szemüveg tartozék - Meta Quest 2 vezérlőhöz, rozsdamentes acélmag professzionális golf markolatba burkolva, csúszásgátló textúra, a csomag tartalma: 2× fém fogantyú golfütő markolathoz (nem tartalmazza a Meta Quest vezérlőt), 2× vezérlő rögzítő (bal és jobb), 2× szilikon vezérlő védő tok (bal és jobb), 4× tépőzáras pánt, 2× akkumulátor tok, 4× külső rögzített csat, használati útmutató
13 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1015sp8
4,6 223×
PlayStation VR2
VR szemüveg - játékkonzolhoz, 120 Hz, látómező: 110°, csatlakozás: USB-C, mikrofon, giroszkóp, proximity érzékelő, nyílás a fejhallgató számára - Az összes beérkezett PlayStation VR2 előrendelés feldolgozása beérkezési sorrendben történik, az előrendelés leadásának a dátuma, valamint a regionális elérhetőség alapján, vásárlónként legfeljebb egy darab készülék megvásárlására van lehetőség.
232 590 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX005VR2
4mount - Desk Mount for VR Headset
Tartó - acélból készült, játék kiegészítőkhöz, asztallap alá szerelhető, fekete színben
8 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MountVRd
4mount - Wall Mount for VR Headset
Tartó - acélból készült, gamer kiegészítőkhöz, asztallap alá szerelhető, fekete kialakítás
7 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MountVRw
4,7 268×
Oculus Quest 2 (128 GB)
VR szemüveg - önállóan működő, teljes felbontás 4K 3664 × 1920 px, képfrissítési gyakoriság 90 Hz, mikrofon, Bluetooth, Wi-Fi és USB-C csatlakozás, fehér kivitel, távirányító a csomag része
115 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: OC002b2w
4,7 268×
Oculus Quest 2 (128 GB)
VR szemüveg - önállóan működő, teljes felbontás 4K 3664 × 1920 px, képfrissítési gyakoriság 90 Hz, mikrofon, Bluetooth, Wi-Fi és USB-C csatlakozás, fehér kivitel, távirányító a csomag része
123 190 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: OC002b2w
HTC Vive Flow Hygienic Cover Set - Wide
VR szemüveg tartozék - cserélhető HTC Vive Flow szemüveg arcpárna, széles, mágneses, a csomag továbbá 2 hátsó párnát is tartalmaz
6 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CES9a067a3
HTC Vive Cosmos vezérlő - bal (L)
Távirányító - HTC Vive Cosmos szemüveghez, tartalék, bal, háttérvilágítású
19 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CES9a06D9
5,0
Pico 4 128GB
VR szemüveg - önállóan működő, LCD kijelző, teljes felbontás 4K 4320 × 2160 px, képfrissítési gyakoriság 90 Hz, mikrofon, USB-C csatlakozás, 105°-os látómező, gyorsulásmérő, giroszkóp és Proximity érzékelő, Snapdragon XR2 Gen 2, 128 GB tárhely, RAM 8 GB, tömege 586 g, fehér kivitel, távirányító, USB kábel és töltő a csomag része
201 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: Pico2401
5,0
Pico 4 128GB
VR szemüveg - önállóan működő, LCD kijelző, teljes felbontás 4K 4320 × 2160 px, képfrissítési gyakoriság 90 Hz, mikrofon, USB-C csatlakozás, 105°-os látómező, gyorsulásmérő, giroszkóp és Proximity érzékelő, Snapdragon XR2 Gen 2, 128 GB tárhely, RAM 8 GB, tömege 586 g, fehér kivitel, távirányító, USB kábel és töltő a csomag része
180 490 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: Pico2401

Virtuális valóság

Virtuális valóság

A Virtuális valóság kategóriában összesen 162 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó virtuális valóság Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább virtuális valóság A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb virtuális valóság A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: virtuális valóság vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ