Shop roku 30 dnů na vrácení

Giant Dragon TAICHI készlet- 2 ütő, 2 labda és tok

Termékkatalógus
Giant Dragon TAICHI készlet- 2 ütő, 2 labda és tok
4,6 5 értékelés
Pingpong szett - kezdőknek, háromcsillagos, kúp alakú nyél, sebesség: 73, rotáció: 53, bevonatvastagság: 1,8 mm, két ütő, két labda és tok a szettben
4 090 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTgia025 Termékszám:  SPTgia025
Giant Dragon TAICHI készlet- 2 ütő, 2 labda és tok 4 090 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Giant Dragon TAICHI készlet- 2 ütő, 2 labda és tok

Pingpongütőt keresel, de nem tudod, melyiket válaszd? Akkor a Giant Dragon TAICHI P40+ pingpongütőt ajánljuk figyelmedbe. Ez a három csillagos ütő már a kezdő játékosok számára is megfelelő. Lehetővé teszi az amatőr játékosok számára, hogy megismerkedjenek az pingponggal és annak technikájával. A Giant Dragon TAICHI P40+ pingpongütőt azok a kezdő játékosok fogják használni, akik hetente néhány órát játszanak. Ami a labda ütéskor az ütő felületéről visszapattanó sebességét illeti, az 73. A 3-tól 180-ig terjedő skála megmutatja, hogy az ütő mely játékosok számára készült. A nagy sebességű ütők az agresszívebb, gyorsabb játékstílushoz illenek. A borítás vastagsága szintén fontos, és az itt eléri az 1,8 mm-es értéket. Ennek tartománya 1 és 2,6 mm közötti. A vastagabb borítások jobb sebességgel és pörgéssel, de kevesebb labdakontrollal rendelkeznek. 

A Giant Dragon TAICHI P40+ szett  - 2 ütő, 2 labda, védőhuzat - főbb jellemzői

  • A Giant Dragon TAICHI P40+ pingpongütőt kezdőknek tervezték
  • Ez egy háromcsillagos ütő
  • A fogantyú kúp alakú
  • A Giant Dragon TAICHI P40+ pingpongütő sebessége 73
  • A labda pörgése 53
  • A borító vastagsága 1,8 mm
  • A csomagban két ütő, két labda és egy védőhuzat található

Giant Dragon TAICHI P40+ kúpos fogantyúval

A Giant Dragon TAICHI P40+ pingpongütőt kúp alakú nyél jellemzi. Ez a játékos stílusától és a tenyérméretének függvényében bontakozhat ki. A Giant Dragon TAICHI P40+ keskenyebb kialakítású az aljánál, és végrésze kiszélesedik. A ferde forma kényelmesebb fogást biztosít játék közben anélkül, hogy az ütő kicsúszna a kezedből. A kúpos forma sokoldalú és a legtöbb játékosnak megfelel. Az amatőrök és a hivatásos sportolók körében egyaránt népszerű. 

A labda pörgése befolyásolja a játékstílust

Minden egyes pingpongütőt megkülönböztet a kialakítása és az anyag, amelyből készült. Ez taktikai előnyöket biztosít a játékosok számára. A Giant Dragon TAICHI P40+ pingpongütő pörgetési sebessége 53, mely érték tartománya 3 és 129 közötti. A magas pörgési sebesség különösen alkalmas a nyugodtabb védekező stílushoz, amely aláütéseket és csavarásokat használ. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Giant Dragon TAICHI készlet- 2 ütő, 2 labda és tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Giant Dragon TAICHI Set- 2 pálky, 2 míčky a obal. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Giant Dragon TAICHI Set – 2 pálky, 2 loptičky a obal.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ