Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

GIGABYTE Tegra 7. megjegyzés

Termékkatalógus
GIGABYTE Tegra 7. megjegyzés
5 2 értékelés
Tablet - NVIDIA Tegra 4 quad-core, érintőképernyő IPS 7 "1280x800, RAM, 1 GB belső memória 16GB, WiFi, Bluetooth 4.0 LE, GPS, 5 megapixeles HDR kamera, micro HDMI, USB, micro SD (max. 32 GB), az akkumulátor 4100mAh, Android 4.2.2 Jelly Bean
Kód:  AG007b Termékszám:  GI-P1640

GIGABYTE Tegra 7. megjegyzés

Ismerje meg a leggyorsabb 7 hüvelykes Android tabletta, és menjen vele az úton. GIGABYTE játék tablet Tegra 7. MEGJEGYZÉS hajtja erős processzort, szállít izzó grafika és a hosszú akkumulátor-élettartam 10 óra. A tabletta jön egy toll intuitív írásához és a rajz. 

Tökéletes játékélményt

Az első uralja HD képernyőt mindent hűségesen és éles részleteket. A keretek a kijelző körül elég szélesek a kényelmes játszani, de nem feleslegesen tegye. Íme látszólagos elülső sztereó hangszórók lenyűgöző hangzást PureAudio játékok, filmek és a zene. 

Mindent, hogy teljesen sima, tablet kapott megáldott egy nagy teljesítményű processzor NVIDIA Tegra 4 GPU 72 magot. Veškerý obsah tak běží zcela bez zadrhávání a příjemně plynule, to vám dovolí si vše intenzivněji vychutnat.

kreatív szabadságot

Készítsen a légy az intuitív tollal NVIDIA Direct Stylus. Sima és finom vonalak még szélesebb stroke végre sokkal jobb, mint korábban. Vegye meg kézírásos jegyzeteket vagy rajzolni. 5 megapixeles kamerát, hogy rögzítse tökéletes felvételeket. Je jen na vás, co si vyberete, technologie HDR reaguje i na nejnáročnější světelné podmínky tak, aby byl výsledek takový, jak jej ve skutečnosti vidíte.

Az 1986-ban alapított Gigabyte a számítógépalkatrész piac egyik legfontosabb szereplője. Nagy hangsúlyt fektetnek a legújabb technológiákra és a legszigorúbb minőségi előírásokra. A Gigabyte számos alapvető számítógépes alkatrészt, például alaplapot és videokártyát gyárt, de számítógépes perifériákat, laptopokat, tableteket, asztali számítógépeket továbbá hálózati megoldásokat is kínál. Új irányként nemrégiben mutatták be a Gigabyte mobiltelefon sorozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIGABYTE Tegra 7. megjegyzés
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE Tegra NOTE 7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIGABYTE Tegra NOTE 7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE Tegra HINWEIS 7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE Tegra HINWEIS 7.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ