AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

GM Lady ONE Golden edition

Termékkatalógus
GM Lady ONE Golden edition
4,7 3 értékelés
Masszírozó gép - vibrációs masszázs, bőrfiatalítás, ráncok csökkentése és masszázs, infravörös fény, vízállóság és rezgés, 3 masszírozó mód
Kód:  GMMAP826 Termékszám:  769-614

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GM Lady ONE Golden edition

A Vigan Mammoth Lady ONE Gold Edition elektromos masszázskészüléke egy szabadalmaztatott termék, amelyet kimondottan az arc, a nyak, a vállak és más testrészek masszírozására terveztek. Fokozza a vérkeringést, segít az izmok ellazulásában és a duzzanatok csökkentésében, illetve lelassítja a sejtek öregedését. Rendszeres használatával csökkenthetők vagy teljes mértékben megszüntethetők a ráncok a nyak tájékán, emellett a bőr regenerálódik, így visszanyeri feszességét és üde megjelenését. A masszázs elősegíti a nyirokrendszer működését, amely ezáltal gondoskodik a salakanyagok anyagcsere során történő eltávolításáról, az egyéb szennyeződések kiszűréséről és a bőr alatti zsírsejtek bontásáról. Ennek eredményeként a bőr megerősödik, kisimul, a narancsbőr mértéke pedig csökken. A készülék továbbá magas frekvenciás rezgéseket alkalmaz, hogy elősegítse a kozmetikai termékek felszívódását a bőrbe, illetve három különböző színű fényterápiával is büszkélkedhet. A masszázskészülék bőrbarát és minden típusú bőr számára ideális. A különleges arany kiadás a fekete bársony és a 24 karátos arannyal bevont aranyozott elemek luxus kombinációja.

A Vigan Mammoth Lady ONE Golden Edition masszázskészülék legfontosabb jellemzői

  • Elektronikus masszázskészülék magas frekvenciás rezgéssel és fényterápiával három színben
  • A Vigan Mammoth Lady ONE Golden Edition minden bőrtípusra alkalmas
  • Támogatja a nyirokrendszer működését, amely hatékony a narancsbőr elleni küzdelemben
  • Vitalizálja, kisimítja és erősíti az arcot, a nyakat, a vállakat és a test többi részét
  • A Lady ONE Golden Edition három masszázsmóddal rendelkezik
  • Csökkenti a nyak ráncait, javítja a krémek felszívódását
  • Fekete bársony és 24 karátos aranyozott elemek luxus kombinációja

Három masszázsmód

A Vigan Mammoth Lady ONE Gold Edition masszázskészülék három különböző masszázsmódot kínál, amelyek mindegyikét eltérő kezelésekhez tervezték. Két masszázsmódhoz a készülék mágneses hőterápiát is biztosít. Használata egyszerű, biztonságos és teljesen fájdalommentes.

Alacsony frekvencia: 6 200 fordulatszám/perc, kék fény mágneses hőterápia nélkül. A kék fény a leghűvösebb, elősegíti a fehérje és a kollagén szintézis stimulálását, revitalizálja a bőrt, feszesíti a petyhüdt bőrt és összehúzza a pórusokat. Kimondottan alkalmas a zsíros és érzékeny bőrre.

Közepes frekvencia: 9 500 fordulatszám/perc, zöld fény 45 °C ± 5 °C mágneses hőterápiával. A zöld fény elősegíti a sejtek oxigéncseréjének fokozását, stimulálja a mikrokeringést a bőr felületén, emellett csillapítja a belobbant ödémát miközben megnyugtatja és stabilizálja a bőrt.

Magas frekvencia: 12 500 fordulatszám/perc, piros fény 45 °C ± 5 °C mágneses hőterápiával. A piros fény fokozza a sejtek vitalitását, felgyorsítja a vérkeringést és támogatja a fibroblaszt és a kollagén termelődését, kisimítja a ráncokat, feszesíti a bőrt és mérsékli a hegeket is.

Maximum 3 órás üzemidő

A masszázskészüléket 650 mAh akkumulátor táplálja, amelyet USB kábel segítségével két óra alatt feltölthetsz. Feltöltött állapotban a készülék folyamatos működés mellett maximum 3 órás üzemidővel szolgál. A fényjelzés tájékoztat az akkumulátor aktuális állapotáról. Használat közben a készülék egy percenként hangjelzést ad, így mindig tudni fogod, mennyi idő telt el. Az üzemmód memória funkció rendkívül hasznos, ugyanis ennek segítségével pontosan ott folytathatod a kezelést, ahol előző alkalommal abbahagytad. A masszázskészülék feje védősapkával előzi meg a készülék esetleges sérülését, amikor az nincs használatban. A készlet része még egy gyapjú tisztítókendő is.

Méretek:
91 x 48 x 110 mm

Tömege:
67 g

Paraméterek

Típus
Masszázspisztoly Kész!
Használat
Nyak, Hát, Kar, Arc Kész!
Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Masszázstípus
Vibrációs masszázs Kész!
Programok száma
3 Kész!

Típus

Típus
Masszázspisztoly Kész!

Használat

Használat
Nyak, Hát, Kar, Arc Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Masszázstípus

Masszázstípus
Vibrációs masszázs Kész!
Programok száma
3 Kész!

Tápellátás

Tápellátás módja
Akkumulátor, USB kábelen keresztül Kész!

Funkciók

Funkció
Infravörös fény, Vízállóság, Rezgés Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!

Rendeltetés

Használat
Masszázs, Bőrfiatalítás, Ráncok csökkentése Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GM Lady ONE Golden edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vigan Lady ONE Golden edition. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GM Lady ONE Golden edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GM Lady ONE Goldene Ausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GM Lady ONE Goldene Ausgabe.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ