Akvizice ApF HU Effaclar

Gobi - sivatag a lelkemben

Termékkatalógus
Gobi - sivatag a lelkemben Audiókönyv
5 1 értékelés
MP3 hangoskönyy - A legenda, Reinhold Messner felmászása a világ megismerésére és megértésére - nagyon személyes könyv.,
Audiókönyv letöltés
Szerző: Reinhold Messner
8óra4perc
Olvas: Martin Stránský
Kód:  AUD00230
Gobi - sivatag a lelkemben Megszűnt

Gobi - sivatag a lelkemben

A GOBI Reinhold Messner kísérlete a világ megismerésére és megértésére - ez egy nagyon személyes könyv.

A világhírű hegymászó és a Föld legmagasabb csúcsainak hódítója hatvanas éveiben egyedül és logisztikai támogatás nélkül indult el a Gobi-sivatag átutazásához. Utazását 2004 májusában kezdte meg a sivatag keleti szélén, és nomád pásztorok segítségével nyugatra haladt, először a sivatag keleti és déli részén, majd a középső részén lévő köves pusztaságokon keresztül. A nyugati hegység átlépése után megérkezett Ulaanbaatarba.

Reinhold Messner

Reinhold Messner olasz hegymászó, német nemzetiségű, utazó és író. Többek között ő az első hegymászó, aki megmászta a 8000 méteres hegység mind a 14-et, az első, aki oxigéngép nélkül felmászott az Everest-hegyre, és befejezte a Mount Solest első egyéni mászását. A csúcsokon való emelkedésen kívül túrázásáról is ismert - áthaladt az Antarktiszon, Grönlandon, valamint a Taklamakan és Gobi sivatagokban. Sikertelenül megkísérelte átkelni az Északi-sarkot Szibériából Kanadába. Több tucat könyv szerzője, amelyek közül kb. 30-at fordítottak csehül.

Martin Stránský

A DAMU-n végzett tanulmányait követően állandó elkötelezettséggel csatlakozott a J. Színházhoz. NAK NEK. Tyl Pilsenben 2004-ben a Brno Nemzeti Színházban vett részt és Martin Hilský komponált programjában a Nyári Shakespeare-fesztivál részeként vett részt, ahol 2008-ban Jago néven mutatta be magát Othelloban. Jelenleg a Pod Palmovkou Prágai Színház vendége és a Pilsen Színház együttesének tagja. Rendszeresen megjelenik az Utcák, a Crime Angel, a Place Up, a Szerencse Biztosító, a Sebészet a Rózsakertben 2 sorozatban, a Počátky orvosaiban stb. és gyakran olyan filmekben, mint a Hazugságszabálya, a Síró, Habermann-malom, a férfiakat gyűlölő nők, az Occam borotva, az intimitás ... Ő az egyik legjobb kortárs szembeszökő: megnyerte a František Filipovský díjat a legjobb férfi teljesítményért a másolásban és a Közönségdíj az orvos címe szinkronizálásáért Dr. Gregory ház Dr. Ház. A OneHotBook számára elolvasta a Millenniumi trilógiát és a Global Self Care (2014) hangoskönyvet. Megkapta az AVA Különdíjat is az audiokönyvek kiemelkedő hozzájárulásáról.

Paraméterek

Délka
08:04:31 Kész!
Rok vydání
2019 Kész!
Kategorie
Idegen nyelvű irodalom, Memoárok és életrajzok Kész!
MIME typ
mp3 Kész!
Autor
Reinhold Messner Kész!

Audio

Délka
08:04:31 Kész!

Részletek

Rok vydání
2019 Kész!
Kategorie
Idegen nyelvű irodalom, Memoárok és életrajzok Kész!
MIME typ
mp3 Kész!

Szerző

Autor
Reinhold Messner Kész!
Interpret
Martin Stránský Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ