Shop roku Akvizice ApF HU

Gogen BPS 522B

Termékkatalógus
Gogen BPS 522B
2,0 1 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 12W, Bluetooth, FM rádió, micro SD, USB, AUX, akkumulátor élettartama akár 5 óra, fekete
Kód:  WG975j2c Termékszám:  GOGBPS522B Gyártó honlapja:

Gogen BPS 522B

 
Vypnuto
Bluetooth reproduktor Gogen BPS 522B
 
Vypnuto
12W reproduktor

12W reproduktor

Vypnuto
Výdrž až 5 hodin

Výdrž až 5 hodin

Vypnuto
USB konektor

USB konektor

Vypnuto
Pohodlné madlo

Pohodlné madlo

Vypnuto
Přenosný reproduktor Gogen BPS 522B

Hordozható Party Speaker hangszóró, minden alkalomra

A GoGEN BPS522 egy kültéri HIFI hangszóró, Bluetooth technológiával, tiszta hangzással és dinamikus hanggal. Teljesítményével és funkcióival lenyűgöz mindenkit, aki szereti teljes hangerővel hallgatni a kedvenc zenéit. Alkalmas bármilyen rendezvényre, legyen az ünnepség, esküvő, házibuli, vagy csak otthonra a zenehallgatásra. A Bluetooth technológiának köszönhetően 10 méteres távolságból streamelheted a zenét, bármilyen Bluetooth technológiával rendelkező eszközről.

Stílusos fogantyú

A hangszórón egy stílusos műbőr fogantyú is található, hogy a szállítás még egyszerűbb legyen. Bárhová magaddal viheted. A 3000 mAh kapacitású akkumulátor ujratölthető USB kábelen keresztül, és egy töltéssel akár 5 órán keresztül üzemképes. Természetesen a hangos zene több energiát vesz igénybe, mint a mondott szöveg. Töltsd fel, és indulj útnak.

Vypnuto
Přenosný reproduktor Gogen BPS 522B
Vypnuto
Gogen BPS 522B - USB a SD karty

Rengeteg funkció!

A Party Speaker-rel hallgathatod a rádiót digitális FM tunerrel, zenét engedhetsz USB porton vagy MP3 formátumban SD kártyán keresztül, Bluetooth-val streamelheted a kedvenc zenéidet a telefonodból vagy audio kábellel csatlakoztathatod a számítógéphez vagy notebookhoz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen BPS 522B
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BPS 522B. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen BPS 522B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen BPS 522B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen BPS 522B.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ