Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gogen BS 023B fekete

Termékkatalógus
Gogen BS 023B fekete
Bluetooth hangszóró - hordozható, 2,5 W, Bluetooth, FM rádió, AUX, mikrofon, telefonálás, az akkumulátor üzemideje akár 3 óra, fekete
Kód:  WG974c Termékszám:  GOGBS023B Gyártó honlapja:

Gogen BS 023B fekete

 

Akassza táskájára, és már viheti is  

Hallgassa, ahol csak akarja. Kis, kecses formájú hangszóró, amelyet könnyedén magával vihet az úton nadrágra vagy hátizsákra csatolva is. Annak ellenére, hogy szinte zsebméretű, elegendő a teljesítménye arra, hogy magával vigye a zenét, bárhova is megy. 

Legfontosabb jellemzők

  • Extra hordozható hangszóró (8,5 cm)
  • 50 mm membrán, kiváló minőségű audio 2.5W
  • Bluetooth vezeték nélküli streaming
  • Audio bemenet (AUX)
  • FM rádió tuner
  • Tölthető akkumulátor akár 3 óra zenehallgatáshoz
  • Kezdeményezhet hívásokat, kihangosító mód

Vezeték nélküli zene

Ez a hangszóró tökéletes társ, különösen a telefonjával kiegészülve, amit mindig magánál tart. Csatlakozzon telefonjához Bluetooth-szal és hallgassa zenei gyűjteményét. A beépített mikrofonnal telefonálhat is, miközben a kezei szabadok maradnak. Ha nincs Bluetooth eszköze, csatlakoztatható másik eszközhöz szabványos 3,5 mm-es bemenettel is. 

Beépített akkumulátor

Töltse fel otthon az akkumulátort, és már indulhat is. Az akkumulátor akár 3 órát is kibír, a hangerőtől és az audio tartalmaktól függően.  Könnyen tölthető USB csatlakozóról. Természetesen tölthető akkor is, ha nem hallgat zenét, így a hangszóró mindig indulásra kész. 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen BS 023B fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen BS 023B černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen BS 023B čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GoGEN BS 023B Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GoGEN BS 023B Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ