Shop roku Slevy s AP+

Gogen SB102G - zöld

Termékkatalógus
Gogen SB102G - zöld
Okoskarkötő Time Monitor / lépésszámláló / pulzusszám mérés / mérési távolság / sleep / kalória, tartalmaz egy érintőképernyő és a gombok, szélessége 1,25 cm
Kód:  XXGOG001 Termékszám:  GOGSB102G Gyártó honlapja:

Gogen SB102G - zöld


Ön egy aktív személy, és keresi a motiváció növekvő mozgalom? Ha igen, gondosan pöcs.Fitness Gogen karkötő SB 102 nem fog hiányozni minden szerelmese mozgás és a sport. Ez az elegáns karkötő, amely készült puha gumi anyag nagyon tartós és alkalmazkodik nap kényelmes viseletet biztosít. One tiszta érintőképernyő 0,5 "-os OLED kijelző, könnyen megtekintheti a napi aktivitását, elégetett kalóriát, összes megtett távolságot és így tovább. Ahhoz, hogy ténylegesen zsírt égessen, fontos, hogy figyeljen a pulzusszámot. És lehetséges, köszönhetően a beépített szívritmus érzékelőt. A megfelelő mennyiségű energiát vesz Li-Polymer akkumulátor kapacitása 70 mAh, amelynek feladata egy óra alatt, majd folyamatosan nézni akár 120 óra felvételi. Van is támogatja a Bluetooth 4.0 az egyszerű kijelző értesítést bejövő hívás vagy szöveges üzenetet a telefon.


Legfontosabb jellemzők

  • Elegáns óra egész napos viselet
  • Átlátszó érintőképernyős OLED kijelző
  • Hosszú akkumulátor egy feltöltéssel
  • Bluetooth 4.0
  • VERYFIT 2.0 alkalmazás létrehozása statisztika
le
Gogen SB 102

le
Gogen SB 102 G - snadné spárování s telefonem

Oneszerű párosítás a telefonon

A szellem kapcsolat

Támogatja a Bluetooth vezeték nélküli technológia új lehetőségeket nyitott fitness karkötő. Nem csak, hogy akkor kap értesítést a bejövő hívásokat és SMS, de lehet menteni a mérési adatokat egy mobiltelefon. Ez történik itt jelenlétében 2,0 VERYFIT alkalmazásoknál, ahol ez lehetséges, hogy hozzon létre a különböző statisztikák a teljesítményt, elavult távolság, elégetett kalóriát, és a szívfrekvencia áttekintést a különböző tevékenységek.A motiváció az alapja a sikeres fejlesztés.


További paraméterek:

Szíj anyaga:
puha gumi

kijelző:
Érintőképernyő 0,5 "OLED

kapcsolat:
Bluetooth 4.0

Kompatibilis operációs rendszerek:
Android, iOS

értesítés:
bejövő hívás
SMS

akkumulátor:
Li-pol 70 mAh

Töltési idő:
60 perc

Az akkumulátor élettartama:
120 óra

Idő funkciók:
óra
riasztás
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gogen SB102G - zöld
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Gogen SB102G - zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gogen SB102G - zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Gogen SB102G - grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Gogen SB102G - grün.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ