AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Google Pixel Watch 41 mm Polished Silver/Chalk

Termékkatalógus
Google Pixel Watch 41 mm Polished Silver/Chalk
Okosóra - női, AMOLED kijelző, GPS, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, alvás / Ne zavarjanak mód, always On Display és integrált térképek, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, vízállóság 50 m (5 ATM), tok anyaga rozsdamentes acél
Kód:  GPX100b3

Google Pixel Watch 41 mm Polished Silver/Chalk


Egy okosóra a Google és a Fitbit legjavával

A Google Pixel Watch 41 mm egy egyszerű okosóra minimalista, de nagyon elegáns dizájnnal, amely tökéletesen illik mind a férfiak, mind a nők csuklójára. A Google Pixel 41 mm-es órája a Fitbit legjobb tulajdonságait tudhatja a magáénak, miközben hatékonyan kiegészíti a Pixel ökoszisztémát. Élvezd aWearOS 3.5 operációs rendszert, a csúcskategóriás AMOLED kijelzőt, valamint a rengeteg funkciót, köztük az EKG-követést, a fejlett alvásfigyelés, a 40 sporttevékenység nyomon követését és még sok mást!



Google Pixel Watch 41 mm prémium minőségű anyagokból

A Google Pixel Watch 41 mm-es okosórát a 80%-ban újrahasznosított, prémium rozsdamentes acélból készült kerek tok uralja. A tok 5 ATM-ig vízálló, így az órával nyugodtan úszhatsz. Az egész napos viselet során a maximális kényelemről alágy felületű, fluorelasztomer szíj gondoskodik.  A csomag két S és L méretű szíjat tartalmaz, de elérhető hozzá egy sor cserélhető bőr- vagy textilszíj is, amelyeket egy egyedi rendszernek köszönhetően könnyen és gyorsan lehet cserélni. Az óra teste mindössze 36 grammotnyom, a Google Pixel Watch 41 mm viselése pedig olyan kényelmes, hogy akár aludni is lehet vele anélkül, hogy bármilyen módon zavarna a csuklódon.

Tartós és jól olvasható AMOLED kijelző

A beépített hangszóró nagyon praktikus, hiszen lehetővé teszi, hogy közvetlenül a csuklódról telefonálhass. A Google Pixel Watch 41 mm-es okosóra 320 PPI AMOLED kijelzővel rendelkezik, amelyet rendkívül tartós 3D Gorilla Glass 5 üveg véd. Használat közben értékelni fogod, hogy az óra szélei kellemeseníveltek. A kijelző fényereje eléri az 1000 nitet, így még közvetlen napfényben is könnyen leolvasható, és támogatja az Always on üzemmódot. Az érintésen kívül a vezérlést egy haptikus korona és egy oldalsó gomb is biztosítja. Különféle, részletesen szerkeszthető számlapok közül is választhatsz.

Google Pixel Watch 41 mm-es okosóra Google funkciókkal tele

Az okosóra szíve az Exynos 9110 SoC Cortex M33 koprocesszorral, 2 GB RAM-mal és 32 GB eMMC-tárolóval. Természetesen Bluetooth 5.0, WiFi, NFC vagy GPS is rendelkezésre áll a korlátlan csatlakoztathatóság érdekében. Mindez a WearOS 3.5 operációs rendszer égisze alatt, amelynek kínálatában megtalálható a Fitbit, a GoogleMaps, a Gmail, a Google Calendar, a YouTube Music, a Google Wallet, a Compass, a Google Pay érintés nélküli fizetés és még sok más. Az okosotthon vezérléséhez a Google Assistant hangalapú asszisztens is rendelkezésre áll. Ami az akkumulátort illeti, a Google Pixel Watch 41 mm-es órát 294 mAh kapacitású akkumulátorralszerelték fel, amely 24 órás üzemidővel és gyors töltéssel is büszkélkedhet - 30 perc töltéssel 50%-os kapacitás érhető el.



A Fitbit gondoskodik az egészségedről

A legfontosabbak azonban a Fitbitből átvett egészségügyi funkciók. Az okosóra belsejében optikai pulzusmérő, vér oxigénszint- és többfunkciós érzékelő található. A Google Pixel Watch 41 mm nemcsak a pulzusszám, a stressz, a légzésszám vagy az alvás részletes nyomon követésére képes a nap folyamán, de hanem a piaconelérhető egyik legfejlettebb funkciót, az EKG-követést is képes elvégezni. Vészhelyzetben segélyhívást is tud indítani (SOS funkció) és automatikus esésérzékelésre is képes. A Fitbit Watch felhasználók értékelni fogják, hogy nem veszítenek el semmilyen adatot, amikor átváltanak a Google Pixel Watch-ra, és ottfolytathatják, ahol az előző okosórájukkal abbahagyták.

A Google Pixel Watch 41mm a személyi edződ lesz

A Google Pixel Watch 41 mm-es órája  40 sporttevékenységet képes nyomon követni, beleértve a lépések, a távolság vagy az aktív percek nyomon követését, míg a beépített GPS a szabadtéri sportok átfogó nyomon követéséről gondoskodik. Akárcsak a Fitbit óránál, itt is lehetőséged lesz a fizetős FitbitPremium szolgáltatás igénybevételére, ami hozzáférést biztosít a fejlettebb funkciókhoz és az egészséges életmódot segítő, érdekes tartalmakhoz. A Google Pixel Watch 41 mm-es órát úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen működjön együtt a Pixel telefonokkal és a Pixel Buds készülékekkel.

A Google Pixel Watch 41mm Polished Silver/Chalk okosóra főbb jellemzői 

  • Prémium, újrahasznosított rozsdamentes acél ház
  • Két fluorelasztomer szíj a csomagban
  • Akkumulátor élettartama akár 24 óra
  • A Google Pixel Watch 41 mm támogatja a gyorstöltést
  • Nagyon pontos pulzusszám-monitorozás és EKG-mérés
  • 320 PPI AMOLED kijelző akár 1000 nits fényerővel
  • Minden Google szolgáltatás elérhető - térképek, Gmail, naptár, Google Play vagy Google Pay érintés nélküli fizetés
  • 3D Gorilla Glass 5
  • 40 sporttevékenység mérése
  • Vízálló 5 ATM
  • WearOS 3.5 operációs rendszer
  • GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!
Kijelző mérete
1,2" Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 12.0, Android 13.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
41 mm Kész!
Tok anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Tok színe
Ezüst Kész!
Vízállóság
50 m (5 ATM) Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
36 g Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!
Szenzorok és hardver
Mikrofon, Hangszóró, Oximéter, Rezgés, Galileo, GLONASS, Iránytű, Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Fényerősség Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Séta, Jóga Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hely és útvonal követése
GPS használat Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Wear OS Kész!

Szíj

Strap colour
Fehér Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csukló min. kerülete
13 cm Kész!
Csukló max. kerülete
21 cm Kész!

Üzemidő és tárhely

Belső tárhely
igen Kész!
Tárhely kapacitása
32 GB Kész!

A csomag része

Csomag része
Töltőkábel Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Google Pixel Watch 41 mm Polished Silver/Chalk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Google Pixel Watch 41mm Polished Silver/Chalk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Google Pixel Watch 41 mm Polished Silver/Chalk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Google Pixel Watch 41mm Polished Silver/Chalk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Google Pixel Watch 41mm Polished Silver/Chalk.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ