Shop roku Akvizice ApF HU

Gorenje GW 65 CLB Beépíthető gáz főzőlap

Termékkatalógus
Gorenje GW 65 CLB Beépíthető gáz főzőlap
Főzőlap - beépíthető, gáz főzőlap, elektromos szikragyújtás, 1 kiegészítő segédégőfej, 1 nagy égő, 1 normál égő, 1 triplakoronás wok égő, öntöttvas edénytartó ráccsal, biztonsági gázégőkkel, biztonsági kikapcsolás funkcióval, fekete színben
Kód:  FBV4302h Termékszám:  GW65CLB Gyártó honlapja:
Gorenje GW 65 CLB Beépíthető gáz főzőlap Megszűnt

Gorenje GW 65 CLB Beépíthető gáz főzőlap

 

Ezt a vonzó kialakítású gáz főzőlapot egy triplakoronás WOK égővel látták el, ami leegyszerűsíti a főzés folyamatát. Jobb teljesítményt biztosít és tökéletesen használható olyan ételekhez, amelyeknek az elkészítése gondos és precíz sütést igényel. Ezen kívül, a főzőlapot egy kisebb, egy szabványméretű és egy nagyobb méretű égővel is ellátták. Az égők a hagyományostól merőben eltérő, szokatlan elrendezése egy igazán érdekes és nagyon intelligens opció más szabvány kialakítású főzőlapokhoz képest. A fekete formatervezésű főzőlap rendkívül részletgazdag kialakítással rendelkezik, így a vásárlói fórumokon nemcsak a kiváló teljesítményét, de a szép megjelenését is méltányolni, dicsérni fogják.

 

 

Kényelmes főzés

 

Az elektromos gyújtású égővel ellátott gombok mindkét oldalon az elülső  részen alakították ki, ezért azok mindig kéznél vannak. A főzőlapon elhelyezett nagyméretű és egymás mellett húzódó öntöttvas edénytartó rácsok rendkívül kényelmesen elérhetők és biztonságosak.Függetlenül attól, hogy milyen méretű edényt vagy serpenyőt használ, a rácson mindegyik stabilan megáll. Ez a rendszer nagymértékben megkönnyíti a főzőlap teljes felületének tisztántartását.

 

 

 

Első a biztonság

 

Ennek a főzőlapnak az esetében, a praktikum egyúttal biztonságot is jelent, hiszen mindegyik gázégője biztonsági gázégő, és biztonsági berendezéssel is rendelkezik. Ha kialszik a láng, vagy kifut a folyadék akkor automatikusan elzárja a gázt, hogy az ne áramoljon ki a légüres térbe.

 


Műszaki adatok:

Típus:
Beépíthető gáz főzőlap

Funkciók és jellemzők:
Elektromos gyújtású égők
Triprakoronás Wok égő
Öntöttvas edénytartó rács
Biztonsági égők

Égők:
1 kis méretű égő, 1 nagy méretű égő, 1 normál méretű égő, 1 triplakoronás wok égő
Normál égő körülbelül 6,7 cm, 1,75 kW,
Kis égő 4,3 cm, 1 kW
Nagy égő 9,7 cm, 3 kW,
Wok égő 13,44 cm, 3,8 kW

Műszaki adatok:
Gáz: G20 / 20 földgáz
A kísérő további funkciók: gáz fúvókák G30 / 30 propán, bután
Elektromos csatlakozás: 220-240 V
Fogyasztás - gáz: 7,8 kW
Méretek (sz x ma x mé): 60 × 8,7 × 51 cm
Méretek a beépítéshez (Mé): 56 × 4,5 × 48 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje GW 65 CLB Beépíthető gáz főzőlap
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE GW 65 CLB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje GW 65 CLB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ