Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Gorenje WHI641E6XGB

Termékkatalógus
Gorenje WHI641E6XGB
Páraelszívó kémény, kémény 633 m3 / h 3 teljesítményszint, 15 cm-es kipufogó vagy recirkulációs, alumínium zsírszűrő, halogén világítás, TouchFree inox - elleni kezelés ujjlenyomatok
Kód:  GORDG008 Termékszám:  474627 Gyártó honlapja:

Gorenje WHI641E6XGB

Kiváló minőségű kémény motorháztető tartja a konyha tiszta és mentes a kellemetlen szagokat főzés. Maximální výkon odtahu je skvělých 633 m3/h. Három fokozattal és főzőlap felgyullad két 20W-os halogén izzók. Tűzhely kivételével gőz ki a szoba-visszavezetést, amely segítségével zsírszűrő átalakítja a zsírt, a gőz és a nemkívánatos szag a szervezetben a motorháztető, és lemerült vissza a szobába, csak a tiszta levegő. Hood van szerelve mosható alumínium szűrő poliuretán hab, amely növeli a hatékonyságot és meghosszabbítja az életet a készülék. Minden rozsdamentes acél felület el van látva egy speciális bevonattal TouchFree, amely meggátolja a ujjlenyomatokat, így könnyen tisztítható.

Legfontosabb jellemzők

  • fali páraelszívó
  • Energia osztály C
  • Hatékony elszívó rendszer P. AS
  • Mosható alumínium szűrő poliuretán hab - rögzíti akár 98% zsírt és a szennyeződéseket
  • érintőképernyős vezérlés
  • Három teljesítményszint
  • Maximální výkon při odtahu 633 m3/h
  • Halogén világítás 2 x 20 W
  • speciális bevonat TouchFree

hatékony kipufogó

P. AS egy olyan innovatív rendszer kerülete légbeömlő, ha a levegőt szívja ki a közepétől a széle a motorháztető. Ez a módszer a bevitel kedvező hatással van az energiafogyasztásra, csökkenti a zajt és növeli a hatékonyságot elszívás. AdaptTech érzékelő automatikusan szennyeződés mértékétől, füst, a nedvesség és a gázok a levegőben. Alapján a szennyezés mértéke szabályozza a ventilátor sebességét, és ha nem kell, akkor teljesen leáll. Akkor teljes mértékben összpontosítani a főzés, és nem kap elterelte beállításával a motorháztető.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Gorenje WHI641E6XGB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE WHI641E6XGB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Gorenje WHI641E6XGB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GORENJE WHI641E6XGB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GORENJE WHI641E6XGB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ