30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

GoSun Flow PRO Solar Utazó vízszűrő, szivattyú, mosogató + zuhany

Termékkatalógus
GoSun Flow PRO Solar Utazó vízszűrő, szivattyú, mosogató + zuhany
Hordozható víztisztító - 60 l/h teljesítmény, élettartama egészen 1000 l
159 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CASUSGR006 Termékszám:  856563005576
GoSun Flow PRO Solar Utazó vízszűrő, szivattyú, mosogató + zuhany 159 490 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

GoSun Flow PRO Solar Utazó vízszűrő, szivattyú, mosogató + zuhany

A Flow a legújabb termék a GoSun innovatív Cleantech napenergia-termékek ökoszisztémájában, amely magában foglalja a napkollektoros tűzhelyek, világítóberendezések, akkumulátorok és hűtők sorát, amelyek lehetővé teszik az emberek számára, hogy fosszilis tüzelőanyagok és erdőirtás nélkül javítsák életminőségüket. Minden egyes GoSun Flow vásárlás két fa elültetését eredményezi a Solar Cleantech és a Trees for the Future közötti partnerségen keresztül. A GoSun eddig több mint 40 000 fa ültetésében segített.

A GoSun Flow PRO egy napenergiával működő hordozható víztisztító és fertőtlenítő rendszer mosogatóval és zuhanyzóval,ami elég kicsi ahhoz, hogyhogy elférjen egy hátizsákban, napenergiát használ a kórokozók 99,99%-ának, köztük a vírusok és baktériumok kiszűrésére a vízből, percenként 1 liter tiszta vizet pumpál, és hordozható kézmosóállomásként vagy forró zuhanyként, valamint bármely patakból származó tiszta ivóvízforrásként is funkcionálhat, Folyók, egy tó vagy tavacska.

·Napról vagy külső 12V-os tápegységről táplálható.

·A maga nemében az első USB-s vízszűrő (és napenergiával működik).

·Tiszta szűrt víz egy gombnyomással.Nincs több pumpálás, szopás, erőlködés vagy várakozás.

·Kapcsolja a vízhez - Kapcsolja be a szivattyút - Élvezze!

·Feltöltésenként több mint 300 liter vizet szivattyúz. Amikor végzett, egyszerűen töltse fel a napfénnyel vagy külső 12V-os tápegységgel USB-n keresztül.

A termék alkalmas:

·Légi közlekedés

·Mobilok, lakókocsik, kempingek, csónakok az úton

·Hálózaton kívüli, helyi kórház, vészhelyzet

A víztisztítás fontosabb, mint valaha. Akár tiszta vízre van szüksége, a kézmosás és a COVID terjedésének megelőzése érdekében, vagy hozzáférése van a hálózaton kívüli ivóvízhez, az egyetlen dolog, amely képes kielégíteni ezeket a különböző igényeket, a GoSun Flow Pro hordozható víztisztító. A szivattyú a mellékelt power bankról működik, és egyetlen feltöltéssel több mint 350 liter vizet képes megtisztítani. Ha elkészültél, könnyen feltöltheted őket a napfénnyel. A beépített napelem közvetlenül a power bankba csatlakoztatható, és azonnal feltölti.

A GoSun Flow Pro alapformájában arra szolgál, hogy vizet szívjon egy szennyezett forrásból, megszűrje azt, és a másik oldalon tisztított vizet engedjen ki. Ez azonban a helyzettől függően módosítható. A felhasználó például eltávolíthatja a szűrőmodult, és egy víztasakhoz vagy palackhoz rögzítheti. Ha ezután nyomást alkalmazunk, a víz egy szűrőn keresztül szivattyúzódik, amely tisztítószálként működik. A GoSun Flow Pro a világ első hordozható napelemes víztisztító és higiéniai rendszere.

Anyagok

  • Nylon (napelemes hüvely)
  • EVA (napelemes hüvely)
  • Polikarbonát (szűrő)
  • ABS (szűrő)
  • Aktív szén (szűrő)
  • NanoAlumina (szűrő)
  • Polipropilén (szűrő)

A csomag tartalma

  • Napelemes ház
  • Szűrő
  • Szivattyú
  • PowerBank | 18wh
  • Vizes zsák
  • 2x tömlő - szívó 1,7 m és szerviz 2,8 m
  • Vezérlőkábel hossza 2,8 m mint kezelőtömlő
  • Mosogató
  • Kakas
  • Tápkábel

Műszaki adatok

  • Tömeg 1,2 kg
  • A PRO szett súlya 2,26 kg
  • Méretek 24,5 cm x 17 cm x 7,8 cm (napelemes hüvely)
  • Maximálisanhőmérséklet 45°C
  • Teljesítmény bemenet 2 W
  • 1x USB
  • Energiaforrás - Napenergia, el. / 12V USB
  • Szűrő élettartama 1,000 liter
  • Áramlási sebesség 0,9 LPM
  • Maximális nyomás 15 psi
  • ABS mosogató, szilikon flexi

Hogyan működik

A háromlépcsős patronos szűrő a kórokozók, vírusok és baktériumok 99,99%-át eltávolítja. Először a polipropilén szűrőkorong eltávolítja a nagy részecskéket, például a szennyeződéseket, a rozsdát és a homokot. Ezután egy nagy hatékonyságú szénszűrő elnyeli a veszélyes vegyi anyagokat és nehézfémeket. A nano alumíniumszálas szűrő végül a szálak labirintusában olyan elektro-pozitív töltést hoz létre, amely a vízben lévő legkisebb részecskéket és organizmusokat csapdába ejti és elpusztítja.

A legjobb az egészben, hogy a szűrő 1000 liter szűrésig tart, és könnyen cserélhető.

"Úgy gondoljuk, hogy itt az ideje együtt dolgozni, újítani és olyan termékeket létrehozni, amelyek tisztábbá és ellenállóbbá teszik a világot". mondta Patrick Sherwin, a GoSun vezérigazgatója. "A COVID-19 világjárvány idején kritikus fontosságú a működés képessége, ezért a GoSun azon dolgozik, hogy támogassa ügyfeleink utazásait és biztonságban tartsa őket.A hátizsákodban elférő víztisztítóval mostantól igény szerint ivóvízhez juthatsz, amikor csak távol vagy otthonról. “

A Flow elindítása egyszerű. Egyszerűen helyezze a szívótömlőt bármilyen vízforrásba (kivéve a sós vizet), csatlakoztassa a szivattyút, amely automatikusan elkezdi szűrni a vizet.

GoSun Flow PRO - A víz vagy a zuhany használatához szorítsa be a flexi-tömlő tartóját, és fordítsa el a szivattyút. Az integrált Flex konzol rögzítője több mint 58 mm-re nyitható, így bárhová rögzíthető: ágak, asztalok, autók hátsó ajtajai, kerítések stb. A rugalmas fej képes csavarni, hajlítani és oda irányítani a vizet, ahová csak szüksége van rá.

Az USB On The Go (USB OTG) segítségével a szivattyút közvetlenül a telefon akkumulátorához is csatlakoztathatja, hogy friss vizet hozzon létre vagy szolgáltasson.A Flow még az okostelefonját is feltöltheti USB-kábellel.

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan történik a szűrő tisztítása és karbantartása?

Ha néhány napig nem használja a szűrőt, csavarja ki (kézzel), öblítse le tiszta vízzel, és hagyja teljesen megszáradni.

Eltávolítja a baktériumokat, vírusokat és mikroműanyagokat ugyanúgy, mint más vízszűrő termékek?

Igen! A GoSun Flow hatékonyan szűri a vírusokat és baktériumokat (több mint 99,9%). A mikroműanyagokat is jobban kiszűri, mint a legtöbb szűrő, mind a szénszűrő, mind a nano alumínium-oxid hatékonyan távolítja el a mikroműanyagokat.

Mennyi ideig bírja a power bank egy töltéssel?

A mellékelt power bank több mint hat órán át képes folyamatosan pumpálni.

Vihetek Flow-t a repülőgépre?

Igen, a powerbank kevesebb, mint 100 Wh, így alkalmasnak kell lennie a légi szállításra. Előzetesen ellenőrizze, hogy az adott járatra milyen módon viheti magával a powerbankot.

Paraméterek

Típus
Úti szűrő Kész!
Teljesítmény
60 l/h Kész!
Tisztítási idő 1l
1 s Kész!
Élettartam
1 000 l Kész!

Típus

Típus
Úti szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
60 l/h Kész!
Tisztítási idő 1l
1 s Kész!
Élettartam
1 000 l Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GoSun Vodní cestovní filtr Flow PRO Solar čistička, čerpadlo, dřez + sprcha. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Vodný cestovný filter GoSun Flow PRO Solar čistička, čerpadlo, drez + sprcha.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ